Mohita, ne znam kako pivski kvasac deluje na apetit, nikad ga nisam konzumirala... izvan piva.

Teoretski bi trebalo da utiče na povećanje apetita, zbog vitamina B, ali mislim da je i to individualno. Skoro svaki dan uzimam pečen pekarski kvasac, koji je takođe pun vitamina B, ali ne primećujem da mi nešto utiče na apetit. E, a dva kila... pa zato ova haljinica i jeste savršena, što se ne vidi u njoj da ima viška.
Tigre, nije samo teksas, sve pantalone volim... to ti je ono prokleto, izgleda da svako voli ono što mu najgore stoji, hahah.

A za haljinice nemoj da praviš račun bez krčmara. Imam drugaricu koja je uvek bila pokrupna, a pre neku godinu je baš-baš odneo đavo šalu... stisnu devojka zube, skide više desetina kilograma, teretana, zdrav život... šta da ti kažem kad sad šeta minjake i parčiće deset godina mlađe od sebe, a bila je ubeđena da nikad u životu neće obući ništa kratko.
Anči, Gana, Ružo, Neno, prava haljina je čudo, od svake žene može da napravi seksi damu.

I obrnuto, može neviđeno da te upropasti ako izabereš pogrešnu. Mada mislim da nemam taj problem, oduvek kupujem što jednostavnije haljine, nekako mi je zavodljivije kad je akcenat na kosi i cipelama.
Glavni događaj dana je da je stiglo malom detetu svedočanstvo i da je ipak dobio poklonjenu peticu iz fizičkog, pošto su sve ostalo zaslužene petice... nismo hteli da se mešamo jer realno ni za četvorku nije... hvala nastavniku koji se samoinicijativno smilovao.
Nadrljala sam od pogače, jela sam je vrlo malo, ali vruću, i danas mi vaga 'ladno pokaza skoro 54 kila, oči naduvene, stomak bućka... danas ću po svoj prilici samo tužno da je gledam, mada je grehota, jer ona je bez masnoće, skroz korektna.
D: dinja
R: verovatno neka supica, malo parče sira, gomila salate
U: kefir + dodaci + dodala tanko parče pogače (kao parče hleba)
V: ???