Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • divlja ruža
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od divlja ruža » pre 13 godine

danas,sam opasno prezdravila,i reših da napravim parolu,i da prošetam po gradu...

na paroli...DUDU NA 24 h KITCHEN

eto,samo je trebao da prodje bajk skup :placljivko: ,i da meni bude bolje....
    'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.
  • Teta Neda
    Amater
    Amater

od Teta Neda » pre 13 godine

Majstoreee :)))
    Daj recept za skidanje salca sa stomaka :) Ako me nastavi nervirat, odo pod noz :16:
    jao da me cuje Praslin kako kukam, odmah bi mi odrzala lekciju tipa: "sta bre ti hoces, trckarala si 2 puta i mjesec dana pazis sta jedes, plus brljas a hoces manekensku liniju?! Nemoj da ti ja dolazim tamo :x "
    Hahahahahaha!
    Slika
    Moje fotke u trudnoci (lozinka- trudnjaca): http://s1303.beta.photobucket.com/user/ ... /TRUDNJACA
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 13 godine

Kuku, Mirka, gledam šta to pričaš, kad ono stvarno postah majstorica! :16: Nisam ni znala da ima taj rang. :005: Dakle, crnjak, majstorica koja još nije uspela da skine bedna 2 kg viška... baš sam za uzor.

Ružo, hajde da prodamo patent... šta kažeš na emisiju gde bivše debeljuce kuvaju strejt jela (ali ne kličice i zrnca nego prava dobra jela u strejt varijantama)? :D Propraćeno slikama pre i posle... ahahah, radim trenutno nešto o psihološkim mehanizmima reklamne industrije, pa samo vrcam od ideja. :D

Nedo, kakav te bre nož uhvatio! :) Opali ti lepo po masaži (možeš da ubaciš i neki anticelulit gel - većina tih gelova neselektivno topi potkožne slojeve masnoće) i kad god bilo šta radiš (čak i pri običnim svakodnevnim aktivnostima - kad se savijaš, sedaš, ustaješ i sl., čak i kad dišeš), drži stomak zategnut (ne uvučen nego kao da se spremaš za dizanje teškog tereta). Kad sediš, probaj da mrdaš samo mišićima donjeg stomaka. I iskoristi Panonsko jezero maksimalno, plivanje je savršeno za stomak. Mada, ko ono reče, Lela čini mi se... jeste seksi na ženama kad imaju malo stomačića. :)

Sinoć umalo ne poklekoh, dobila i začudo mi se prijelo nešto slatko... pa sam lepo zasela za Google i potražila haljinu kakvu želim da kupim ovog leta... i objasnila sebi da mi neće lepše stajati ako pojedem slatkiš... i tu je bio kraj krizi. :)

D: jogurt + dodaci
    R: džinovska šopska
    U: dinja (200 g)
    V1: tikvice s jajima i sirom (1,5 jaje, 100 g sira), salata od krastavaca
    V2: pivo, 2 parčeta hleba s paštetom (kalorijski uklopljeno, ali svejedno užas)
    Poslednja izmena od dudank u 15 Jun 2012, 12:54, izmenjeno 1 put ukupno.
  • Mohita
    Amater
    Amater

od Mohita » pre 13 godine

Čestitam, majstore! :pivo: Svakako zaslužena titula! :) Kakva haljinica je u pitanju?
    Slika
  • Teta Neda
    Amater
    Amater

Cestitam Majstore, recept ti je bas djelotvoran! Kod mene kako je krenulo, otvaracu sliku vjencanice pa ce mi ona davati motivaciju hihihihi :)
    Panonsko cu vidjeti nekoliko puta na odmoru.. Ici cu i na more par dana kad odem na odmor. Pazicu na ishranu i plivati sto vise. Nisam nikad razmisljala o tom anticelulitnom gelu jer ja nemam celulit. Nisam znala da mi on moze pomoci i za ovaj stomacic. Ali sad kad si ti to napisala, logicno je da je tako.. otapa mast, pa gdje god :) A ja prije par mjeseci dobila taj gel i poklonila, reko sta ce mi to :( Mozda stignem otici i na kavitaciju u Bjeljinu kad odem kuci. Znam da treba ici vise puta pa mi to ne odgovara. Ali imam dvnu doktoricu pa cu se posavjetovati s njom.

Svidja mi se ideja o toj emisiji, ti i Ruza u tandemu. Prva bih kupila dvd :D

Lijep dan ti zelim podrsko moja, savjetnice moj, Majstorice! :009:
    Slika
    Moje fotke u trudnoci (lozinka- trudnjaca): http://s1303.beta.photobucket.com/user/ ... /TRUDNJACA
  • Loptica90
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od Loptica90 » pre 13 godine

I meni se sviđa ova ideja za emisiju, ionako po ceo dan blenem u 24Kitchen :)

Nedo, je l' ti to nama nešto najavljuješ kad pominješ venčanicu? :D
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Mohita, ne mogu sad da nađem sliku u toj boji, ali probaj da zamisliš ovo Slika u mastilo-plavoj varijanti. :) Ili bilo šta slično tog kroja, samo li nađem u toj boji, biće moja. :evil: Nešto sam se opasno založila za mastilo... valjda što sam kupila lak za nokte pa se setila neke svoje davne faze u toj boji.

Nedo, jok Ruža i ja, nego svi s foruma. :D E, a za anticelulit... stvarno deluje na stomak, probano. Malčice se u početku sparuši koža, ali povrati se posle.

Loptice, Nedu ćemo s venčanicom da ubacimo u emisiju... strejt svadbena torta. :D

Juče sam malo ubrljala, izašli smo na po pivo jer je ovde bilo milion stepeni, a onda me je najstrašnije mrzelo da spremam klopu... sve sam uklopila s kalorijama, čak i to pivo, samo je izbor kvaliteta večere bio nula. :NN02: Porodično smo paštetarili. (Ali smo se svi, siroti, uželeli paštete, hahah, grozna majka ne dâ da se jedu prerađevine. :D )

Klopu opet moram naknadno da dopisujem, nemamo nikakvu ideju za danas, pa će se spremati u naletu inspiracije.

D: jogurt + dodaci
    R: gomila tarator salate
    U: breskve :skakutalo:
    V1: mala šnicla, salata
    V2: 2 jajeta, jogurt, mlad luk
  • divlja ruža
    Amater
    Amater

slušaj...svako bi u toj emisiji imao sebi svojstven zadatak...to bi izgledalo,nekako ovako.....

Snimalo bi se kod Las na splavu,Giga bi pravio red medj ženama,Neda bi pravila red sa sve Feliksom u minicu,da ne nagrcu na splav od spolja,da ne potonemo....
    Boki bi proeveravala one Sulejmane Sejtane,da li su ukusni i lepi....ja bi držala neka vežbanja uz muziku/vidim sad je to hit foruma/,a Lela Balaševicka,bi bila zadužena za muziku/ima vezu kod Djoke,garant,mislim Balaševića/....e al jedino ,čeka se bojim,je pilot emisija...
    Mislim da bi Duda i ja,samo nazdravljale,što smo se najzad zagrlile...otuda se sam izrodio i naziv....

Debele vesele kuvaju....izvolte....
    ma nema šta,postali bi smo,strašno brzo hit.Vec nas vidim kod Ivana Ivanovića
    'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.
  • Mohita
    Amater
    Amater

od Mohita » pre 13 godine

Dudo, sada si me podsetila kako i sama tražim nešto u toj boji. :cry: A za divno čudo, nemam nijedan komad odeće u toj nijansi. :010: Motivacija ti je odlična, svakako! :wink:
    Slika
  • Teta Neda
    Amater
    Amater

divlja ruža napisao:slušaj...svako bi u toj emisiji imao sebi svojstven zadatak...to bi izgledalo,nekako ovako.....

Snimalo bi se kod Las na splavu,Giga bi pravio red medj ženama,Neda bi pravila red sa sve Feliksom u minicu,da ne nagrcu na splav od spolja,da ne potonemo....
    Boki bi proeveravala one Sulejmane Sejtane,da li su ukusni i lepi....ja bi držala neka vežbanja uz muziku/vidim sad je to hit foruma/,a Lela Balaševicka,bi bila zadužena za muziku/ima vezu kod Djoke,garant,mislim Balaševića/....e al jedino ,čeka se bojim,je pilot emisija...
    Mislim da bi Duda i ja,samo nazdravljale,što smo se najzad zagrlile...otuda se sam izrodio i naziv....

Debele vesele kuvaju....izvolte....
    ma nema šta,postali bi smo,strašno brzo hit.Vec nas vidim kod Ivana Ivanovića

Ruzo kraljice! :16: E bas si me nasmijala! Ja bi svakako mogla da drzim strazu, jedan od poslova za koje sam obucena je i security :D Ozi i ja bi preuzeli pitanje sigurnosti :) Dok mi ti i Duda ne biste dodale da i ja nazdravim koji put :pivo: E onda vise ne znam sta bi bilo hehehe. Doduse, Giga bi pazio na nas :D

Dudo, pripremaj recepte za strejt svadbenu tortu, da imamo vremena da izaberemo.. Naravno, to bi trebalo i degustirat khm khm khm :D
    Slika
  • divlja ruža
    Amater
    Amater

Nedo,tacno sam tako zami[lala,ti na stayi.Pa moras Feliks da leti,tamo vamo...dok ti ne dodje pauza,za osveženje...onda cemo Feliksa staviti na sto... :)
    Slušaj,ne mora torta,da bude dijetalna...veruj neceš je ni liznuti,samo ce ješ seci :-P .
    U najvece razmišljanje mene baca tvoja haljina...
    Kako tetka,da izgleda nevino i ranjivo :26: ali....smislicu...
    A da...bre izostavih slučajno Alfi,i za kitcnen...i za tvoju svadbu....Ona ti je cica-maca za torte...
    U 24 kitchen,jescemo samo torte od figura debelih žena,da pokažemo,kako smo pojele sebe...a ti joj se obrati za svadbeni problem...ja odo da ti smišljam haljinu....raspričasmo se kod komsinice,koje kao da svoju kuću nemaju....
    Dudooooooo,pa kad te volimo
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ružo, Nedo, slobodno se ovde dogovarajte, samo mene nemojte ni na koji način da povezujete s tortama... ne želite da potrujem narod. :16: Mogu da se prijavim za neke fine čorbice... lepinjice... tako to. :roll:

Mohita, ne znam ni ja kako sam zaboravila tu boju, nekada mi je bila zaštitni znak. :005:

Ako neko zna šta se stavlja na ujed pauka (bar mislim da je pauk), neka javi... neko čudo je, da prostite, opalilo i mene i mm, imamo kao male opekotine, on po nogama, ja na ruci, pa bih sve rekla da je pauk. :cry: Hajd' što peče, nego odvratno izgleda.

Večeras verovatno izlazimo, pa će dan biti lagan, ostavljam kredit za neko pivce. :) U međuvremenu sam uspela da nabavim kefir posle milion godina :skakutalo: , pa sad i njega ubacujem, on mi je savršen za doručak jer više zasiti od običnog jogurta. :)

D: kefir + dodaci
    R: samo ogromna salata
    U: neko voće (breskve ili ananas)
    V1: 2 kuvana jajeta, malo salate
    umesto V2 biće plansko brljkanje (pivo i neki zalogaj večere u kasne sate)
  • Loptica90
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od Loptica90 » pre 13 godine

Joj, probala ja taj kefir... odvratan mi je, svaka čast kad ga možeš piti... :01:
  • Teta Neda
    Amater
    Amater

Ja obozavam kefir i jedva cekam da donesem gljivicu od kuce pa da ga imam ovdje :D
    Slika
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Malo sam ranije odlila kefir, nisam čekala da se skroz ukiseli, i bio je kao blag, blag jogurt, samo guuust... kašikom da ga jedeš. :)

Sinoć nisam ništa posebno brljkala, šaka golice i malo leblebija uz tri piva, kod kuće bukvalno nekoliko zalogaja, nisam bila gladna. Danas i sutra moram da budem fina, zato što u utorak idemo na neki celodnevni izlet, pa će biti brljanja garantovano.

D: kefir + dodaci
    R: velika salata, 200 g sira
    U: lubenica
    V1: salata, 2 kuvana jajeta
    V2: salata, đuveč od mesa i neskrobnog povrća, verovatno čaša mleka
Odgovori 9033 postova