Tetka Nedo, ukus je kiseliji nego kod kis. mleka i jogurta, a sastav mu je kao malo gušće mleko. I neprimetno je slankast, a može i da se začini, čak stavljaju u njega i rendane/mlevene krastavce, sveže i kisele. Inače sam videla da sa njim prave i koktele, ali to već nisam smela da probam.

Inače je toliko osvežavajući da ga ljudi mirno piju na plaži. Šaljem ti na pp jer je prosto kao pasulj da se napravi.

Jeco, opet se družimo!

A za rečnike je lako sad kad ima milion onlajn rečnika, samo treba imati malo prakse, a meni je to posao.

Znači, na dijetLi smo... pretpostavljam da si i dalje na -60, virnuću posle u dnevnik kod tebe!
Dobra vest je da sam napravila sejtan za 4 dana i nisam brljala s hlebom, danas odmah kilo manje nego juče, mada je i to nažalost više nego na tikeru. Baš me uništio hlebac, nemam baš ni osećaj koliko je samo voda, a koliko sam možda i nabacila za ovih nekoliko brljanja u poslednje vreme, ali ja sam optimista, pa se nadam da je sve voda.

Oduševila sam se sinoć, malo dete je došlo sa ekskurzije, i prvi put otkako se obojica školuju ovo je bila čestita i dobro organizovana ekskurzija, samo sam

kad mi je nabrojao šta su sve videli za dan i po. Najčešće su samo smuvavali decu da uzmu pare, ovo je stvarno iznenađenje.

I klopa:
D: ajran (dve čaše, da ne pišem svaki dan) + dodaci
R: zelena čorbica, parče sira (možda ću danas kozji, manje parče)
U: neskafa sa 1 dl mleka, umesto jabuke tri mlada krompirića veličine loptice-skočice
V1: 1 sejtan zemička (90 g), kao sendvič sa sirom i šunkicom, salata
V2: 1 sejtan zemička, ajran, 3 ćevapaEdit* - Lass, tek sam sad videla tvoj post.

Kao ručna bomba, da, tako nešto... pa nek mi priđe ko sme.