Verka, hahah, ne znam odakle mi, to je bio trenutak inspiracije.

Ali je činjenica da su najnepotrebniji odevni predmet.
Ružo, sračunaćemo to nas dve, ne brini, samo da malo dođem k sebi, opet sam ustala u 1. Pa dok baba Vanga popije kafu.

Boki, pa koji bih ja čovek bila da pljunem nešto što mi je 25 godina bilo najbolji drug.

Samo prilagođavam druženje zdravlju. A za sejtan sam se u poslednje vreme malo bila olenjila, ovaj rođendan i sve ostalo, juče napravih i tako mi je prijao da reči nemam... ovih dana me je svako veče drmala kriza da mi se jede ili pije nešto slatko (što nema veze s mozgom, kad ja jedem slatko), ali tačno su me izdrmale ove rođendanske gricke, pica, krekeri, sok... a kad pojedem nešto od sejtana, uvek mi zaustavi osećaj gladi, nikad nemam želju da još nešto štrpnem.
Nešto mi se dešava s vagom već dva dana i ukućani mi se smeju, kad god stanem, pokazuje isto (i to mnogo), dakle, sa odećom, bez odeće, pre jela, posle jela, ujutru, uveče... to joj se već ranije dešavalo nekoliko puta, pa se ne brinem, samo beležim kao čudno ponašanje vage.

Klopa danas (a već joj je i vreme):
D: jogurt + dodaci
R: dinstana boranija (sa slaninicom kao začinom - stavila sam 20-30 grama na kilo boranije), nemastan beli sir oko 200 g
U: 2 jabuke
V1: ponovo ogroman tanjir boranije
V2: velika sejtan kifla (od 150 g svežeg), salata, čaša mleka, mala kobasica (oko 120 g) pečena nasuvo u rerni