Tigriću, čuvaj se, ima da te gnjavim dok ne smršaš, hahah.

Tetka Nedo, tu smo negde, ja 25 godina okruglo... a firma mi je u kući, tako da sam proglasila pušačku prostoriju... i sve bi bilo divno i krasno da mi nisu pluća u prilično jadnom stanju

, eto, ako me je nešto nateralo da tražim manje štetnu varijantu, onda je to. Ili elektronka, ili da pućkam lulu kao Todor... mada mi se sviđa to s lulom, hahah, kao one babe Indijanke.

Ali zasad ipak elektronka, i skroz se fino slažemo (zapalim i poneku pravu, savršena kombinacija). Malo sam izgubila na imidžu, ali i to će se popraviti kad budem našla neku aždaju od elektronske cigarete... kad je bal, nek je bal.
A sad ispovedanje... brljala sam juče sa hlebom, tačnije s malim belim kiflama, nisam mogla da odolim da ne probam jednu... i ode mas' u propas', mislim da sam od kasnog popodneva do noćas/jutros spucala 180 g tog čuda, nisu to neke kalorije (četiristo i nešto), ostala klopa bila je po propisu (mada malo obilnija), nisam čak ni tragično naduvena danas, ali mrzim kad pokleknem s hlebom.

A sve zato što sam opet bila lenja da napravim sejtan, tj. nisam ni lenja, nego mi dosadilo da svaki put napravim sebi za 4 dana, a onda mi pojedu... stvarno ne mogu svaki dan da ga pravim. (Ali danas ću morati.)
Ovih dana mehanički pišem "jogurt", a u stvari sam od prekjuče prešla na ajran, on ima duplo manje kalorija, tako da svakog dana spucam po dve čaše za doručak - prošle godine sam ga preporučivala i preporučujem ga opet, koga ne mrzi da pravi, mada nije ništa zahtevno. Meni mnogo više odgovara želucu nego jogurt, a odličan je za probavu.
I klopa:
D: ajran 400 g + dodaci - 130
R: zelena čorbica (od zelja, mladog luka i zelene salate, nagusto), 200 g sira od obranog mleka - do 300
U: samo neskafa sa 1 dl mleka (jabuke više ne mogu da gledam) - 65
V1: ćevapi od mešanog mesa (sa roštilja, oko 200 g), šopska salata
V2: parče pite od sejtana s lukom, ajran