Odgovori 3271 post
Ex Debeliccka Mrsavicc po zakonima hedonizma (slike 170)
  • Sanna
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 13 godine

Re: Dnevnik Ex Debeliccke Mrsavicc (ne dam prezime!)

od Sanna » pre 12 godine

Debeliccka napisao:a hronična neispavanost je ubica vitkosti...tad se manjak energije lažno predstavlja kao glad, i tada ti se baš traži nešto....

Pozdrav Debeliccka, imas jedan od zanimljivijih dnevnika i impresira me uredno prijavljivanje brljeva. Neispavanost i mene muci, a upravo ti stresno/neispavani kilogrami se skupljaju oko struka. Da bar hoce u goozu otici, ne bi me bilo ni briga, ionako sad prodaju donje rublje sa jastucicima kao fejk pozadina :)
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 12 godine

Hvala Sanna što si svratila. Želim ti uspeh sa tvojom dijetom!
    Nego, nešto mi nije jasno....šta ti je to ,,brlj,,?
    Ja sam tu reč izbacila iz Dnevnika pa nisam sigurna da te najbolje razumem...Ranije sam je koristila ali sam je sada izbrisala iz mog programskog koda (ili kako bi se to već reklo) pa nisam sigurna da te razumem... :) :013:
    Ja sam izbacila taj termin jer hoću da nisam na dijeti nego da mi život bude rasterećen od pravila....
    :)
    Poslednja izmena od Debeliccka u 13 Feb 2013, 13:06, izmenjeno 1 put ukupno.
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • Buvica
    Početnik
    Početnik

od Buvica » pre 12 godine

Stres je najgori neprijatelj coveka u opste... I veliki neprijatelj zenske lepote
    Kod mene je prisutno (ili mozda bilo prisutno) tzv. nervozno prejedanje :oops: Kad sam besna mogu vola da pojedem i ne biram sta cu da stavim usta, kao pomahnitala, a da me bar to umiri, pa da covek razume, nego me cini jos gorom, jer me onda pored svega nervira i to sto sam se najela kao zivotinja :cry:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

E Buvice, činjenica da si toga svesna, da si identifikovala problem - trebalo bi da ti pomogne da kreneš u borbu sa problemom...polako...
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 12 godine

O, dakle, kod mene je u subotu bilo HA-HA-HA-HA-ha! (Olakšavajuća okolnost je što je poslednje bilo malo. :010: )
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Ma da bre...Kakav crni brlj, ovo je naš život a ne reality eksperimentalni šou..ti to bar najbolje razumeš Dudo!
    Hahahahahahaha!!!!!!!!!!
    :pivo:
    Slika

• dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 12 godine

Ja bih to štaviše ubacila i u dodatnu motivaciju... npr. jedan od ciljeva bio mi je i "prilagoditi veličinu pozadine šank-stolici". :16:

Prestajem da lajem, loš sam primer omladini. :roll:
  • alfa
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od alfa » pre 12 godine

Debeliccka napisao:Ja sam izbacila taj termin jer hoću da nisam na dijeti nego da mi život bude rasterećen od pravila....

Dakle... moram ovo da izvučem i podvučem jer sadrži suštinu nekog mog poimanja stvari... :23:
    Nisam ni sumnjala u tebe! :009:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Re: Dnevnik Ex Debeliccke Mrsavicc po zakonima hedonizma

Hvala Alfa :) .
    A sada jedna napomena:
    ovo nije zezanje i nije off-topic! (Mislim na celu HA priču, na moj novi naziv dnevnika, itd..)
    Naprotiv, stvar je potpuno ozbiljna i tiče se načina života i puteva za dostizanje sledećeg cilja: vođenje normalnog života uz istovremeno održavanje tj doterivanje linije...

Vaša HA podržavalačica
    Slika

• alfa
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od alfa » pre 12 godine

Debeliccka napisao:Hvala Alfa :) .
    A sada jedna napomena:
    ovo nije zezanje i nije off-topic! (Mislim na celu HA priču, na moj novi naziv dnevnika, itd..)
    Naprotiv, stvar je potpuno ozbiljna i tiče se načina života i puteva za dostizanje sledećeg cilja: vođenje normalnog života uz istovremeno održavanje tj doterivanje linije...

Vaša HA podržavalačica

Shvatili smo.
    Upravo u tome i jeste suština. :14:
  • tinčicaaa
    Početnik
    Početnik

od tinčicaaa » pre 12 godine

ja sam se dogovorila sa kolegicom za jedan veliki HA kad ona zavrsi sa ispitima...sva sreca pa sve na vrijeme polaze....hahahahahahahaha
    istina,sve je u nasim malim glavicama...kada to rijesimo nemamo brige da cemo skrenuti s puta na lijevu stranu (prema lijevoj strani tikercica)
    :009:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

13.Feb - S dan – 9 / 91 – II – Mršavotvorine Cont’d*
    D: 2 kivija
    U: 1 pomorandža
    R: Grašak sa šargarepom, salata, parče hleba b.k.
    HA: 1 pivo**
    U: Očajna piletina sa susamom***, ajvar

*Ovaj dnevnik nikako ne uzimati kao primer jer je sačinjen kao deo specijalnog eksperimenta hedoniste
    **Ne preporučuje se UN početnicima
    ***Očajna piletina prepečena od strane očajne pekačice

Još jedan dan košave iza nas, ali zato sutra idemo na Josipu…. :)

Što kaže Duda, prilagodili smo pozadinu šank stolici, sve je dakle pod kontrolom. Svi zadovoljni, i beogradski ugostitelji i moja životoljubiva malenkost… :pivo:

Da Alfa, termin na b se izbacuje iz mog vokabulara, a i znam da si me ti razumela…ali za slučaj da drugi nisu ili da me osude za off-topic , našla sam za shodno da obrazložim da sam ,,mrtva,, -ozbiljna sa svojom teorijom i da smatram da je ista izuzetno važna…
    Zato stavljam rezervu i zvezdice na svoj jelovnik i Naziv Dana (Mršavotvorine) kako ne bi neko pomislio da preporučujem da me sledite…a vi kako hoćete (u raj ili pakao…pa u pakao valjda jer tamo je sva dobra ekipa)…

Tinčice prijatan ti HA želim!

Imam osećaj da možda imam i mali minus, ali valjda ću se izmeriti posle Vitaminskog dana…a to je…kada je to…13.dan…dakle u nedelju...ali minus me ne zanima…ali moram da pratim da se ne pojavi plus…
    I tako, u svetu dijetalnog hedonizma…pije se pivo i jede očajna piletina….no nema veze…nije mi ni bitno šta jedem…što je odličan osećaj...
    Slika

• Buvica
    Početnik
    Početnik

od Buvica » pre 12 godine

Debeliccka napisao:E Buvice, činjenica da si toga svesna, da si identifikovala problem - trebalo bi da ti pomogne da kreneš u borbu sa problemom...polako...

Slazem se, ali ja sam zaista uverena da covek ne moze da se odbrani od stresa i njegovih posledica, mislim da samo mozemo da ga nekako kanalisemo i da se tu nazalost prica zavrsava :( Jedina dobra stvar je da crpimo optimizam i snagu na jednu stranu, da bi ga na drugu trosili
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Razumem te...nije lako ni malo.. :( , ali ne smeš da prestaneš da pokušavaš....i da govoriš sebi da te npr hrana neće učiniti srećnijom, odnosno da hoće ali samo trenutno....i da je i hrana jedna vrsta droge..što nas vodi reči ovisnost, što nas dalje vodi konstataciji da nemamo kontrolu nad svojim životom... dakle, da ne smemo da prestanemo da pokušavamo da je ponovo preuzmemo jer će tada sve, baš sve, biti bolje...
    Budi dobro i bori se, tu sam ako ti treba podrška...ovde ili pp svejedno...moj broj znaš: Debeliccka....pp..
    Slika

• moravka
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od moravka » pre 12 godine

Kao i obicno, prsti od dobre volje, saveta, nekih novih jelovnika, pa i neka cesta HA,HA,HA, zadnjih dana :wink: ! Ja nagvirnuh da vidim ima li nekog minuscica na vidiku! :009:
Odgovori 3271 post