[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/paybas/breadcrumbmenu/event/listener.php on line 286: Trying to access array offset on false
Puževska dijeta (slike str. 3, 78) - Strana 357 - Dijeta.net
Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • mvera
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od mvera » pre 14 godine

Srecna slava!!!!
  • mirkaa
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od mirkaa » pre 14 godine

Domacice, je si li se umorila? Sta si klopala? Ja sam juce bas zabrljala, za sva slavlja u decembru i januaru na kojima sam bila dobra 8)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

od dudank » pre 14 godine

Hvala od domaćice! ;) To je zapravo baš moja slava, nasledila sam je od mojih, pa izigravam i domaćicu i domaćina. :D Super smo prošli, sedelo se do dva i nešto... klopa je, pretpostavljam, bila dobra čim se onoliko jelo. :) Ja sam bila fina, s najumerenijim mogućim brljkanjem - doručak parče slavskog hleba, predveče nekoliko mini-pica, i uveče lignje s krompirom i blitvom, bez lepca. Nijedan kolač, podrazumeva se, i nisam čak ni pivo pila nego neku lepu domaću krušku... noćas sam zato bila sva lagana kao leptirić, do 4 ujutru sredila sve, i to igrajući uz muziku odvrnutu do daske. ;)

Danas ću još pomalo da uklopim ostatke, upisaću posle, dok sračunam koliko otprilike čega smem, pa će biti edit.

Svima lep dan želim! :mahac:
  • dundolina
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 14 godine

od dundolina » pre 14 godine

malo čitam po ovom tvom dnevniku i stvarno ne mogu a da se ne zadivim nekomu ko može proslaviti slavu a da ne jede kolače,kad ću ja stići na taj nivo??????? :D
  • mvera
    Amater
    Amater

od mvera » pre 14 godine

dundolina napisao:malo čitam po ovom tvom dnevniku i stvarno ne mogu a da se ne zadivim nekomu ko može proslaviti slavu a da ne jede kolače,kad ću ja stići na taj nivo??????? :D
    Ogdovor je lak, kad se uveris koliko se kilice prosto lepe od slatkisa, a posle se teeesko skidaju. Doduse ima i nas kojima ne vredi govoriti.... :oops:
    PS:Dudo, izvini na zloupotrebi dnevnika. Nece se ponoviti....
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Verka, slobodno "zloupotrebljavaj" moj dnevnik, ovo je milion posto tačno što si rekla. :) A ja bih dodala da su slatkiši strahovito škodljivi i na onim finijim i nevidljivim nivoima našeg zdravlja... sad ću malo da plašim i Dundolinu. :D Evo jednog zanimljivog podatka (citiram iz knjige "Sugar Blues" Vilijama Dafija): "Kada unosimo istovremeno skrob i šećere, prilikom fermentacije oni se razlažu na ugljen-dioksid, sirćetnu kiselinu, alkohol i vodu. Uz izuzetak vode, to su sve neiskoristive supstance - otrovi. Pri varenju proteina, mi ih razlažemo u amino-kiseline, koje su korisne suspstance - nutrijenti. Kada proteine unosimo sa šećerom, oni trule; razlažu se u različite ptomaine i laukomaine, koji su neiskoristivi i otrovni. Enzimsko varenje priprema hranu da je naše telo iskoristi. Raspadanjem pod dejstvom bakterija hrana postaje nepogodna za korišćenje u našem organizmu. Prvi proces daje nam hranljive sastojke; drugi nam daje otrove."

E sad... ko je na te toksične materije osetljiviji, razvije lepu alergiju kao ja... ukratko, već 20 godina mi kolači nisu iskušenje. :)

Taman da upišem za danas, nije mi baš ni dijetalan jelovnik, ali rasporedila sam slavske divote u nekoliko dana da okusim bar malčice od onih koje najviše volim... neka jela nisam ni okusila, i neću ih okusiti, ne mogu da se zatrpavam samo da bi se nešto pojelo.

D: 3 mini pice (oko 450 kcal)
    R: samo salata od krompira i blitve (+beli luk i anis) - oko 300
    V: planiram 3 parčeta rolata (spanać, sojin sir, masline, susam) + čašu mleka, to će biti max do 550 kcal
  • divlja ruža
    Amater
    Amater

od divlja ruža » pre 14 godine

uja?...sve si valjda proslavila,što si imala...pa ćeš i meni,neko pismo da napišeš :) :009: :)
    'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.
  • dundolina
    Početnik
    Početnik

od dundolina » pre 14 godine

Dudi evo sad vidjeh ove tvoje slike na 78.str,vau ,nemogu da vjerujem jesi li ti i na ovoj drugoj,ja sam ti sada kao ti na prvoj,koliko imaš kg na ovim slikama,ne mogu da vjerujem u ovu razliku,.....Ja sam inače šašavog oblika tijela-oblik jabuke,nemam kukove kao normalna žena meni sve otišlo u stomak,još jednom svaka čast
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Na onoj prvoj imam oko 67 (pre toga sam bila još dva kila deblja :17:), a na drugoj 49 zarez nešto, sad više nisam tako tanka, stoka vratila skoro 4 kila. :( Malji žena, na meni se svako kilo poznaje... a po obliku ne znam više šta sam, čas se gojim u goozi, čas u stomaku, menjam oblike kao Tata Brada. :16: U, ala sam matora, pamtim Tata Bradu. :)
  • tratinčica
    Amater
    Amater

od tratinčica » pre 14 godine

dudank napisao: a po obliku ne znam više šta sam, čas se gojim u goozi, čas u stomaku,

Ovo se dešava i meni, a verovatno i svima koji pamte Tata Bradu :-P
  • mirkaa
    Amater
    Amater

Ne daj se generacijo...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Hip, hip, hip... Tata Brada zaradio upalu bešike izlazeći bos na terasu, kod nas je u kući užasno toplo i idem u kratkim rukavima i bosa, a ja sam zbog slavskih jela tupkala non-stop po terasi, vrlo pametno. Sad rokam žalfiju, koju mrzim iz dna duše, ne bih li izbegla antibiotike, a i ne znam kako bih do lekara, manj da ukrstim noge pa skakućući. :17: I još stadoh ovako s naduvenim stomakom na vagu... kuku. :)

Mislim da sam sinoć malo preterala sa onim krompirom... bilo je ili da se pojede, ili da se baci, a ja žeeeeljna salate s blitvom, još sam nakrkala u nju poslednji anis koji sam imala u kući (a teško ga nalazim :( ), tako da tu JESAM malo brljnula. Danas bih samo još malo ljubavisala sa ovim mojim rolatom, ima minimum skroba, samo ono malo brašna u kori, pa nek mi bude oprošteno. :)

D: jogurt s dodacima
    R: 200 g sira, salata (miks krastavčića i fileta paprike)
    U: 3 parčeta rolata od spanaća i posnog sira
    V: juneće šnicle 200 g, salata, čaša mleka
    Poslednja izmena od dudank u 22 Jan 2012, 22:11, izmenjeno 1 put ukupno.
  • mirkaa
    Amater
    Amater

Dudo, caj od svjezeg lista persuna (a mozda i ne mora biti svjez) je odlican za te upale. Tako je meni bilo, izvezli se iznad grada na Kula grad na izlet. bili smo jedno 5 minuta i morali kuci ili.... drugi put kad smo otisli Ana je imala temperaturu, bili smo jedno 6 min... Mm vise nece ni da cuje za izlet :16: bez ljekaskog uvjerenja
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Nisam imala peršun, inače ne bih žalfiju... taman sam htela da napišem kako sam je junački ispila, a ona me malopre otera da se ispovraćam... toliko mi stvara kiselinu da to nije normalno. :( I žalfija i nana... sve što ima ukus mentola, u stvari. Baš sam kilava...
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 18 godine

od lasata » pre 14 godine

Onda uzmi rastavic... On je ipak imperativ za takve stvari... :)
    Nego lepo si ti podnela ceo raport ali ne nadjoh ni rec o picAncu... Jel' ja to prevideh ili... :evil:
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
Odgovori 9033 postova