Ali sve polako, je l' može ovo, je l' može ono... da ne poveruješ koliko su deca kreativna. 

Sad moram da ispričam, pre neki dan me prepipao mm, ne "ljubavno", nego onako kao kad se kupuje prase
, kaže da nije znao da imam toliko sala, pade čovek od smeha...
U stvari imam mnogo debelo potkožno tkivo, npr. na rebrima mi je skoro 2,5 cm kad uštinem, a tu je najtanje. Ali to je super jer ne deluje koža preterano zbljaknuto.
Smešni su do bola kad se založe, ali je i bilo rezultata.
, ali ne može da se svrsta u nezdrav obrok, samo je kaloričniji. I popila sam domaću rakijicu da nazdravim, to je sve. U međuvremenu sam posle dužeg istraživanja naručila kvalitetnu elektronsku cigaretu, košta đavo i po, ali hoću malo da poštedim pluća. Mogla sam za početak da uzmem i bukvalno deset puta jeftiniju, samo dok vidim kako to izgleda, ali računam da ću ovako da nateram sebe da je što više koristim. Na duže staze ispada zapravo da je i ušteda para... valjda ću se navići, biće veselo kad krenem da je bodem u pikslu. 

Ne znam ni šta mu je došlo da me opipava, ali zbunio se skroz. A ne znam ni kako sam došla do ovoga sad.
Moram da sačuvam plućanca, nisu baš u sjajnom stanju... da ne bih došla dotle da nemam čime ni elektronsku da cimam. 

Nesto se mislim, raspitaj se... Mozda ima i sa aromom slaninice... 

Ne mogu baš da te doživim kao "matoru", prvo što veoma lepo izgledaš, a drugo što sam uvek imala i imam oko sebe neke žene koje su vrlo držeće uprkos godinama, tako da nikog ne mogu da gledam kroz godine. A vala, ima i onih mladih osoba koje su kao babe... nekoliko puta sam ti rekla da bi se mnoge devojke menjale s tobom za noge, i to je stvarno istina. 
Zato sam samo uzela čistu jaku virdžiniju, a u rezervici uvek imam poneki kvalitetan cigarilos sa ukusom višnje, pa ću kombinovati. Htela sam tebe da davim s pitanjima, ali ovih dana nije te bilo tu. Pretpostavljam da nisam pogrešila što sam išla na tu skuplju varijantu, imam utisak da kod e-cigareta važi pravilo da cena znači kvalitet.
Trebalo bi najkasnije sutra da mi stigne, pa ću javiti prve utiske.
, ali jeste odvratno, popijem sok otprilike četiri puta godišnje i od toga se tri puta nadujem.
Jedino imam problem što vrlo retko povučem dim, pa mi nikad ne trepti lampica da me opomene. 

Jesu doduse malo kabastije za ruku ali one druge su stvarno zezanje, punis ih svaki cas pa je filter potrosan a ovde samo jednom u godinu dana eventualno treba da zamenis rasprsivac... Sad gledam njihov sajt i vidim da ima nesto novo, neki Prestige Energy... Toga nije bilo kad sam ja uzimala ali sam uzela Prestige Pro s tim sto sam umesto klasicne trazila najjacu bateriju (1100mAh) pa stvarno punim jednom u mesec dana... Bices zadovoljna... Uzela sam i koznu futrolu da je zastitim u rancu... I sto je najvaznije ovaj model moze da se puni preko USB-a, ne moram da nosim ceo punjac... 

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 11 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.