Jaco, Ružo, ovo je u stvari tužna činjenica, da sam zdravija i vitkija sad nego pre 6-7 godina, ali niko mi nije branio, sama sam sebi branila.

Tja, došla pamet u glavu. (Što bi rekao mm - "ako ovako nastaviš, kako ćeš tek da izgledaš sa 50"

)
Mohita, ispalo je sjajno, jedino što sam zaboravila da izmutim mikserom kad je počelo da se ledi, pa se previše kristalisalo, pa je moralo ponovo u blender i sad je više na foru sorbea, ali ukus je savršen. Ne znam koliko tačno kcal ima ovaj šlag koji sam koristila, ali u najgorem slučaju ispada mi ovaj sladoled nešto kao 70-80 kcal na 100 g, to uopšte nije mnogo (pravi sladoledi imaju obično 150-200 kcal). Ako treba detaljan recept, viči, poslaću ti na pp.
Loptice, jezero ima malu plažu, kupanje je dozvoljeno, voda je čista, ima nekoliko kafanica i hotelčić, tako da mnogi tamo idu umesto na bazen, ali ja se plašim riba i zato nikad u životu nisam ušla u to jezero.

Ali lepo je makar i da se sedi pored jer je iznad grada, s jedne strane je okruženo šumom i vazduh je divan (a može se stići peške, to je sama periferija). Evo ovde se vidi taj mali špic gde je dozvoljeno kupanje
http://www.youtube.com/watch?v=qAvveIbV ... re=related (jezero je veće, ali se na snimku ne vidi jer ima krivinu, ovo je samo mali deo). U međuvremenu čekamo da se veliki bata vrati iz Beča, pa da preuzme malo na sebe ulogu motivacionog trenera.

Nemam još pravi minus, stvarno ne ide da upisujem 200-300 grama.

Ali dobro se držim, bisage su zbljaknule i počele da se tope, farmerke oblačim bez problema!

A jedem kao gladna godina, neki preokret se desio.
D: jogurt + dodaci
U: lubenica
R: verovatno 2 kuvana jajeta, salata, malo sira
U: lubenica
V1: zapečeno povrće od juče
V2: pljeskavica, malo sira, salataMleko mi nedostaje ovih dana, ali od lubenice nema za njega mesta u stomaku.