Naravno da zavređuješ komplimente! Pa pogledaj svoj BMI!

BMI nije presudan ali u većini slučajeva bi trebalo valjda da govori nešto.
Mislim da si pre nekoliko dana spominjala dilemu da li ti treba ili ne da dalje mršaš... to je sve relativno. Ti sa svojom kilažom definitivno više nemaš višak kilograma. Par kilograma gore-dole je stvar ukusa.
Ja sam za nečije kriterijume premršava, za nečije normalna, za nečije baba a za nečije seks bomba... tako je sa svima, ne samo sa mnom... Stvar je ukusa i našeg nekog ličnog izbora da li želimo da izgledamo oblije ili mršavije, da li je ta dostignuta kilaža nešto što spontano održavamo ili sa mukom. Da ja svoju kilažu ne održavam spontano i sa lakoćom, da kucnem, ja ne bih ni insistirala na njoj. Ovako je spontano.
Za moju visinu, kalkulatori koji uzimaju u obzir i godine daju mi idealnu kilažu - za moje godine- od 63 kg recimo ili čak 65.
Za moju visinu i npr 25 godina - daju mi 58-59.
Ja evo imam 57 i ponekad 58 i potpuno je stvar ukusa da li je to ok ili ne. Zbog svoje građe ja ne volim da imam mnogo kilograma, ali da sam recimo drugačije građena, ne bih imala ništa protiv ni da imam 65 kg.
Taj stomak koji spominješ, ne treba da te opterećuje. Savršenstvo teško da postoji. Ne verujem ja da je taj stomak toliki da treba da te zabrinjava. U svakom slučaju, sve je na tebi i naravno bez opterećivanja.
Odlična ti je kilaža / bmi, očigledno si visoka, pretpostavljam pravilno građena, sada možeš da se oblačiš maltene kako hoćeš.... Svi razlozi da budeš zadovoljna! (na temu izgleda i kilaže, ne ulazim u druge životne sfere).
Pametan ti taj muž što ti je kupio salatu!