Crnokosa, minjak je minjak, jašta.

A ako voliš nestašne mace, onda je ova tvoj ideal, hahh... bilo nam je slatko što se non-stop igra i nešto nam krade i krije, ali sad već jedva čekamo da napuni godinu dana i da počne polako da se smiruje. Ponaša se i dalje kao mače, samo što nema težinu kao mače, pa kad ti se zaleti i lupi te čelom u nos ili ti se sa viseće kuhinje baci na leđa... počneš da se tripuješ da imaš kuguara, a ne mačku.

Gana, tu smo jedni za druge!
Malo debela, odgovor sam ti napisala u dnevniku da ga ne juriš po forumu.

Bokac, ako pravim redovno, to je 15 kg brašna za mesec dana, možda u marketu već misle da smo otvorili mini-pekaru.

Samo sam se olenjila za eksperimente, najlakše mi je da smandrljam zemičke. Ali kad napravim bilo šta drugo, pojedu mi.
Lass, ni meni nije baš jasno šta su uradili s brojevima... ili je to zbog elastina i drugačijih krojeva... meni je sa 49 kila bio taman konfekcijski 36, odnosno farmerke 27 iliti s, što znači da sam tek sa 47 i manje upadala u zonu xs. A obimi mi i dalje uredno prate te iz mlađih dana, nije nešto da sam se raširila ili smanjila.

Šta god da je... srećna sam što sad prave farmerke za male žene.
Cirkončiću, računaj slobodno 2 kg = jedan broj farmerki, pa ti vidi gde ćeš biti kad dođeš na 50.

Ja ti prognoziram dvadeset sedmicu, i to onako komotno da ti stoji.
Vaga mi danima tupka u mestu, tj. pođe za koju stotinu naviše i vrati se na ovo na tikeru... neću manje da jedem, samo hoću više da trošim.
D: ajran + dodaci
R: gomila salate, 200 g sira
U: jagode (oko 300 g, toliko je i juče bilo)
V1: sejtan zemička, sir, suvi vrat (kao sendvič), salata
V2: sejtan zemička, paprikaš (samo neskrobno + meso), ljute paprike, neka salata... čaša mleka