Došla s puta

, bila sam malo u Vojvodini. Nisam se ugojila za ova tri dana, krkalo se, ali pametno.

Roštilji, salate, jogurt, lubenica, poneka jagoda, ukupno dva piva i malo šampanjca.

I dalje sam na 51,1, ali mi se vratila volja da opet siđem na 49, definitivno sam se najlepše osećala s tom kilažom.
S detetom je duga priča, on je već 5 godina pod nadzorom (od toga skoro četiri godine redovne kontrole kod dr), tako da zna već napamet šta, kako i zašto treba da radi, priče o zdravlju i gojaznosti smo apsolvirali, samo što ga ne drži baš uvek raspoloženje da bude disciplinovan. Nije to nikakva klasična dijeta, jednostavno umerena i zdrava ishrana primerena njegovom uzrastu, što nije uvek lako jer je dete veliki gurman (pitam se na koga

), ali moramo da se izborimo da mu na prvom mestu ne bi stradalo zdravlje, a za koju godinu bi moglo i te kako da ga uzdrma i na emotivnom planu ako dozvolimo da u fazu devojčica uđe s nekim velikim viškom. Znači... borba.

Dragec me dočekao najžešćim dijetalnim paprikašem na svetu, moram da ga ispitam, pa sutra pišem recept.

Malo ću da prošvrljam kroz dnevnike, da vidim ko bio dobar, ko nije

, sutra nastavljam redovno gde sam stala. Svima

!!!