Uglavnom sam na ovim 'voćnim' ukusima. Ne uzmem kao čovek, ili kao Duda, kriglu pravog piva nego kao detence. 

- sinoć nisam mogla da odgovorim, banula mi ovde moja banda da me iznenadi, pa se sedelo do u sitne sate... otišlo je malo više pivca nego što sam planirala, ehm
, ali bar sa klopom ne ubrljah - nije bilo s od sejtana, ali sam jela samo sir i masline, neki listić šunkice, salatu.
Nema nikakve bitne promene, malo ću pažljivije s količinama i gledaću da zaobilazim skrob u širokom luku... a valjda i sa pivom moram opreznije... i trebalo bi brzo da spadne jer se brzo i nakačilo.

Za dijetu dušu dao.

Ali zar nije stigla moja uzvratna Tenk ju?
Stoke internetske...

dudank napisao:... Ali zar nije stigla moja uzvratna ...

I propala mi je. Srećom, bila je rezervna, ali otad zapisujem.
!
I počela da rendišem svoj celulit, živo me zanima hoće li biti promene, moram da teram mm da mi danas slika pozadinu, čisto za moju upotrebu - da vidimo rizalt za naredne tri nedelje.

Ja odavno napustila rodnu grudu pa mnoge stvari zaboravila ili neke prvi put cujem
. Hvala ti puno unapred! 

Čist gluten kao testo, pogledaj na viewtopic.php?f=18&t=3405 (o hlepčićima i pitama imaš na drugoj i trećoj stranici), praktično testo bez skroba.
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 13 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.