Bokac, pokazaće ti vaga ako grešiš, a čini mi se da zasad ide fino kod tebe.

Sinoć sam ispoštovala brlj-veče, ipak smo izašli i pala su četir' velika piva, nije bilo neke posebne akcije, ali sam u nekom trenutku batalila sedenje pa sam makar stajala i cupkala... mada sam to nadoknadila večerom No 3 u sitne sate (sejtan kifla i parčekanja suvog vrata i ljute p'pričice), pa sam posle celu noć lokala vodu kao vo... i danas opet mali minus.

Ovo bi otprilike značilo da sam uspela da se uglavim opet u pravilno cikcakovanje, inače ne bi bilo minusa danas. Ili je to, ili sam fenomen pa mi prijaju ove eksplozije na Suncu.
Klopa danas:
D: jogurt + dodaci
R: salata od krastavaca, "nešto kinesko" od povrća i mesa - ne mogu baš da opišem, sve je blendirano i ukrčkavano (sadrži i jabuke između ostalog), pa je kao ređa pašteta... u originalni recept ide i malo kuvanog pirinča da ga dodatno zgusne, ovde ga nema, ali u svakom slučaju je divno, samo što niko u kući ne može da se seti kako se zove to jelo jer ga je mm mnogo davno pokupio odnekud
U: 2 jabuke
V: 2 sejtan kifle sa susamom, sir 100 g + suvi vrat 150 g + zelena salata + ljute papričice + čaša mleka 2,5 dl (sve ovo podeljeno na dve večere)