na paroli...DUDU NA 24 h KITCHEN
eto,samo je trebao da prodje bajk skup
,i da meni bude bolje....
,i da meni bude bolje....
))
Ako me nastavi nervirat, odo pod noz
"
Nisam ni znala da ima taj rang.
Dakle, crnjak, majstorica koja još nije uspela da skine bedna 2 kg viška... baš sam za uzor.
Propraćeno slikama pre i posle... ahahah, radim trenutno nešto o psihološkim mehanizmima reklamne industrije, pa samo vrcam od ideja. 
Opali ti lepo po masaži (možeš da ubaciš i neki anticelulit gel - većina tih gelova neselektivno topi potkožne slojeve masnoće) i kad god bilo šta radiš (čak i pri običnim svakodnevnim aktivnostima - kad se savijaš, sedaš, ustaješ i sl., čak i kad dišeš), drži stomak zategnut (ne uvučen nego kao da se spremaš za dizanje teškog tereta). Kad sediš, probaj da mrdaš samo mišićima donjeg stomaka. I iskoristi Panonsko jezero maksimalno, plivanje je savršeno za stomak. Mada, ko ono reče, Lela čini mi se... jeste seksi na ženama kad imaju malo stomačića. 

Svakako zaslužena titula!
Kakva haljinica je u pitanju?

A ja prije par mjeseci dobila taj gel i poklonila, reko sta ce mi to
Mozda stignem otici i na kavitaciju u Bjeljinu kad odem kuci. Znam da treba ici vise puta pa mi to ne odgovara. Ali imam dvnu doktoricu pa cu se posavjetovati s njom. 

Ili bilo šta slično tog kroja, samo li nađem u toj boji, biće moja.
Nešto sam se opasno založila za mastilo... valjda što sam kupila lak za nokte pa se setila neke svoje davne faze u toj boji.
E, a za anticelulit... stvarno deluje na stomak, probano. Malčice se u početku sparuši koža, ali povrati se posle.
Porodično smo paštetarili. (Ali smo se svi, siroti, uželeli paštete, hahah, grozna majka ne dâ da se jedu prerađevine.
)

A za divno čudo, nemam nijedan komad odeće u toj nijansi.
Motivacija ti je odlična, svakako! 

divlja ruža napisao:slušaj...svako bi u toj emisiji imao sebi svojstven zadatak...to bi izgledalo,nekako ovako.....
Snimalo bi se kod Las na splavu,Giga bi pravio red medj ženama,Neda bi pravila red sa sve Feliksom u minicu,da ne nagrcu na splav od spolja,da ne potonemo....
Boki bi proeveravala one Sulejmane Sejtane,da li su ukusni i lepi....ja bi držala neka vežbanja uz muziku/vidim sad je to hit foruma/,a Lela Balaševicka,bi bila zadužena za muziku/ima vezu kod Djoke,garant,mislim Balaševića/....e al jedino ,čeka se bojim,je pilot emisija...
Mislim da bi Duda i ja,samo nazdravljale,što smo se najzad zagrlile...otuda se sam izrodio i naziv....
Debele vesele kuvaju....izvolte....
ma nema šta,postali bi smo,strašno brzo hit.Vec nas vidim kod Ivana Ivanovića
E bas si me nasmijala! Ja bi svakako mogla da drzim strazu, jedan od poslova za koje sam obucena je i security
Ozi i ja bi preuzeli pitanje sigurnosti
Dok mi ti i Duda ne biste dodale da i ja nazdravim koji put
E onda vise ne znam sta bi bilo hehehe. Doduse, Giga bi pazio na nas 

.
ali....smislicu...
Mogu da se prijavim za neke fine čorbice... lepinjice... tako to. 
Hajd' što peče, nego odvratno izgleda.
U međuvremenu sam uspela da nabavim kefir posle milion godina
, pa sad i njega ubacujem, on mi je savršen za doručak jer više zasiti od običnog jogurta. 

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.