Fala, fala, devojke.

Ne žalim se kako ide zasad... ne znam ni što bih se žalila kad sam sinoć pojela 80 cm pite

, mada daj bože da je imala 650 kcal ukupno... sad sam potrošila i poslednja pakovanja zelja, valjda će uskoro krenuti sveže, ili makar neka trava za u pitu.
U međuvremenu sam uspela da se razbolim, nešto me je zveknulo pravo u pluća i juče mi je preseo dan, verovatno virus jer ne znam gde bih se prehladila, ali bukvalno kao da sam preko noći uletela u četvrti dan bronhitisa, sa sve temperaturom. Mada sam uspela da se prošetam s velikim detetom i da se mlatim oko spremanja klope, nisam se razvlačila po krevetima. Doca kaže da je "super", meni baš i nije super kad još stoji nezarastao ožiljak i mogućnost dodatne intervencije, ali srećna sam dok ništa ne čačka.

Eh, da, i cipele su super, malo sam se odvikla od obuće koja nije privezana za nogu, mislim da dobrih deset godina nisam nosila klasične cipele, pa sve imam utisak da će da mi spadnu s nogu, ali nisam se skršila, nisu se okretali za mnom, nisu vrištali... verovatno hodam normalno.

Jelovnik podložan izmenama, da vidim prvo šta će deca da obrste za ručak, tj. šta će meni da ostane.
D: jogurt + dodaci
R: 3 sarme, nekoliko zalogaja junećeg buta s prilogom od dinstanog povrća
U: izmena - upade mala neslatka banana i 1 pomorandža
V: sejtan zeljanica, mlekoU slučaju krize salata... mislim da ništa nisam preskočila.