Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • boki 66
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od boki 66 » pre 13 godine

Ja sam pravila sejtan pitu sa sirom i spanacem, bila vise nego dobra, nisam znala koliko je dosta, pa sam odlucila da je u skorije vreme ne pravim!
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 13 godine

Ma više i ne merim koliko je jedem... prošli put je bilo sir-zelje-jaja, pa sam malo pripazila na količinu, a sad samo mnogo zelja i vrlo malo sira, plus tanko razvila (u jednom podebelom štapu od 40 cm nema ni 90 g sejtana), tako da sam vrlo opušteno klopala. :) A pazi kad se nisam setila da može sa spanaćem. Planiram da probam i s mladim lukom, to će tek biti čudo. U stvari će najveći podvig biti ako uspem da napravim burek. :16:

Ne znam kako su tebi ispale kore, meni su prošli put bile vazdušaste kao testo za štrudlu zato što su jaja popila višak vlage, a sinoć mi ispadoše original kao bosanska pita (ona zalivena), izgleda da s vlažnijim filom ostaje tanka kora... tako je da je ovo s burekom tek upola šala. :evil:
  • Tija
    Amater
    Amater

od Tija » pre 13 godine

Dudic, setim te se vrlo cesto kad spremam klopu :) ali jos cesce kad gledam suknjice u izlozima (i hocu da se upucam sto sam vratila kila koliko sam vratila, umesto da sam smrsala toliko) i cipelice hehehe

Kako jedes tu rotkvu sa kiselim mlekom?

:009:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Nemoj da se upucaš, nego dubok udah, pa pravac klub 8! :)

Rotkva - oljuštena, izrendana na rendetu za jabuke, malo posoljena pa ostavljena da odstoji desetak minuta, blago oceđena, pomešana s kiselim mlekom. Ako rešiš, uzmi belu ili dajkon, crna zna da bude mnogo ljuta.
  • Tija
    Amater
    Amater

od Tija » pre 13 godine

Hocu, hocu :16: sve vreme vicem da hocu, a nikako da krenem. Upala sam u depresiju neku cudnu. Kad pomislim koliko sam kila i kako lako vratila skroz me demotivise, umesto da se trgnem i krenem ozbiljno (kad sam vec videla da mogu). Hvala za receptic :) probacu- volem ljuto hehe
  • mirkaa
    Amater
    Amater

od mirkaa » pre 13 godine

Ko o cemu - Duda i Boki o sejtanu :16: Meni vala nesto mrsko da pravim, a pravo da vam kazem, koliko god da napravim, tesko da se zaustavim prije nego sve pojedem :005: Svaka cast onome ko moze peceno da ostavi za kasnije, za sutra.... ja ne mogu.
  • Tomislaw
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 13 godine

od Tomislaw » pre 13 godine

Nego, koji ti je ticker uglavnom ažurniji iz potpisa? :D
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Gornji je stanje celokupne dijete, s početnom i postignutom ciljnom težinom, a donji je kontrolni, odnosno trenutno stanje, tj. održavanje... i trebalo bi da ide u rasponu od 49 do 51,9, ali se malo oteo prošle godine kontroli... dešava se. 8)

Mirka, nemam problem s tim, ali zato povrće :010: , mogla bih po ceo dan da žvaćem nešto. Zato i ne volim zimu, ne mogu da pasem adekvatno. :(

Crna, vadićemo te, makar grabuljama, hahah... :) Nema depresije, ide proleće i vreme je da isturimo atribute, ko šta ima... moja kristalna krigla vidi te u maju sa 85. :)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

...A sad ću definitivno i da ga mrdnem na stari raspon, pošto mi zapravo danima pokazuje 51,9 (danas i manje), a mene sve kao nešto strah da ne izbaksuziram. :) Smešni su mi minusi, ali ovo više i nije borba za kilograme... ovo je borba za broj pantalona manje.

Sad mi je skroz zapušen nos, krajnje glup virus (ide odozdo umesto odozgo), ali brz mu je tok, pa sutra-preksutra očekujem da ću biti kao nova. Taman danas da uklopim redovni brlj-dan sa malo više mesa, da malo povratim snagu, a i ne bih pivo uz mukodin, da me ne uspava. ;)

D: jogurt + dodaci
    R: 3 sarme, 100 g junećeg buta + povrće (šargarepe, pečurke, cvekla)
    U: veliki grejpfrut
    V1: pljeska na moj način ;) - 165 g, salata od krastavaca
    V2: ostaci sejtan zeljanice, čaša mleka
    Poslednja izmena od dudank u 18 Mar 2012, 19:19, izmenjeno 1 put ukupno.
  • boki 66
    Amater
    Amater

Svi se zale na neki virus, ne daj se. Valjalo bi jedno dobro preznojavanje :)
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
  • divlja ruža
    Amater
    Amater

od divlja ruža » pre 13 godine

I ja sam bolešliva,al...i ako je Giga zabranio poljubce,ja ću ovako...Iz mojih kožnjaka,u koje sam ušla zahvaljujići UN dijeti,ja te ljubim,pošalji mi recept za tu poparu...na pp
    'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Uzvraćam slinavim poljupcima... Ružo, ti bi bila majstor za Top Šop. :16:

Boki, ništa od znojenja trenutno, kreće mi čovek na put. :wink: Mada mi i nije do toga, sad mi baš onako žešće zahvatilo sinuse, koji su mi i inače defektni, pa jedva dišem. U međuvremenu mi je nekuda promakao ceo jedan dan, ustala sam ubeđena da je nedelja... kakvo razočaranje kad sam shvatila da je ponedeljak. :)

Težina odlična uprkos jačem danu juče (još sam preko dana ubacila dodadno jednu jabuku i još jednu čašu mleka), večeru sam bukvalno jeeeedva pojela i osećala sam se kao u najbolje dane krkanja. Sad do vikenda opet laganica, ne moram mnogo ni da razmišljam šta da spremam jer smo ovih dana svašta nešto spremno i poluspremno spakovali u frižider/friz/zamrzivač, malo ću da se ponavljam s klopom i samo da menjam salate, ali mi je tako svakako lakše.

D: jogurt + dodaci
    R: mix neskrobnog povrća, probaren pa bačen na malo butera da se čvarne; manja juneća šnicla (100 g)
    U: 1 mali i 1 veliki grejpfrut
    V: mala izmena: 2 sejtan kiflice, zelena salata, pljeska od 150 g mesa (svinjetina, ali ni trun masnoće), čaša i po mleka - ovo sve podeljeno na dve večere
    Poslednja izmena od dudank u 19 Mar 2012, 21:28, izmenjeno 2 puta ukupno.
  • boki 66
    Amater
    Amater

Dolazim na veceru ,makar i virus zakacila od tebe :)
  • mirkaa
    Amater
    Amater

od mirkaa » pre 13 godine

Dudo, nemoj samo da se sad jos vise razbolis :) :wink: Svaka cast za jelovnike i disciplinu :)
  • malamaka
    Početnik
    Početnik

od malamaka » pre 13 godine

Ovo vreme je gripozno, valjalo bi cinka uzimati u svim mogucim oblicima :mahalo:
Odgovori 9033 postova