,i ja sam danas u minicu na poslu...al je moj duži,i ima srednjoškolske falte,volim ,kad one idu u jednu stranu,a goyyyyyza u drugu....
Tja, došla pamet u glavu. (Što bi rekao mm - "ako ovako nastaviš, kako ćeš tek da izgledaš sa 50"
)
Ali lepo je makar i da se sedi pored jer je iznad grada, s jedne strane je okruženo šumom i vazduh je divan (a može se stići peške, to je sama periferija). Evo ovde se vidi taj mali špic gde je dozvoljeno kupanje http://www.youtube.com/watch?v=qAvveIbV ... re=related (jezero je veće, ali se na snimku ne vidi jer ima krivinu, ovo je samo mali deo). U međuvremenu čekamo da se veliki bata vrati iz Beča, pa da preuzme malo na sebe ulogu motivacionog trenera. 
Ali dobro se držim, bisage su zbljaknule i počele da se tope, farmerke oblačim bez problema!
A jedem kao gladna godina, neki preokret se desio.
Znam za mnoga jezera u Srbiji koja su bila kupalista, ali je sada kupanje zabranjeno jer su zagadjena, pa zato i pitah da li je to slucaj i sa vasim.

, a disciplinovana baš i nisam bila, dugo je trajala borba s kilogramima, tako da na tu temu ne mogu da se hvalim. Sreća te me Bog dao bandoglavu, pa sam ipak uspela da doguram do normalne kilaže. Dijeta je jedna od retkih stvari gde je tvrdoglavost poželjna osobina. 
Imamo još jedno lepo prirodno kupalište u blizini, ne mogu sad da nađem na netu, u stvari je ovde priroda bila vrlo izdašna s vodama, imamo i termalne izvore, ali su nažalost takoreći neiskorišćeni, valjda će neko nekad to preuzeti i srediti.

Prelepo je biti pored vode kada je ovako toplo vreme...
Ja obično odem do Dunava jer tamo imamo jednu malu kućicu-vikendicu (mada je to više jedna maaala ribolovačka kućica) i uživam...
Priroda je diiiivna! 

Ne zamerite.

Što je najgore, neplanirano mi neko dođe ili se napravi neki dogovor pa onda moram da nadoknađujem kako znam i umem.
I setila sam se da uskoro idete na more pa ćeš verovatno početi sa pripremama uskoro. 

Osim da budeš naša dobra vila!
Možda zbog tvoje brige za tudje probleme, kao da sam očekivala neki više majčinski lik
U svakom slučaju, minusi ti ne trebaju, to što je na stotinjak grama ti je i previše.
A da ginem - ginem, pfffff, do ponedeljka imam čudo, a još dolazi i veliko dete (= spremanje gomila hrane), baš će biti gužva. 
Ti si moje visine, pa zamisli kako mi je bilo sa 69 kila... pu-pu, ne ponovilo se. Zato uredno pišem klopu da se slučajno ne bi opet otrglo kontroli, a kad već zauzimam prostor na forumu, onda računam da je fer bar malo da se odužim prevodom ponekog tekstića i pomaganjem oko nalaženja informacija. Mada ćeš videti, kad budu slike s mora, šta sve krije ispod ovih haljinica, mislim na moj "cellulite fatale", hahah. 
, jelovnik za danas uredan:Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 9 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.