Devojke, nemate pojma koliko sam srećna što ste tu!

Joj, ne znam više koliko sam puta pomenula te pantalone za poslednjih godinu i nešto dana... u stvari sam željna uskih pantalona jer nisam mogla da ih nosim zbog rane. Ne smem ni sad često, a kakav sam maler, definitivno će izaći iz mode

, ali mi mnooogo znače, baš su mi bile postale simbol ove moje borbe s boljkom.
E sad... da ne bude da sam preterano samokritična... ali u pravu je Ruža za jahaće pantalonice, i Praslin kad kaže da ima da se zateže. Još se vuku ti nataloženi slojevi od bolovanja i nekretanja, a najveći problem su bili bolovi koje sam imala svaki put kad se rana upalila... poslednja žešća upala je bila oko polovine marta, ako dobro pamtim, kad mi je doca ispisao one silne antibiotike... i nije ni moglo da bude reči o nekom ozbiljnom vežbanju. I tačno se vidi kad nije sakriveno haljinicom i utegnuto u čarape, drma kô da nije moje, hahah.

Tako da ne bi bilo loše da se odradi, tj. već je bilo odrađeno, ali kad su već okolnosti bile takve kakve su... idemo iznova.

Boki, na forumu sam da ne pobegnem opet ulevo, zna se, hahah.

Mohita, Komadiću -

!
Ružo, nisu za mene čučnjevi, tj. mogu da uradim baš dosta, ali su mi oba kolena oštećena (jedno mi je svojevremeno naprslo i imam deo koji iskače kad čučnem, a na drugom sam imala žešće muke s meniskusom), tako da moram da biram nešto manje agresivno za kolena... sinoć sam se malo podsetila šta je sve dobro za taj deo, uglavnom su to bočni otkloni i one malo jače vežbe za gluteus... dvostruka korist.
Nedo, a da li vam puštaju lokalni hosting, tj. onaj koji je pod kontrolom tamošnjih servera? Ako ima nešto tog tipa što se vidi kod tebe, kaži pa da se tako kačimo.

A možemo i svi da ti šaljemo naše slike ovako. Ali za komentare... da, zaboravila sam dodam, u povratku iz prodavnice srela sam komšinicu koju retko viđam i žena me pita jesam li opet smršala. Znači, u rasponu od 15 minuta.

Leco, uska majica čim se za trun smanji ovo što kipi, nego šta!

Kad nemam bujna nedra, bar da pokažem bujne kukove... a može i bedra, da bude u stihu.

I da upišem jelovnik:
D: ajran + dodaci
R: šopska sa 200 g sira
U: verovatno 2 pomorandže
V1: roštilj (do 200 g), salata
V2: ovde je bila izmena, samo salata sa sirom (ali sam zato drmnula pivo)