Definitivno nisam rođena za rano ustajanje....radno vreme preko noci bi mi idealno bilo

Juče sam unela oko 1100-1200 kcal do 15:38 kada je počela faza mladog meseca. S obzirom da sam ustala u 5h doručkovala sam dva puta zbog predstojećeg mesečarenja Prvo dve voćke- jabuku i pomorandžu, oko 7h, a oko 11h nešto feta sira, parče slanine i hleb. KAda sam došla kući ručala sam varivo od šargarepe karfiola i brokolija sa 1k pavlake i parčetom hleba. Mesečarila sam do danas u 11h i današnji jelovnik izgleda ovako:
Doručak: bukvalno jedan kolut pečene kobasice i hleb =100kcal
+ pomorandža =40kcal
Ručak: som, oslić, praziluk, šargarepa, paradajz, hleb =580kcal
Večera: smuti-la bananu, kivi, jabuke, pomorandžu, cimet, lan + voda = 400 kcal
ukupno: 1120 kcalJuče ujutru sam imala ponovo "divnih" 100,2 kg, kako? Nemam pojma. Danas kad sam došla sa posla izmerila sam 98,3kg. Sad sam ubedjena da je ipak neka tečnost ili šta već u pitanju. A mesec je ipak to malo pogurao

hvala mu. Čekam nedelju i još jedno merenje pa ću tačno znati šta i kako

Ak malo bolje pogledam svoje jelovnike prošle nedelje sam imala jedan dan leblebije, zatim VK dan, pa dan sa pitom( krompir i šampinjoni). Ne verujem da me je to ugojilo jer sam se držala dozvoljene količine. Ali moguće je da je to malo uznemirilo organizam i napravilo zastoj.