Pivo je čak i zdravo ali u malim količinama i ponekad.
Znam da je jako dobro za kosu i nokte, pa sa vremena na vreme nije loše kada malo zgrešimo sa njim... 

Pivo je čak i zdravo ali u malim količinama i ponekad.
Znam da je jako dobro za kosu i nokte, pa sa vremena na vreme nije loše kada malo zgrešimo sa njim... 

Inace, ne znam na koji nacin je firma blokirala internet, ali pokusavaju da nas sprijece da provodimo i minutu na internetu u radno vrijeme
E, posto mi radimo 7 dana u sedmici, 12,5 sati dnevno.. od tog nema nista
Plus su nam zabranili privatne laptope poslije radnog vremena.. Za slike vise- manje, jest mi krivo sto ne mogu da ih vidim, ali s druge strane necu da budem 'proklestinja'
i da se zalim kad ipak mogu da se dopisujem s vama
Kad dodjem kuci na odmor ispregledacu sve slike, tu mi niko ne moze 'udariti zabranu' 

Videću, totalno sam i ja sluđena. Hvala ti na savetima u mom dnevniku. Samo sad moram paziti koliko jedem povrća, ja sam mislila mogu koliko hoću, dodovljno je samo da se nalazi na spisku dozvoljenog.

Ne šalim se, mnogo znače ti povremeni izleti... baš u tom smislu da ne mora uvek sve da bude strejt.
Jedino tako može da se izdrži na duže staze.
Pih, bez veze... A za FA si u pravu, jeste nužna kad se bavimo sedećim radom i ne živimo normalno... samo što me je stvarno uništilo bolovanje. Imam naviku da odradim svašta nešto sitno u toku dana, razna istezanja, gibanja, sitnije vežbice, sve onako usput, i to me je uvek održavalo... ali je bilo neizvodljivo sa onim bolovima (znači, meseci i meseci koje sam provela kao balvan), a sada nije dovoljno da se ispravi šteta od mirovanja. Uvodim neke male dodatke pa ćemo videti... nešto nisam u fazonu da odvajam neki regularni sat vežbi, više mi prija ovako na parče, ali trebalo bi i to da ima efekta. 
Podršku uvek imaš od svih nas, za šta god da se odlučiš!
Ja ove zovem "Ceca pantalone".
Još samo kad bih imala adekvatno poprsje, al' ga nemam. E sad, pazi, tačno je to da bokovi izgledaju mnogo upadljivije u slim pantalonama... što uopšte nije loše, volim ja da imam struk i kuk... ali je realno tu trenutno grupisan jedan mali višak. A glupi preniski pojas pravi duple bisage, jedne ozgo, jedne ozdo... u stvari se i ne zna tačno gde su mi kukovi, to je negde unutra u salu. Ne planiram ni da ih izlažem, neka ih unutra, ali još jedno 3 cm u obimu čudo bi učinila za figuru. Mo'š misliti koja je to građa kad drmam i tresem u xs-u.
Sad sam pogledala tabele veličina, knap se uklapam u xs, struk 66, kukovi 91, znači, nisam se precenila... a ispada da sam do pre 11 godina bila xxs... kuku, bolje da ne gledam više ove tabele, sramota kolicka sam.
Ili su oni to nešto promenili u standardima?

To je monstrum, nije mačka... moramo svi da se zaključavamo kad idemo u kupatilo, inače upada bez dobar dan. 

Cuj 'xs' velicina!
Pa moje kumce od 12 godina nosi veci br

I tebe ćemo da utegnemo.
A za macu ću na pp, sa uživanjem.
Muka kad si sitne građe, a da ne pričam već da sve mora na skraćivanje.
al minjak je minjak hihihi maca je preslatka
mada men isvaka macka (skoro) lepa, a posebno volim nestasne djavolske mace 

koliko brasna trosis mesecno. Sta ce reci prdavac , samo brasno jede , a sve tanja 

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.