Anči, ne poznaje se toliko spolja, ali kad opipam one kritične delove na bokovima (bisage, što kaže Lass), omekšali su. Samo mi oni smetaju, sve ostalo može i da ostane.

Sad moram da ispričam, pre neki dan me prepipao mm, ne "ljubavno", nego onako kao kad se kupuje prase

, kaže da nije znao da imam toliko sala, pade čovek od smeha...

U stvari imam mnogo debelo potkožno tkivo, npr. na rebrima mi je skoro 2,5 cm kad uštinem, a tu je najtanje. Ali to je super jer ne deluje koža preterano zbljaknuto.
Ružo, moje dete je jedno vreme nosilo u školu jabuku kao Pinokio.

Smešni su do bola kad se založe, ali je i bilo rezultata.
Bokac, izvini, sinoć ne videh da si se upisala, pa dabome, i treba opušteno, kako drugačije.
Juče je pica bila sjajna, napravili su je baš po mom ukusu, tanka-tanka kora, mnogo pečuraka i kvalitetne šunke, takoreći bez kečapa, a kačkavalj uopšte nije bio premastan. Deca su se odvalila, a bogme i ja, hahah

, ali ne može da se svrsta u nezdrav obrok, samo je kaloričniji. I popila sam domaću rakijicu da nazdravim, to je sve. U međuvremenu sam posle dužeg istraživanja naručila kvalitetnu elektronsku cigaretu, košta đavo i po, ali hoću malo da poštedim pluća. Mogla sam za početak da uzmem i bukvalno deset puta jeftiniju, samo dok vidim kako to izgleda, ali računam da ću ovako da nateram sebe da je što više koristim. Na duže staze ispada zapravo da je i ušteda para... valjda ću se navići, biće veselo kad krenem da je bodem u pikslu.

I klopa... danas moram pametno, nastupa PMS, mada ne osećam da mi šeta šećer, ali nikad se ne zna da li će da me drmne ala. Poslednjih meseci sam super prolazila, neosetno... i dalje mi je ciklus odličan (29-30 dana), a bio mi je otišao na 25, u nekoliko navrata čak 23 dana. Nekako to pripisujem zdravijoj hrani... ništa drugo u životu nisam promenila.
D: jogurt + dodaci
R: sir oko 200 g, 1 jaje, ajvar kao začin, mlad luk
U: džinovska jabuka
V1: šnicla 200 g (svinjska ali nemasna), salata, čaša mleka
V2: ?