Karfiol i belamca, kako si to spremila da bude ukusno

belanca pržila standardno...ja volim karfiol pa je meni uvek ukusno. A nešto mi večera najviše muke stvara pa ajd da pojedem nešto sto se brzo spremi...nemam ideja 

. To će dobro doći i meni psihički, a verujem da 1 VK dan u mesec dana ne može da naškodi puno. Pod uspešnim mesecom podrazumevam da sidjem ispod 95kg. To već dugo priželjkujem i nadam se da hoću. Trenutno sam u "onim " danima pa ću se meriti kad prođe, ujedno to će mi biti i dan za merenje.
) sa semenkama bundeve, suncokreta, mlevenog lana, susama i malo crvene paprike, mladi sir, pileća prsa, salata od paprike i belog luka
Meni je u glavi ona pita od heljde što je leonida postavila, videću da je napravim ujutru ako me ne bude previše mrzelo pa javljam rezultate iako mi deluje malo čudno, svo to vraćanje i zalivanje, pa se pitam da li će se one kore dole prepeći dok se ove gore peku 

) hrono deluje prilično ok, iako ima nekih previše strogih pravila (Slažem se sa Leonidom - ne paradajz za večeru?
). Verujem da je mesojedima još lakše da slede hrono.

nekad uspe, nekad ne, uglavnom uvek se pojede, nema bacanja
jednog dana ću i ja domaćica da budem. JEdino mi meso uvek uspe.

što se tiče paradajza...nemam pojma. Pravilo je da se za večeru ne jede ništa od crvenog povrća (ni rotkvice). Predpostavljam da otežava varenje ili nešto slično jer znam da ni deca do 1.godine ne bi trebalo da jedu ništa od crvenog voća i povrća. Konkretan razlog ne znam, ali ću se potruditi da saznam jer i mene zanima

.).

da li si ozbiljna ovo za luk? crni luk?
upravo je ubijen moj hormon sreće i ubrzano mršavljenje 

. To crveno povrće no-no za večeru, i taj luk sad... I sirće je smrt i sl.

), onda sva ova pojedinačna pravila imaju svoju hrono logiku..
) a posle ručka ne raditi ništa teško (može da se razmišlja o nekim ružnim stvarima da se ne bi budio hormon sreće..)
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.