[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/paybas/breadcrumbmenu/event/listener.php on line 286: Trying to access array offset on false
Puževska dijeta (slike str. 3, 78) - Strana 360 - Dijeta.net
Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • madam mim
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od madam mim » pre 14 godine

Ooh, sirota maca.....mislim intenzivno na tebe i nju, pa zar posle izleta u šerpu da završi na dijeti :( ....Mi smo našu zver sterilisali prošle godine posle prvog teranja...očajna sam bila dok sam je gledala onako ošamućenu sa sve plavim stomakom (antibiotik), pa čak nije ni klopu tražila, bilo mi je jasno koliko joj je teško!
    Želim ti da sve brzo prođe! :009:
  • mirkaa
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od mirkaa » pre 14 godine

Kako se drzite - vas dvije macke? :009:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 17 godine

od dudank » pre 14 godine

Maca spava (što znači da će nam noćas igrati pipirevku po glavi, kad ogladni), a ja sam se prešla i pomerila obroke dosta ranije, pa ću sad da kriziram zajedno s njom. :)

Sad me Mim podsetila na jedini slučaj kad sam bila bez hrane 24 sata, kad su mi u bolnici odlagali serklaž pod totalkom i na kraju sam zaurlala da me nose više u salu, samo da me ne muče glađu, hahah. :) Ali evo kupusa pored mene, grickam ga, a čaj je ostao kao poslednja uteha... i voćku sam prebacila za posle... pa valjda neću ništa ubrljati, ionako treba da legnem bar malo ranije. Za slučaj krize, svraćaću češće ovamo. ;)
  • Dobar Komad :-)
    Početnik
    Početnik

od Dobar Komad :-) » pre 14 godine

Mazni casu kuvanog paradajza,to ce sigurno da te zasiti!! 8)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ne staj mi na muku, presolila sam ga ove godine i može samo u jelo da se stavlja. :16: Eto, sad se ofirah, bruka... :)
    Početnik
    Početnik

e jbg,kods tebe nema alternative.
    Da ti posaljem post-expres-om jednu flasu?? :D
    Grickaj presnu sargarepu,stabljiku celera.....Ostacu bez ideja!! :shock: :16:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ako ponestane kiselog kupusa, prelazim na šargarepu, obavezno, peršun, celer... i sinoć sam sve to grickala. :) A ne bih imala ništa protiv jedne flaše... kad bi mogla da me potegneš ozgor iz Pančeva paradajSom. Kupili smo juče "tomatino"... valjda je "tomatino"... i razočarala sam se kad sam videla da ima u njemu šećera. :( Imam i pečeni paradajz u teglama, ali on je prezačinjen i samo budi apetit. Maca me urekla, hahahah. :)
    Početnik
    Početnik

Proklela te macka!! :16:
    Moja mam je prosle godine skuvala 50 litara paradajza i 20l mlevenog stavila u zamrzivac!! :shock:
    Sve smo skoro smazali,tata i ja kad se doVatimo flase,nemamo mere do poslednje kapi.I jos bi mi,ali se mama plasi da nam ne pozli pa nam me da vise!! :D
    A pazi mm biser:njegova mama u sve stavlja ljutu papriku (makedonci),pa tako i u paradajz i mm je bio ubedjen da ne sme da pije kuvani paradajz jer mu smeta za hemoroide,dok ja nisam ukacila u cemu je problem. :16: I sad ovaj "nas" pije bez problema!!! :D
  • Caja
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 14 godine

od Caja » pre 14 godine

E Dudo, kod tebe samo problemi! Nemoj da razmišljaš o tome kako su ti obroci pomereni i kako ćeš biti gladna! Paprikaš i da ne pominjem! U tom slučaju glad ti ne gine...Na kraju, kao dobra gazdarica uortači se sa jadnom Cica Macom i štrajkuj glađu bar do ujutru :D Ako baš uhvati frka svrati ovde, biće tu neko sigurno, pa će glava i ruke biti zauzete kuckanjem i preguraćemo krizu :wink:
  • mirkaa
    Amater
    Amater

Jeste li zive izasle iz noci :009:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Kako ko. :010: Maca je super prošla, žalosno sad izgleda i sigurno je boli :( , ali je idealno pregurala anesteziju, tako da nema više neke opasnosti. Zato sam ja noćas poklekla i ipak jela u tri noću :bas_tuzan: , pa nisam baš zadovoljna sobom. Nisam nešto preterano krkala, i jela sam svoju boraniju i rebarca, ali naravno da to nije u redu... i danas ću malo pametnije da se organizujem.

Obradova me veliko dete malopre, hteo je da ne izađe na sociologiju u ovom roku da ne bi pokvario prosek, ali u poslednjem momentu se predomislio i 'ladno odvali desetku jutros :013: , trenutno ima prosek preko 9,7... i naravno, još četiri ispita s kojima može da ubrlja (sedam komada je dao), ali iz ovog predmeta konkretno očekivali smo u najboljem slučaju devetku, tako da sam danas presrećna mama. :zuba:

Komadiću, 50 l je i naša redovna mera, ove godine smo malo manje jer veliko dete nije tu, plus taj pečeni u teglama, ali uz to kupujemo pasatu skoro svakog dana, nismo normalni koliko paradajza trošimo. :005: I to uglavnom ova dvojica, ja ga dosta manje jedem ove zime, tj. radije biram pasatu jer nije slana.

Doručak danas kasni zbog mace, ali ko zna zašto je to dobro, i probaću da ovo bude jedan laganiji dan, da se iskupim za juče.

D: jogurt s dodacima
    R: paradajz čorbica s junetinom
    U: 1 dvopek, oko 100 g rikote, neki paradajz-preliv (smućkan od pasate sa začinima i masl. uljem)
    V: šnicla (belo meso na teflonu), 100 g rikote, salata, čaša mleka
    Poslednja izmena od dudank u 28 Jan 2012, 14:41, izmenjeno 1 put ukupno.
  • mirkaa
    Amater
    Amater

Svaka cast velikom djetetu, a ti mama lakse danas :) ...ko ti kaze :wink:
  • Caja
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 14 godine

od Caja » pre 14 godine

Dudo, drago mi je da je maca ok prošla, a za mamino dete čestitke :veseljak: Što se doručka tiče ti reče da kasni danas, a ja bih rekla da si baš poranila pošto se nešto klopalo oko 3 :26: Ali... Danas je nov dan. Ugledaj se malo na dete, pa kad rešiš da posustaneš, ti promeni odluku u poslednjem trenutku i biće čista 10 i za tebe! Pozdrav
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Cajo, važi, odsad ću to da pišem kao rane doručke. :16:

E, a sinoć sam bila dobra... malo sam pojačala večeru i podelila je na dva dela, kao ranu večeru i normalnu večeru, i super sam prošla, bez kriza. :) Ali sam pazila da se držim satnice, neizmerno je lakše kad se jede u isto vreme, to i Lass stalno ponavlja, samo što ja ponekad smetnem s uma. :29: Jedino što nije valjalo juče - večeru sam proširila sa neke dve male viršle, mm stavio da se kuvaju i one zamirisaše (a retko imamo viršle u kući, poslednji put sam ih jela valjda u avgustu), i tako me od njih izbole želudac da je to strašno. Ja ne znam šta stavljaju u njih... pre nekoliko godina desilo mi se da sam na moru svaki četvrti dan trčala s plaže da povraćam, da bih ustanovila da je to tačno onim danima kad nam u hotelu uvale viršle za doručak. Izgleda da su svake desete jestive... neću više ni da se zavitlavam s njima, ionako svi znamo da je to nekvalitetan proizvod, pa ću se praviti da ih ne volim. :)

Tek sad smišljamo ručak i večeru, to je kod nas uvek u trenutku nadahnuća :D , pa ću upisati kasnije. Šta god da spremim (danas ja zajmim šporet), samo da me ne uhvate noćni gladovi. :010:

D: jogurt s dodacima
    U: 1 dvopek, 2 kašike rikote, preliv od paradajza
    R: samo salata od kis. kupusa (čuvam kredit za večeru :) )
    U: pomorandža (tj. 2 male)
    V: iskender ćevap
  • tamarica85
    Amater
    Amater

od tamarica85 » pre 14 godine

Dudic kod tebe uvek veselo! VIdim da ratujes sa nocnim nemanima kao ja, pretvorim se u vampira kad dodje ponoc, ne mogu ni da spavam, samo bih :09:

Jadna maca, barem je pregurala najteze :bas_tuzan: sad kad krene da jede za sve ove dane gladovanja, nece ti nista ostati da maznjavas nocu :-P

Bravo za veliko dete, sjajan je od pocetka! I treba da budes srecna,ponosna mama :) srecno veceras, NEDAJMO se! :009:
Odgovori 9033 postova