Ti toliko slatko pričaš o hrani,da u opšte ne smem da te čitam,kad sam gladna.A danas jesam...mena od meseca...
Ali...ispričatu ti jednu bajku,makar,nas grdili Las i Gile...
Danas,počinje...planetarno...period susreta,velikih ljubavi...znaš ono iz onih tamo života...
To ti je bajka,o Andromedi i Perseju...Znaš,to nisu mladalačke ljubavi,nego one...gde ljudi imaju podosta iza sebe

.
E pošto sam sebe videla,u toj legendi...a startuje baš noćas...Persej,treba da spasi Andromedu...i da žive sretno uz spletke,do kraja života...pošto mene nema od čega da spašava...morame spasti od gladi,jel te...
Persej ,po legendi,nosi meduzu...i ja sam ti obračunala ovako...
Super deka,u ovom momentu Persej,mene Andromedu/ili medvedica bivša/,mora odvesti,na salatu od hobotnice...
Zle žene će biti kelnerice,koje će biti ljubomorne,na moj apetit,i farmerke br 29,i etooooo...postajem legenda foruma...
jel da...da sam sve lepo smislila,jel da...
a ti dotle malo manje piši o hrani,jer ću početi lale da jedem,jedino sam njih kupila na pijaci,da ne bih pokleka...
p.s.dete ušlo u karakter...neće da jede,samo mrljne malo...kuče isto na režimu...i ako me nema,da znaš,da smo se noćas,medjusobno pojeli.
'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.