Javi obavezno!!!!!!!!!!!
Javi obavezno!!!!!!!!!!!

, moze , odlicno je. Odledilo se i kao da je sad isprano

, tako ću uraditi, bar za deo letovanja! Sad računam, za 21 dan + put treba mi 12 kila brašna (računam po dve zemičke dnevno), kuku.
Da zamolim da mi iznajme ovaj naš olimpijski bazen, ili bar dečji... izvin'te, ako biste mogli malčice da isterate ovu dečicu malu dok ja preperem lečke sejtana... 

To je manje od 3 kila, nije mnogo (pošto jedan deo nosim ispečen za grickanje usput i sutradan). Ala će se mm radovati mom pečenju sejtana po letnjim temperaturama. 

Tj. htela bih da jedem opušteno, samo da izbegnem navlačenje na testa i peciva koje proživim svake godine. To su iskušenja neopisiva... a svi kao pazimo da izbegnemo ta nesrećna testa, mm zbog nekadašnjeg čira, malo dete i ja zbog kilaže... ali samo odlepimo u nekom trenutku i eto nas gde vučemo džak peciva (za nama otprilike viču "Ura! i mašu belim kapama jer smo im pomogli da završe prodaju za taj dan). Bruka koliko su im dobre pekare, a iskreno, ne bih se ni uzbuđivala što ću dodati dva kila, nego taj moj nesrećni problem sa oticanjem od skroba, dođem dotle da pred kraj ništa ne mogu da obujem, jer za razliku od odeće, nemam rastegljive cipele.
I zato moram da pritegnem ručnu... kako znam i umem.
Vrednosti idu od 80 do 160 kcal.

Nadam se da neću od sreće da se prejedem ili tako nešto...
Juče sam se, inače, nešto nasekirala i iznervirala, i odmah težina naniže. Treba da platim nekome da me nervira, hahah, tad mi se bukvalno ne lepi hrana.
A jela sam, nije da sam nešto preskočila.
dudank napisao:D: 2 jabuke

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.