Debeliccka napisao:Ja mislim da odlično izgledaš i da kilaža JESTE idealna. Ti si verovatno visoka nekih 178 ili nešto slično.
Nisam baš tolika, samo 174 cm ... (bar sam toliko bila, ako nisam počela da se smanjujem ,,,,)
Debeliccka napisao:Još sad malo da izeksperimentišeš i malo se izvadiš iz tih farmerica i patika i probaš i neke druge fore... haljinice, suknjice, cipelice... pa još izvučeš iz sebe i jednu novu Leonidu (ili kako god da se zoveš)... čisto zezanja radi.... (a ko zna, možda probudiš i neke nove stare strasti i uzbuđenja

).
Misliš da je kranje vreme ... problem je što u svojoj glavi ja još uvek imam dvadeset i koju godinu, a štikle i suknje su rezervisani za neke starije gospođe ...
Ma ja volim da sam svakodnevno u udobnim stvarima, kad god je to moguće ... bila sam u suknjicama i na štiklama kad sam radila u državnoj firmi (čak sam se i fenirala i svaki dan šminkala), ali budući da sad radim manje-više kao neka vrsta dizajnera ... niko od mene ni ne očekuje da budem normalno obučena ... čak bi hladno prošli i zeleni ili pink pramenovi (verovatno bi kombinacija jednih i drugih bila idealna ...), U stvari, mrzi me da nabadam na štiklama kad to nije neophodno ... sirota moja mama sa mnom, klasična dama, radila u banci čitavog života ... probala je da me navuče na njenu garderobu više puta ... čak mi je kupila i bundu koju sam dva puta obukla da je smirim ... stoji u ormanu i skuplja moljce ...
Nemam pojma, možda i pokušam, priznajem da je malo čudno videti bakicu u farmericama ... samo da ja u glavi složim koliko zapravo imam godina ...
Hvala svima na komplimentima.
Planirani jelovnik:
D: malo zapečenog karfiola sa jajima, malo feta sira, moj hleb (ovog puta sasvim bez belog brašna, pa je ispao malo teži ... prosto manje naraste kad nema nimalo belog brašna - meni to ne smeta, ali čisto napomena za one koji se upuste u eksperiment).
R: ostatak džigerice i pirea od karfiola, kiseli kupus (nije ostala baš količina za porciju, možda dodam i komad sira ako budem gladna), moj hleb
V. videćemo, izgleda da ću danas skoknuti do klinaca, da im malo smetam (možda da se ćerom obiđem par prodavnica ako stignemo, ipak su u većem gradu, pa možda na nešto i naletim - ne, nisu u Beogradu, nego u Novom Sadu, ne puštam ja njih iz naše Vojvodine ... da su mi pri ruci), pa će večera biti nešto usput ... smisliću već nešto ...
V konačno: ispalo više večera /užina , sve u svemu, 3 3 u 1 kafe, 1 pivo od 3 dcl, 1 jabuka, 2 one mini-gurabijice Vaga pokazuje 200 - 500 gr manje, zavisi od mesta na kom se merim ... to su simbolična odstupanja pa neću upisivati ... videćemo iduće srede ...
Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).
Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.