A pazi kad se nisam setila da može sa spanaćem. Planiram da probam i s mladim lukom, to će tek biti čudo. U stvari će najveći podvig biti ako uspem da napravim burek. 

ali jos cesce kad gledam suknjice u izlozima (i hocu da se upucam sto sam vratila kila koliko sam vratila, umesto da sam smrsala toliko) i cipelice hehehe

sve vreme vicem da hocu, a nikako da krenem. Upala sam u depresiju neku cudnu. Kad pomislim koliko sam kila i kako lako vratila skroz me demotivise, umesto da se trgnem i krenem ozbiljno (kad sam vec videla da mogu). Hvala za receptic
probacu- volem ljuto hehe
Meni vala nesto mrsko da pravim, a pravo da vam kazem, koliko god da napravim, tesko da se zaustavim prije nego sve pojedem
Svaka cast onome ko moze peceno da ostavi za kasnije, za sutra.... ja ne mogu.

, mogla bih po ceo dan da žvaćem nešto. Zato i ne volim zimu, ne mogu da pasem adekvatno. 
Nema depresije, ide proleće i vreme je da isturimo atribute, ko šta ima... moja kristalna krigla vidi te u maju sa 85. 

Smešni su mi minusi, ali ovo više i nije borba za kilograme... ovo je borba za broj pantalona manje.
- 165 g, salata od krastavaca

Mada mi i nije do toga, sad mi baš onako žešće zahvatilo sinuse, koji su mi i inače defektni, pa jedva dišem. U međuvremenu mi je nekuda promakao ceo jedan dan, ustala sam ubeđena da je nedelja... kakvo razočaranje kad sam shvatila da je ponedeljak. 

Svaka cast za jelovnike i disciplinu 

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.