Znaš šta,odlučila sam,prvi put,kad se budemo zajedno nacvrcale...biće to od piva...

Mogu da ga potuku samo ako naprave pivo "svinja" ili "jagnje".
A pojelo mi je i poslednju kašičicu meda, tako da je propao plan da pojedem jednu slatku... u svakom slučaju nisam brljala, definitivno nema kriza kad se naručkam sejtana, i ima jedna zanimljiva pojava koju sam već pominjala, a to je da ubija želju za mesom. Juče sam npr. naseckala u jednu palačinku malo šunke (dominirao je sir) i jedva sam je pojela, uopšte mi nije legla, drugu sam smotala samo sa sirom i domaćim kečapom od paprike i ona je bila OK. Ne znam da li je to neka redovna pojava ili je samo kod mene, zato što i inače izbegavam kombinaciju biljnih proteina s mesom i jajima, ali jednostavno mi se smuči pomisao na meso kad jedem sejtan.

dudank napisao:Uh, drago mi je što si shvatila na pravi način.
Sad mi još nešto pada na pamet - povrće je "kabasto" i njegova vlakna zadržavaju dosta vode u crevima (jedan od razloga što povrće pomaže probavi). Tako da je možda taj trenutni "višak" samo voda - ali su ti crevca zahvalna na njoj.
Od srca ti preporučujem zelene salate, spanaće, pečurke, brokoli - sve niskokalorično povrće koje UH ima maltene u tragovima. Ako ti se prvih dana stomak malčice i naduje od vlakana i vode, sve će to otići kao rukom odneseno čim se malo uspostavi ravnoteža.
Još jednom izvini što sam paničila, ali zaista znam ljude koji su završili u bolnici jer su bili ubeđeni da će brže oslabiti ako izbace sve UH iz ishrane.
Skoro je to uvek bilo neko probareno, nešto skrobno, ali retko da su u pitanju sveže povrćne salate.
Nakon kog vremena mogu da očekujem da organizam uđe u ravnotežu i ne reaguje tako? 

) - zelenu salatu, blitvu i sl., krastavac ako ti ne smeta, uskoro će i paradajz... zelenu mladu boraniju nemoj da propustiš, iako spada u mahunarke, ona u toj fazi nema gotovo uopše UH, a ne bi trebalo da nadima. Pečurke znaju da izazovu kratkotrajno nadimanje, ali kad one prostružu sistem za varenje, stvarno se osećaš i proprano i iscentrifugirano.
U svakom slučaju, nemoj da te sekira, vrlo brzo će ti se ubrzati probava i tad će nadimanje da postane takoreći prošlost, a imaćeš i dodatnu prednost - kad ti za neku ekstra priliku treba da izgledaš tanko, samo taj dan ulaganiš s kabastom hranom i odjednom splasne stomak i nigde ga nema.
Znači, kad jedeš sveže povrćke svaki dan, creva se naviknu da non-stop rade, tako da se ne zaustavljaju ni kad napraviš malu pauzu. Ne znam da li sam uspešno opisala sad.

Pa kako ide sa E-pljugom?
Mislim, sve super ide, nemam pritužbi, samo što mi se sve više puše one prave, a trebalo bi da je suprotno, očigledno sam fenomen. Ali uspevam i dalje da se zadržim na 5 pravih, a u svakom slučaju je postignuto čudo, ovako malo sam pušila samo u prvoj trudnoći... i dalje stojim iza toga da je sjajna izmišljotina i preporučujem od srca. 
), griluješ crni i beli luk i jedeš ih kao glavno jelo (opet kao neki
)... ipak to ispadne povelika razlika.
ti extra izgledaš...

, stalno moras biti svesna sta jedes. Drzala dijetu ili ne inace ode mast u propast. Dudica po meni savrseno odrzava kilazu , kalkulise tako da se previse ne odrice hrane koju voli. Minus ako dodje dobro je dosao , vazno da nema plusa. Dudice izvini 

E-cigarete, tvrde stručnjaci, sadržavaju opasnu količinu kancerogenih i toksičnih tvari, a problem je što privlače i djecu.
Pušači koji svoju dozu nikotina dobivaju putem elektronskih cigareta mogli bi biti izloženi otrovnim i karcinogenim kemikalijama, javlja The Independet
Iako britanske tvrtke koje ih prodaju tvrde da takve cigarete ne sadrže opasne otrove koji se mogu naći u standardnim cigaretama, Američka agencija za hranu i lijekove (FDA), koja je testirala 19 varijanti elektronskih cigareta, upozorila je da je zabrinuta zbog sigurnosti tih proizvoda. E-cigarete, koje omogućuju jednaki doživljaj kao kod pušenja standardnih cigareta, na način da se vaporizira tekuća kombinacija nikotina, okusa i drugih kemikalija, sada su pod sumnjom da sadrže kancerogene i opasne kemikalije kao što je diethylene glycol, koji se može naći u tekućini antifriza, potvrdila je jedna znanstvena studija.
Dalje.com
Izvinjavam se što sam zašla van teme dnevnika, ali vidim da spominjete.

Što kaže Boki, ovo sad je borba da se ne vratim naviše, a ako spadne još za jedan broj pantalona, kud ćeš veće sreće.
Sinoć su mi se najstrašnije nosile farmerke, a nisam mogla da se udenem, uh, da znaš kako onda dva i po kila izgledaju ogromno.
), ali ako jeste van pravila, reći će nam Lass, pa ću okrečiti dnevnik, ili možemo u nekom podforumu da otvorimo i ovu temu, zasad ovde pišem.

Sinoć smo imali lepo poluaktivno veče, nisam brljala s hranom, s pićem neznatno, sve divno i krasno... osim što je cica-maca noćas pootvarala sva vrata pa me onako znojavu ubila promaja... ali vaga mi nešto nije blagonaklona, pa moram malčice da pooštrim brojanje kalorija, što me uopšte ne raduje.
Teši me što ću od sutra imati ajran, pa ću moći da se nalivam za malo kalorija.

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 11 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.