Konačno mi sleduje normalan radni tempo, posle niza meseci, pa mogu više da se krećem, što i koristim. Jedino će me možda upropastiti detinji rođendan, tortu ne jedem, ali zato kad upadnem među one fornete i pice, gora sam od sve dece.
Moj raspored manje-više standard:

Terala sam moje da se izmere, ali nije se pokvarila vaga, tačno radi. Jedino mogu da zaključim da sam istopila malo sala prošle nedelje dok sam rktala po NS i ovde, ali se nije odmah pokazalo... nemam drugo objašnjenje.
), salata, čaša mleka
Normalan život čuda čini, čim se za trun više krećem, odmah se vidi promena.
).
), salata (satrica), još jedna čaša mleka
,svaka cast, a mamis me i sejtan kiflicama

Ja sam sad uvela svaki dan oko sat vremena neke normalne aktivnosti, konkretno je ovih dana bilo brzo hodanje, i krenulo naniže... danas neću šetati, treba da pripremim tu večerinku, ali ću da odvrnem muziku i da igram dok radim po kući. 
Možda da razdvojim, pa večeras da se koncentrišem samo na pivo, a u nedelju samo na pice.
, u svakom slučaju ću se truditi da ne preteram. Eh, da, bila sam lukava pa nisam upisala čitav minus, veći je od ovog što sam prijavila, ali sam ostavila prostora za brljkanje.
, odoh da spremam đakonije!

.

Treba da tumačiš horoskope za pare, bre...
Hajd', navijaćemo!
Napredujem, napredujem...
Ovo je nesto najsladje sto sam skoro procitala... Drz' se Ruska, trebas ti nama ovde....divlja ruža napisao:i ako me nema,da znaš,da smo se noćas,medjusobno pojeli.
Svaka cast, meni to ne bi uspelo, ona jednostavno skace ne mene, pa makar je u podrum proterala...dudank napisao:Eh, da, uspela sam da se izborim s tortom a da se nije razlila po kući.Napredujem, napredujem...

Inače ih nikad nisam volela, poslednjih 20 i više godina nisam nijednu okusila ako ne računam što sam nekoliko puta povadila i pojela voće iz parčeta torte. Ni deca mi ne vole tortu, pa je pravim samo za rođendane, i to uvek neku zdraviju varijantu, ne bih tuđoj deci poslužila ono što ne bih i svojoj. Sreća pa su te zdrave varijante po pravilu lakše za pravljenje, inače bi juče opet bila čorba umesto torte, hahah. 
(Mada je u stvari pola kila.) Presrećna sam što je uopšte krenulo malo naniže, samo stvarno deluje smešno kad napišem. Priznajem da brljkam s pivcem, mada uvek to upišem, i brljkala sam s gibanicom, ali sejtan mi je spas, njega ne menjam... ovih dana nisam stizala da ga napravim opet, ali od sutra nastavljam... em ima manje kalorija od hleba, em ne mami da uzmeš još jer ne šeta šećer u krvi.
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 14 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.