, meni bi tako pokvarila dan!
, meni bi tako pokvarila dan!

,
, salim se
, mislim ne salim se da odliicno izgledas.Ispiranje sejtana se isplatilo ove zime.
za skinutu etiketu.
iznenadila,naravno ,prijatno.

@#*&$@!
ovakvu firmu grrrrr. Sve su nam blokirali, nista ne mozemo da pogledamo. Opet, sva sreca pa mogu uopste da udjem na forum! Ako se desi da odjednom nestanem, nemoj da bi pomislili da sam napustila forum, to ove azdaje ovde blokiraju sve
Tako da ja ne vjerujem nikom osim vagi, obimu u centimetrima i garderobi. Ja kad ustanem na lijevu nogu, sva podbuhla izgledam 5 godina starija i 10 kg deblja
Prema tome, hvala njima sto obracaju paznju na moj izgled, ali znam ja najbolje jesam li smrsala ili nisam 

Joj, ne znam više koliko sam puta pomenula te pantalone za poslednjih godinu i nešto dana... u stvari sam željna uskih pantalona jer nisam mogla da ih nosim zbog rane. Ne smem ni sad često, a kakav sam maler, definitivno će izaći iz mode
, ali mi mnooogo znače, baš su mi bile postale simbol ove moje borbe s boljkom.
Tako da ne bi bilo loše da se odradi, tj. već je bilo odrađeno, ali kad su već okolnosti bile takve kakve su... idemo iznova. 

!
A možemo i svi da ti šaljemo naše slike ovako. Ali za komentare... da, zaboravila sam dodam, u povratku iz prodavnice srela sam komšinicu koju retko viđam i žena me pita jesam li opet smršala. Znači, u rasponu od 15 minuta. 
Kad nemam bujna nedra, bar da pokažem bujne kukove... a može i bedra, da bude u stihu. 

- izgledaš fantastično i fe-no-me-nal-no! 

Neplanirano smo izašli i omače se.
Ali da ne hulim na sudbinu... kad je već sve drugo OK, izdržaću i ciklus od 25 dana. 

E, sad možda negde grešim. Ja mnogo volim salate, pa jedem mnogo paradajza, krastavaca i kupusa. (Pre neki dan sam pojela pola glavice kupusa kao salatu-bogme je bila povelika glavica).
A dnevnik... pa kako da ne ispišem, znaš kako sam brbljiva. 
Upravo je obrnuto, nije zdravo držati je na kratke staze. Ako si raspoložena da probaš tako, "po propisima", što bi se reklo, tu sam za svaku informaciju kojom mogu da pomognem! 
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.