Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • Cirkončić
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od Cirkončić » pre 13 godine

Joooj, najmanji broj farmerica koji sam ja nosila kada sam lepše izgledala i kada nisma imala ovu kilažu je br. 29. :) I ja sam mala, svega 158 cm visine, a nekako mi se čini da i kada doguram do željenih 50 kg neću moći da uđem u manji broj farmerica... :? Ili to meni samo deluje nedostižno i nemoguće... :oops:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 13 godine

Crnokosa, minjak je minjak, jašta. ;) A ako voliš nestašne mace, onda je ova tvoj ideal, hahh... bilo nam je slatko što se non-stop igra i nešto nam krade i krije, ali sad već jedva čekamo da napuni godinu dana i da počne polako da se smiruje. Ponaša se i dalje kao mače, samo što nema težinu kao mače, pa kad ti se zaleti i lupi te čelom u nos ili ti se sa viseće kuhinje baci na leđa... počneš da se tripuješ da imaš kuguara, a ne mačku. :)

Gana, tu smo jedni za druge! :31:

Malo debela, odgovor sam ti napisala u dnevniku da ga ne juriš po forumu. :)

Bokac, ako pravim redovno, to je 15 kg brašna za mesec dana, možda u marketu već misle da smo otvorili mini-pekaru. :16: Samo sam se olenjila za eksperimente, najlakše mi je da smandrljam zemičke. Ali kad napravim bilo šta drugo, pojedu mi. :cry:

Lass, ni meni nije baš jasno šta su uradili s brojevima... ili je to zbog elastina i drugačijih krojeva... meni je sa 49 kila bio taman konfekcijski 36, odnosno farmerke 27 iliti s, što znači da sam tek sa 47 i manje upadala u zonu xs. A obimi mi i dalje uredno prate te iz mlađih dana, nije nešto da sam se raširila ili smanjila. :005: Šta god da je... srećna sam što sad prave farmerke za male žene. :)

Cirkončiću, računaj slobodno 2 kg = jedan broj farmerki, pa ti vidi gde ćeš biti kad dođeš na 50. ;) Ja ti prognoziram dvadeset sedmicu, i to onako komotno da ti stoji.

Vaga mi danima tupka u mestu, tj. pođe za koju stotinu naviše i vrati se na ovo na tikeru... neću manje da jedem, samo hoću više da trošim. :)

D: ajran + dodaci
    R: gomila salate, 200 g sira
    U: jagode (oko 300 g, toliko je i juče bilo)
    V1: sejtan zemička, sir, suvi vrat (kao sendvič), salata
    V2: sejtan zemička, paprikaš (samo neskrobno + meso), ljute paprike, neka salata... čaša mleka
    Poslednja izmena od dudank u 23 May 2012, 18:01, izmenjeno 1 put ukupno.
  • Cirkončić
    Amater
    Amater

Joooj, i ja imam macu, malog mačka koji će krajem jula napuniti godinu dana. :) Prelep je i nestašan, ali se malo smirio od kako smo mu našli mesto da može da bude napolju a da ne luta po ulicama. :) Joooj, ja imam i patuljastog zeku... :oops: Držim ga u mojoj sobi u akvarijumu i puštam ga svako veče da šeta u sobi. Neverovatna je maza! :) Kada ga mazim, on zažmuri i sav se prepusti... :) Dobila sam ga od mojih roditelja 10 aprila i tada je imao 5 nedelja. Preslatki su, minijaturni su i izuzetno su zahvalne životinje za kuću. :oops:
  • Mohita
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od Mohita » pre 13 godine

dudank napisao:neću manje da jedem, samo hoću više da trošim.

Negde sam pročitala da zbog operacije nisi smela da vežbaš. Kako sada stoje stvari? :) Rekla bih po pisanjima da voliš Zumbu (uopšte voliš da đuskaš) pa me zanima da li će biti nekog uvođenja nje? :)
    Slika
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ijaoj, zeka... :D Nadam se da se dobro slažu, mačke znaju da budu malo... ehm, bezobrazne. :roll:

Mohita, sad smem i mogu (tj. više su me sputavali bolovi nego sama priroda operacije), ali nikako da se nakanim da krenem s nečim sistematski... nego sve usput i na parče, što je takođe dobro za moje jadne uležane mišiće, ali je daleko od prave FA kao nebo od zemlje. Nisam baš trut :D , ali nije mi ni neka FA koja bi bila zaslužna da se piše ovde. :oops:

Klopa redovna, ništa ne brljam, lečim se od odvratnog vremena tako što sam krenula da bacam stare stvari iz kuće. ;)

R: neskrobno povrće iz paprikaša, 2 barena jajeta, salata
    U: izmena - zaboravili da kupimo voće :( , pojela 2 tanjira povrćne čorbice
    V1: sejtan zemička (sir, suhomesnato, kao sendvič), salata
    V2: sejtan zemička, meso iz paprikaša, salata, čaša mleka
  • malo debela
    Početnik
    Početnik

od malo debela » pre 13 godine

Dudank, a šta misliš...Ako na Meggle mleku piše da u 100ml ima 4,5 UH, je li moguće da mogu da se počastim sa tih 100 ml? :)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Može, može, što da ne. :) Sirevi i pavlake se forsiraju da bi se unelo što više mlečnih proizvoda (pošto oni imaju manje UH), ali mleko nije zabranjeno. :)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Danas sam taman htela da se požalim, ali dobro je što nisam. :) Vaga krenula naviše i ja već počela da očajavam, a onda se setim da je juče u čorbici bilo graška i da je to verovatno samo zadržana voda... tako da neću da paničim, samo ću malo pažljivije da se pratim ovih dana na vagi.

Upravo sam obavila brzinsku šetnju i kupovinu, prijalo mi je i jedno i drugo, naročito drugo. :) Nije bila kupovina za mene, sebe tek planiram da opremim za ovo leto, ali još mi je veća uživacija kad kupujem za poklon... a cene su neverovatne, svaki put kad izađem, nađem sve više kvalitetnih a jeftinih stvari, čak i od domaćih proizvođača... ne znam u čemu je fora, ali mi se sviđa. :D

Klopa za danas:

D: ajran, dodaci
    R: salata od krastavca sa 200 g sira
    U: neskafa sa 1 dl mleka (opet nisam uzela voće, zakasnili smo za pijacu :( )
    V: 2 sejtan zemičke, musaka od tikvica i mesa, salata, čaša mleka (sve podeljeno na dva dela)
  • divlja ruža
    Amater
    Amater

od divlja ruža » pre 13 godine

U konfeciskim kućama,došlo je pre par godina,do odredjenih podela.Kuće koje su namenjene za tinejdz generacije/a mi tako volimo tu modu/,misssixty,dizel,replay...su smanjili svoje brojeve,u odnosu,na kuće za poodrasle :020: .
    Tako kad kupujete,29,u Missixty,ili Max Mari...kupujete totalno dva različita broja.Kopije...lepe brojeve,kakve etikete imaju na stanju :neznalica: .
    Zato ja uvek napomenen,iz koje radnje mi je broj, :wink: ,da se zna...
    Tako,da ne dajte se zbuniti oko brojeva.
    'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.
  • boki 66
    Amater
    Amater

od boki 66 » pre 13 godine

Vecerica ti je bila mmm :23: Uvek ti se divim kako znas za svaki gram na vagi cime je uzrokovan .Bio plus ili minus. Priznajem da nisam tako strucna i da sklona panici :oops: Morala bih poraditi na tome . Tolike godine rada iza mene , ali slabo pratim namirnice i vagu :roll:
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od AnaV » pre 13 godine

Ih bre Boki, Duda ti je doktor za ishranu i brojanje kalorija!
  • Teta Neda
    Amater
    Amater

od Teta Neda » pre 13 godine

Duda je stvarno hodajuca enciklopedija zdravog zivota i recepata :D

Htjela sam vam se suprostaviti u vezi brojeva pantalona i mislila da vam kazem- 'malo sutra, ja iz 'M'-a ne mogu nize niti sam ikad mogla.' Kad ja malo bolje pogledah jedne od pantalona koje obozavam (karirane, smjesne) a one br 36 i jos su mi bas povelike! Zakljucak- definitivno zavisi od modela, jer ja imam farmerke od 27 do 30.. i sve su mi taman :)

I da znas, sto vise gledam ove tvoje jelovnike, sve mi vise 'rastu zazubice'. Mlijeko, arjan, sejtan.. uhhhh.. mljac!
    Slika
    Moje fotke u trudnoci (lozinka- trudnjaca): http://s1303.beta.photobucket.com/user/ ... /TRUDNJACA
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Anči, Boki, meni je to hobi i uživacija, a pogotovu mi je sve bitnija veza između jela i zdravlja, tako da me zaista nikad ne mrzi da tražim podatke. :) Sve je to sad svakom dostupno, samo treba znati gde da se traži informacija.

Ružo, Nedo - meni takođe ništa nije jasno, nažalost nemam nijedne original farmerke da uporedim (sve sam ispoklanjala kad sam se nagojila :( ), ali sam pogledala juče jedan kompletić koji sam sačuvala - pošto ima skroz uzan sako i minjak - francuska proizvodnja, standardni broj 36... i suknju mogu da zakopčam primenom sile, ali otprilike tri sekunde da izdržim u njoj tako bez vazduha. A kad od ovih novih stvari probam 36/27/s, to mi je onako komotno udobno ili čak veliko. Kao da je za pola broja ili čitav broj sve pomereno da bi se ženama stvorila iluzija da su mršavije nego što jesu. :005: Vrhunac su one pantalone sa slike, na njima piše broj 25 (xxs), ali centimetri odgovaraju broju 26, a to je zapravo nekadašnje 27. Sad sam zapetljala :16: , ali stvarno mislim da su ovi brojevi nerealni. Tako da mi i ne znače mnogo, više gledam centimetre kad kupujem. (I ne samo kad kupujem. :16: )

Nemam pojma kakav je danas plan, meni se nekud zuji, ali ne znam da li ću imati podršku (naročito s obzirom na jučerašnje troškove, malo sam se zanela pri kupovini :roll: ), pa nek večernji jelovnik ostane otvoren za neko pivce:

R: gomiletina salate, 200 g sira
    U: jagode :skakutalo: (nisam merila, možda 200 g)
    V1: 2 kuvana jajeta
    ovde ide brlj u vidu piva (planiran brlj, nije greška)
    ako bude potrebe za drugom večerom - upisaću
    Poslednja izmena od dudank u 26 May 2012, 20:07, izmenjeno 1 put ukupno.
  • Teta Neda
    Amater
    Amater

od Teta Neda » pre 13 godine

Kao da je za pola broja ili čitav broj sve pomereno da bi se ženama stvorila iluzija da su mršavije nego što jesu.

Citala sam clanak o ovome i potpuno si u pravu. Nekadasnji brojevi i ovi sad nemaju veze. Ludi su iz generacije u generaciju sve visociji i krupniji pa su konfecijske tvrtke promjenile brojeve. Bilo je i tacno poredjenje, od 50-tih godina na ovamo, ali ne secam se brojki nazalost..

Tako da mi i ne znače mnogo, više gledam centimetre kad kupujem. (I ne samo kad kupujem. )

Nisi normalaaaaa, AHAHAHAHA!

Ljubim te!
    Slika
    Moje fotke u trudnoci (lozinka- trudnjaca): http://s1303.beta.photobucket.com/user/ ... /TRUDNJACA
  • Cirkončić
    Amater
    Amater

Dudank, legenda si zbog ovog za centimetre...! :16:
    :007: 8)
Odgovori 9033 postova