Odgovori 1289 postova
Krećem i ja
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

Re: Krećem i ja

od leonida » pre 9 godine

Nisi nas zaboravila :013: :013: :013:

Za đuskanje ... ja i svadbe .... već spomenuh muziku koju ja volim ... iskreno sumnjam da će je biti na svadbama :( . A ne mogu ni da računam na plesove, pošto mm posle 20 godina braka baš i nije romantičan (doduše, ni kao mlad baš nije voleo da pleše ... dok sam ja skakala on se družio sa pokojim pivcetom - doduše meni skakanje nije smetalo da se i ja družin sa pivcetom :D ). Tako da ... u nastupu vidovitosti vidim :pivo:

A za sređivanje ... tu je ćera ... za njenu maturu sam morala da kupim neki steznik za stomak ... budući da mi je sad veliki, nije isključeno da će me opet prisiliti ... sve u svemu, kad me ona uzme u obradu i preradu ... verovatno ću bar imati novu fotografiju (ali unapred se odričem osobe na toj fotografiji - bez farmerica ili eventualno neke sportske letnje haljinice/suknjice - to nisam ja).

Jelovnik:
    D: 80 gr masnijeg belog sira, salata od pečenih paprika, komad pogače (još se drži)
    U: narandža
    R: 2 punjene paprike (moram, ne mogu da odolim - greškom u smesu nisam stavila jaje, a na pripadajući deo mi ide 15 gr pirinča, tako da računam da i nije jako nepravilna kombinacija), komad pogače
    V: 200-250 gr posnog zrnastog sira i ajvar - ove paprike me baš i nisu držale, doduše to je preračunato bilo nekih 80 gr mesa, luka, ono malo pirinča, puno paradajz soka, 2 paprike i nešto malo brašna (mislim 2 kašike brašna na saft za 14 paprika zaista nije puno), tako da i nije moglo da me drži, pa mi večera ispade glavni obrok )
    V2: domaća pašteta, kulen i šunka uz jedno parče svežeg belog hleba ...
    Poslednja izmena od leonida u 12 Feb 2016, 08:38, izmenjeno 4 puta ukupno.
    Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).

Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.
  • Luna85
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 9 godine

od Luna85 » pre 9 godine

Leonida jel si ti to izbacila hleb iz ručka i večere? Kod mene je obrnuto - zadnji deo i noge nikako da se pomere, dok stomak spada. Uvek sam imala struk, čak i u trudnoći sa stomačinom je bio tu i eto on sada i prvi spada iako ja priželjkujem ovo drugo.
    Ti steznici su super ko može, meni čim nešto jako stegne stomak kreće mi mučnina, nikako mi ne odgovaraju...
    Početak 9.1.2016 - 74 kg 17.4.2016 - 61.3 kg drugi novi početak 17.9.2017 - 66 kg
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac

Nije to neki strašan steznik, nešto kinesko ... eto kao malo stegne ... uopšte nije da ne može da se diše, više osećaj kao da si u najlonkama sa malo više likre ...
    Hleb sam izbacila samo iz večere, a i za to mi je trebalo puno da se priviknem ... izgleda da sam se svečano privikla !!!
    Inače, do pre nekoliko godina ni ja nisam imala stomak, samo ogromnu pozadinu i kukove ... to me i zbunjuje ... to je prosto promena građe vezana za godinu proizvodnje.

• ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 11 godine

od ivaiva » pre 9 godine

Kupila sam i ja taj kineski steznik posle porodjaja i upravo je takav,kao malo deblje hulahopke.Posle toga sam kupila onaj pravi postporodjajni,platila ga basnoslovno,a nisam mogla na sebi da ga trpim ni 10 minuta.Ja mislim da tebi steznik vise nije potreban! :009:
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac

Šetala danas po prodavnicama.

Hladno obučem konfekcijski broj 42 !!!

Presrećna sam !!! Ali još uvek nisam našla ništa po mom ukusu (mislim bila sam u 2 prodavnice, za mene je i to previše ... zamara mene kupovina). Sve je nekako za mlade ... prekratko, providno, sa velikim izrezima ... ili druga varijanta baš za babe ... tražim prodavnicu gde imaju neku zlatnu sredinu !!!

• pink rose
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 12 godine

od pink rose » pre 9 godine

Juhuuuuu, davno sam i ja nosila taj broj..i tada sam tripovala da sam debala, sto me je i upropastilo. :shock:
    Svaaakaaaa cast!!!! :013: :hi-fi:
    I da, definitivno , cemu sad taj steznik?!?!?! :wink:
  • oliveras
    Amater
    Amater

od oliveras » pre 9 godine

Bravo leonida za 42-ku , divan je osecaj kada obuces nesto sto ti je godinama bilo samo san, tako sam sretna zbog tebe :14: :mahac:
    i da , u nasim godinama steznik mislim da treba, ali da ne steze toliko, mada si ti super sigurno i bez njega :wink:
    Slika
    12.07.2013-04.2015 pocetak 97.7 kg. kraj 80 kg.
    UN 29.11.2015-27.02.2016 pocetak 86.6 kg. kraj 79.5 kg.
    07.05.2016 pocetak 78.5 kg.
  • Miss Piggy
    Početnik
    Početnik

od Miss Piggy » pre 9 godine

Ja taj steznik ne bih mogla trpiti uopste.

Bravo za 42 :pivo:
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac

Hvala svima, meni je samo pao kamen sa srca što mogu u normalnoj prodavnici da nađem svoj broj ... sad što nema stvari po mom ukusu ... uvek sam bila komplikovana za kupovinu takvih stvari ... ja se snalazim u sportskom stilu, u svemu ostalom sam nekako ... izgubljena ...

Juče sam gledala fotografije sa dečjih rođendana, gde sam ja bila mršavija nego sad, ali da bih prikrila neke svoje umišljene kilograme oblačila odeću nalik na šatore ... izgledam tri puta šira nego što sam bila !!! Kako mi žene znamo da budemo lude!!!

Miss Piggy, kao što već rekoh, nije to pravi steznik, pojavile su se kad sam bila mlada, pre 20-ak godina neke grilonke, deblje zimske, sa zaista velikim sadržajem likre u kojima su noge fantastično izgledale - osećaj je isti kao u tim grilonkama, nekako osećaj prijatne zategnutosti, a vizuelno malo smanji stomak ... ništa posebno ... ja prva ne bih trpela ništa neudobno na sebi duže od 15 minuta ... najgora sam kad kupujem cipele ... probam bar dvadeset modela ... i u principu pre ću se odlučiti za udobne neko za lepe ... pa ja u tome treba da hodam, a ne da se fotografišem 5 minuta ... sve u svemu, moj izbor cipela zna da bude vrlo čudan, ali ... svaka je udobna !!!

I moram da prijavim jučerašnji brlja ... stigle uveče domaća pašteta, kulen i šunka ... eto najveće slabosti prosečne Vojvođanke (da je još bilo i čvaraka ...). Tako da je moja samokontrola nestala i ja sam pojela neodređene količine ova tri artikla uz jedno parče svežeg belog hleba ...

A eto, baš uspešno odolevam kolačima ... ništa, potrošila unapred VK dan za ovu nedelju :(

• oliveras
    Amater
    Amater

od oliveras » pre 9 godine

Vidim da je i kod tebe juce bilo belog hleba, sunke, pastete i kulena, ja sam tako ljuta na sebe sto nisam izdrzala i uzela one čvarke pa na to jos i beli hleb :crybaby: (iako nisam Vojvođanka slaba sam na čvarke, slaninu i kulena, meso me ne zanima ;) )
    Slika
    12.07.2013-04.2015 pocetak 97.7 kg. kraj 80 kg.
    UN 29.11.2015-27.02.2016 pocetak 86.6 kg. kraj 79.5 kg.
    07.05.2016 pocetak 78.5 kg.
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac

Šta da se radi, moraju se nekad i oči nahraniti ...

Ne doživljavam to kao veliki brlj, prosto ponekad moram i sebi da udovoljim, a ove namirnice definitivno ne smatram nezdravim (pa ma koliko svi pričali kako je dimljeno meso nezdravo ... ipak je 1000 puta zdravije od onih kupovnih salama). Samo unapred potrošila VK dan pa u nedelju neće biti kolača za mene :crybaby: ...

Jelovnik danas totalno neorganizovan i zbrkan:

D: uspavala se , pa samo ponela ovsenu kašu na posao (svakako ih u zalihama ima još dosta, moram i njih polako trošiti)
    U: narandža
    R: stigli kasno ... ono kad na potpuno običnom svakodnevnom poslu sve što može krenuti naopako i krene pa se zadržiš preko svake mere ... stigla kući jela posnog sira, malo kobasice, malo šunke, salatu od cvekle
    V: pravim lignje, verovatno ću samo probati ... mislim da ću večerati nešto mlečno ... lignje bez krompira su mi još uvek nezamislive ...
    pojela jedno kiselo mleko i verovatno ću probati zalogajčić lignje kad budu gotove ... ne zato što sam gladna, čisto da proverim da li su dobro začinjene ...

Sutra ću verovatno opet imati zbrkan dan ... videću kako ću se snaći ...

• pink rose
    Amater
    Amater

N e bih ja bila tako rigorozna, ipak si ti skoro dosigla svoju zeljenu kilazu, pa bi se eklo da si jos malo pa na odrzavanju...mislm da kod tebe zalogajcic lignje ili pak malo sunke ne moze da predstavlja bas toliki problem. Ti si svesna svega sto si postigla do sad i cini m se da i te kako umes da povuces rucnu..znaci danas sam pogresila sutra ce vec biti bolje.
    I na kraju nadam se da su lignje bile ukusne..ja nesto nisam neki ekspert u spremanju istih, a doduse nije ni da sam se ubila od pokusavanja. :)
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 11 godine

od narcisa » pre 9 godine

Ja bih pojela kolač u nedelju. Taj nazovi VK koji računaš nije uopšte kritičan, a i svakako ima par dana pauze između njega i nedjelje.
    Bravo za 42!!! :mahalo:
  • signorina
    Amater
    Amater

od signorina » pre 9 godine

pink rose napisao:Juhuuuuu, davno sam i ja nosila taj broj..i tada sam tripovala da sam debala, sto me je i upropastilo. :shock:
    Svaaakaaaa cast!!!! :013: :hi-fi:
    I da, definitivno , cemu sad taj steznik?!?!?! :wink:

Dakle, isti slučaj. :nasilan: :nasilan: :nasilan: (ovo tučem nekadašnju sebe sadašnja ja)

Leonida
    , bravo za 42. Ja sam (gledajući se u hotelskim ogledalima i liftovima) zaključila da moram početi nositi steznik za stomak jer mi je to najkritičniji dio tijela, ali ne znam koji da uzmem, treba mi neki čelični. Možda za trudnice?
    [color=#00BF00][b][i]Nikad nisam upoznala čokoladu koja mi se nije svidjela.[/i] [/b][/color]
  • pink rose
    Amater
    Amater

Slobodno napisi ovim :nasilan: tucem i sebe i pink rose jer smo bile neodgovorne ka sebi i same smo krive sto smo danas u ovom stanju....je..e nas krive dijete i jos krivlja ogledala. :020: Eto kad moram i da psujem....Ali stvarno koliko smo mi zene lude i sta mi mozemo sebi da napravimo, to nam ne bi napravio ni najgori neprijatelj i to kad se silno potrudi. :D
Odgovori 1289 postova