Ne znam šta se dešava ali sam se uplašila da će da nam pukne forum

...stranicu otvaram po pola sata, pa mi daje razne sql errors, pa ovo pa ono...Htela sam da svratim u još neke dnevnike i napišem po nešto, forum mi je ,,pukao,, šesnaest puta..jedva na kraju dođoh do svog...makar jelovnik da ispišem pa ću sutra valjda da se javim ostalom društvu i odem u goste u neke dnevnike..
18.Feb -S dan- 14/91 - II - Čuvamo srećnih 62!!!!
D: mala banana
U: jabuka
U: kivi
R: pasulj, salata, 1 tonus
Brlj: malo kikirikija
V: sarma i to prava - nedozvoljeni elementi ali baš ne briga Hvala drugarice,
Jasminaw, IvaCha, Ela, Divlja Ruža, Moravka, na poseti...ovih 300-500 gr nisam ni sigurna jer nije digitalna vaga, ali kao što rekoh, meni je važno da nije plus, jer sam ja sa svojih 62 apsolutno zadovoljna! Znači nikakav dalji ,,gubitak,, me ne zanima, samo opušten ostanak na HA 62!!
Jasmina dobro si došla da svratiš uvek! Drago mi je što ti dobro ide!
Moravka, pa doći ćeš i ti na leto, jedva čekam!
Ružo, za kilažu,možda me nisi razumela, ja sam sa ovih 62 zadovoljna, ali eto ne menjam ticker jer mi se čini da bi to bilo glupo, jer je to zaista bio onaj prvobitni plan i cilj...Samo mi je stalo do toga da na HA režimu održavam ovih 62 i sve u redu što se mene tiče!
Hvala ti na komplimentima...

, Cool, hehe...ja ne nađoh za shodno da pišem o vama dvema....već sam vam videla slike a i drugi su videli, a o sebi da pišem nemam šta,,sebe poznajem od ranije, i to godinama, hehe...tako nisam ni pravila komentare ni o vama, sinoć sam na brzinu pisala post... Nadam se da ćemo drugi put imati više vremena, svašta ću ja pametno čuti od vas rekla bih..
A u stvari ste predivne šarmantne pametne žene koje su me oduševile, a i sa kilažom ,,ništa ja tu ne bih dirala,, osim ako vama to znači...Ti kažeš za ta 2 kg da su ti višak, to smo pričale i juče...ja ih ne vidim ali ti znaš svoj osećaj sa pantalonama i ti najbolje znaš, kao što svako zna za sebe....Važno je da si ti tako superfit jedna žena, da je to čudo jedno!
A gde Alfa krije svoje kilograme, bog sami zna...nekako ih je rasporedila da ih niko ne može videti...svaka čast Alfa! Tako je jedna draga osoba... baš mi je drago da sam vas obe upoznala...
Divlja Ruža na pola broja, pola divlja a pola pitoma...možda je u pitanju u stvari samo 1kg a ne dva...na pola puta do ta dva....
Vidimo se!
PS Videla sam i crveni kaiš, stvaran je i još je lepši uživo, a kako još stoji našoj Alfi...Posebni baš ume da odabere!
Eto pojedoh ja večeras i pravu sarmu, ali blagu i ne puno....bilo je vrlo SARMAntno i prijatno!
Limunadice, sad videh i tvoj post! Hvala ti! Moju filozofiju si već imala priliku da upoznaš kroz ove romane koje pišem...eto samo se o tome radi...