[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/paybas/breadcrumbmenu/event/listener.php on line 286: Trying to access array offset on false
Puževska dijeta (slike str. 3, 78) - Strana 372 - Dijeta.net
Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • mirkaa
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od mirkaa » pre 14 godine

Pravim sejtan - saljem pp :D
    edit: izgleda da smo u proslom zivotu zajedno cuvale ovce :16:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 17 godine

od dudank » pre 14 godine

Kad već nismo obe bile Kleopatra. :16: Ja ne mogu bez sira... i strašno patim kad ga nemam. :)

Danas svraćam samo na brzaka, imam užasan radni dan i uopšte mu se ne radujem, a to znači da nemam vremena ni da spremim sebi sejtan bez kog sam ostala :( , tako da neću pisati sad jelovnik, ne znam šta ću uspeti da skrpim. Svima :mahac: !
  • Tomislaw
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 14 godine

od Tomislaw » pre 14 godine

Koji sir koristiš?
    Ni ja ne mogu bez te namirnice! :D Obavezno ga moram negdje uklopiti pa se uvijek nađe za večeru. 8) Obožavam onaj domaći kravlji sir (onaj mekano - blago tvrdi) sa placa. :)
  • boki 66
    Amater
    Amater

od boki 66 » pre 14 godine

Tody ja sam upravo razmisljala o tebi :) Jede mi se domaci Slavonski sir, ovde nema takvog :( , i pomislila sam Tomoslav zna kakav je to sir.

Dudo napravila sam sad sejtan kiflice sa sirom , ispale su odlicno. Odusevila sam se i jela sam ih za veceru. Toliko je ukusno vruce , nije ni blizu kao kad se ohladi . Kad nabavim kabal sve cu prebaciti da vidis. Kiflicama sam odusevljena :skakutalo: , ukusom i izgledom.
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Todi, koristim svaki koji je ukusan, to je najpribližniji opis. :D Uglavnom se ovde prodaje tvrđi beo sir, ne bih baš znala da ga opišem - pun je rupa i sočan je, a nije mastan. Kad nemam sreće, kupim svaki beli sir, samo da je od domaće krave. (Neki dan reče Maja da je jela sir koji smrdi na kravu, a meni je taj najlepši. :) ) Kad pravim u stanu, uglavnom je to krem sir, ili bosanski "kuvani" (mešeni), ili kao sad topljeni, pošto nemam baš uslova za neku proizvodnju.

Boki, biće probano :skakutalo: , meni je i ona pita sa sirom bila sjajna. Večeras su ovde pali hlepčići sa susamom i takođe su bili odlični, skoro uošte nisu bili žilavi. Ne znam ni da li da pišem jelovnik jer tek sad sam imala prvi čestit obrok, sve sam sabila u večeru.
  • mirkaa
    Amater
    Amater

sa susamom je divno :skakutalo: i ja probala veceras :)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Mirka, ne samo što je ukusan, nego što mi se vaga čudno lepo ponaša danas. :skakutalo: (Tehnički još nije pravi minus, ali ima indicija.)

Sad gledam šta sam izlupala u odgovor Todiju, nije tvrd sir nego običan beli, samo je ta vrsta tvrđa od ovih standardnih belih sireva, i nije da se "uglavnom prodaje" nego "uglavnom nju kupujem", a nema je uvek da se nađe. :16: Pogubljencija... :)

Juče mi je bio budi bog s nama dan, preko dana sam se provukla na jogurtu i jednoj jabuci, pa krenula s normalnim jelom tek uveče, ali sam naciljala tačno na 1400 kcal, odlično sam prošla s obzirom na to da sam rintala opet jutros do pola šest. Danas mislim da me čeka malo lakši dan, i trebalo bi da završim sve noćas, pa će od sutra valjda obroci opet biti u standardno vreme, sad prilagođavam trenucima kad mi padne koncentracija, pa mi zatreba neki zalogaj. Najavljuju nam lep mart... samo još da nađem vremena za zujanje.

Klopa će biti otprilike ovo, ali ne znam kako raspoređena po satima:

D: jogurt + dodaci
    preko dana - jabuke ili pomorandže
    kasni ručak: sejtan hlepčić od 200 g + nešto mlečno, salata (ljuto :) )
    V: mesance (upisaću koje), salata
    Poslednja izmena od dudank u 29 Feb 2012, 16:30, izmenjeno 1 put ukupno.
  • Loptica90
    Amater
    Amater

od Loptica90 » pre 14 godine

Ala ste se navadili na taj sejtan, čudo jedno :D

Kad smo kod ''sira koji smrdi na kravu''- Maja je trudnica, njoj sad sve više smrdi/miriše nego što je to stvarno tako :D Ja obožavam sir, i mlečne proizvode u globalu. Jedino nisam baš ljubitelj onog mladog sira, ali kad se malo posoli može i on da prođe :)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Hahah, da, to sam i ja pomislila, zato je i bilo simpatično to s kravom. :) Mlad sir i ja slabo ljubim, sem kad je baaaaaaš onaj pravi... ali to retko ko zna dobro da napravi.

E sad, zašto sam ja ušla ovde uprkos poslu koji me ubi... mm mi je uzeo tu jaknicu koju sam htela :skakutalo: i sad čik neka ne oslabim, pošto je pozadi taman iznad gooze. Koža-krzno (nadam se da nije mačje), kineska proizvodnja, tuče malo na neko tutkalo iz fabrike... ali je predivna. :skakutalo:
  • boki 66
    Amater
    Amater

Slika Nemoj i ti kao Milka Babovic , nego sliku na sunce
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Boki, to ću kad stigne propratna oprema u vidu cipela, pa izađem malo na ovo lepo sunašce koje sad propuštam. Kako sam se zaklala s poslom, ima da otopli dok ja nađem vremena za šetnju. :005: A i treba da skupim hrabrost za kratku jaknu... nisam nosila takve jakne milion godina i sad mi je baš čudno kad obučem, imam osećaj da sam se sva pretvorila u zadnjicu, hahah. :)

Očekivala sam danas bar pola kila u minusu zato što za vreme PMS-a nisam imala nikakav porast težine, kad ono cvrc, i dalje isto kao na tikeru. U neku ruku i to je dobra vest, znači da sam makar prestala da nakupljam vodu kao sunđer.

Klopa standard... sve mi je lakše da izguram 1400, nema šetnje šećera, sejtan iz raja izašô. :) Opet sam ostala bez njega, nadam se da ću stići da ga zbrčkam do uveče.

R: tikvice s buterom i mileramom (mileram samo kao začin)
    U: velika jabuka
    V: mix suhomesnatih u skladu s kalorijama (stotinak grama), salata, čaša mleka, sejtan hlepčić
    Poslednja izmena od dudank u 02 Mar 2012, 15:51, izmenjeno 2 puta ukupno.
  • boki 66
    Amater
    Amater

Dudo razmisljala sam ovih dana , super si nam dala tu ideju sa sejtanom, sad ti je ostalo da izumis pivo bez uh i resila si zivotni problem :16:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ahahahahh, sjajna ideja! :D Mada neka piva i nemaju mnogo UH... pojedina svetla piva imaju samo 2-3 g UH u limenci od 0,33, pa ne ispadne mnogo ni kad se pomnoži sa 10. :roll:
  • mirkaa
    Amater
    Amater

Ti si vrlo uzorna ovih dana, ima uskoro da bIdne minuscina :)
    :005: ja nosim kratke jakne, sreca pa se ne vidim otpozadi :009:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ima malog minusa! :skakutalo: Smešan je, trista grama, ali je krenuloooo! :013: A naravno da je krenulo kad ne brljam... a ne brljam zato što me ovaj sejtan tako zasiti da i ne pomišljam na brljanje. I nema skroba da koči promet vode... i sjajno se osećam. :D

Sinoć sam dodala uz večeru sejtan hlepčić, to ću upisati, ovog puta posut belim lukom, mešavinom začina (piskavica i još nešto svašta) i susamom, i mirno nisam ogladnela do spavanja, a legla sam u pola sedam. :) Završila sam (valjda) tu muku od obaveze, sad se vraćam u malo normalniji tempo. Samo maštam da se naspavam kao čovek.

Raspored klope ne menjam, prija mi ovako da predveče smotam neko voće, za mene je to taman sredina dana.

R: grilovane tikvice (pa naknadno začinjene uljem)
    U: jabuka
    V: sejtan hlepčić (od 140 g), salata (pola kiselog mleka i praziluk), pljeskavica od mešanog mesa (150 g)
    Poslednja izmena od dudank u 03 Mar 2012, 00:52, izmenjeno 2 puta ukupno.
Odgovori 9033 postova