Iju, što sam se ja sinoć zarozala.

Dete je stari putnik, pa u suštini nije ništa novo da mi ovako najavi, ali me ovog puta jeste nekako potreslo... valjda sama činjenica da je toliko odrastao da čak ni pare za put više ne mora da traži od nas, a s druge strane samo 20 godina, očekuješ da još bude tvoje derište. A u stvari nemam šta da se čudim, znam na koga je povukao, hahah.

Loptice, valjda je bila neka povoljna last minute tura, u stvari je mnogo pametno tako putovati, ne planirati, već imati ušteđene parice i ugrabiti kad iskrsne bilo šta jeftino. Sad može za strašno male pare da se putuje.
Ružo, ne muštram dete, hahah, ne brini

, starije nije videlo t od takmičenja jer ih ne voli, a mlađe je tu našlo sebe, i mama samo pomaže iz senke. Nije me briga da li će neko drugi da ubere plodove tog našeg rada, važno da mi u dokolici češkamo mozgove i razvijamo inteligenciju, to je najveći poen za nas. On u tome uživa... uživam i ja s njim.

Ana, jeste mi sad dosta gusta kosa, ali i dalje mi pucaju vrhovi kao ludi. Sad sam počela svašta nešto da stavljam na kosu (uglavnom prirodne stvari), a ovih dana sledi i neizbežno podšišivanje, pa ćemo videti da li će konačno da se oporavi. Već nekoliko puta ubeđujem frizerku da mi sve skrati za deset-petnaest centimetara, da bi se onako u kompletu osvežilo, a njoj bude žao jer mi stvarno lepo izgleda kosa ovako dugačka. Ali mislim da mi time uopšte ne čini uslugu.
Kol'ki uvod... nisam sinoć brljala, jedino sam svežu šniclu zamenila domaćim suvim mescem (pošto se mm ipak pojavio), pa sam noćas istresla dobru dvolitru vode onako u snu, danas radije ne bih na vagu.

Za klopu nisam 100% sigurna, opet su moguće promene, ali zasad planiram ovako:
D: jogurt + dodaci
R: dinstano neskrobno povrće na malo ulja sa oko 100 g mesa (mleveno, mešavina svinjsko-juneće)
U: 2 jabuke
V: pita od sejtana sa sirom, gomila salate, čaša mlekaEdit* - Ubedih frizerku... otišlo blizu 15 cm.