Znaš šta,odlučila sam,prvi put,kad se budemo zajedno nacvrcale...biće to od piva...

dudank napisao:Uh, drago mi je što si shvatila na pravi način.
Sad mi još nešto pada na pamet - povrće je "kabasto" i njegova vlakna zadržavaju dosta vode u crevima (jedan od razloga što povrće pomaže probavi). Tako da je možda taj trenutni "višak" samo voda - ali su ti crevca zahvalna na njoj.
Od srca ti preporučujem zelene salate, spanaće, pečurke, brokoli - sve niskokalorično povrće koje UH ima maltene u tragovima. Ako ti se prvih dana stomak malčice i naduje od vlakana i vode, sve će to otići kao rukom odneseno čim se malo uspostavi ravnoteža.
Još jednom izvini što sam paničila, ali zaista znam ljude koji su završili u bolnici jer su bili ubeđeni da će brže oslabiti ako izbace sve UH iz ishrane.
E-cigarete, tvrde stručnjaci, sadržavaju opasnu količinu kancerogenih i toksičnih tvari, a problem je što privlače i djecu.
Pušači koji svoju dozu nikotina dobivaju putem elektronskih cigareta mogli bi biti izloženi otrovnim i karcinogenim kemikalijama, javlja The Independet
Iako britanske tvrtke koje ih prodaju tvrde da takve cigarete ne sadrže opasne otrove koji se mogu naći u standardnim cigaretama, Američka agencija za hranu i lijekove (FDA), koja je testirala 19 varijanti elektronskih cigareta, upozorila je da je zabrinuta zbog sigurnosti tih proizvoda. E-cigarete, koje omogućuju jednaki doživljaj kao kod pušenja standardnih cigareta, na način da se vaporizira tekuća kombinacija nikotina, okusa i drugih kemikalija, sada su pod sumnjom da sadrže kancerogene i opasne kemikalije kao što je diethylene glycol, koji se može naći u tekućini antifriza, potvrdila je jedna znanstvena studija.
Dalje.com
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.