Do daljeg je gaza ukinuta, da vidimo da li će biti napretka, pošto mi očigledno samo izaziva probleme, a u suštini više nije nužna.

nije ti ni na kraj pameti bilo jos i da ga pitas kada sledeci put.
a za karakter
sve te kolace napravis i sve ostalo, a probas samo sta ti odgovara
a ja posle svakog obroka ko ovaj smajli.. Do rucka je sve u redu, a onda ocu slatkoooo
al nema!

Hahahah, lako je biti karakter za nešto što ne voliš.
Tako da ne prisvajam zaslugu za to... možda za one mini-pice, ali pošto nisu bile pečene, opet se ne računa.
To je problem sa tim neušivanim ranama gde je vađen komad mesa, zarastaju po milion godina, a meni se, izgleda, u međuvremenu javila alergija na gazu, slučajno sam to otkrila, tj. pomerila se noću gaza na zdravu kožu, i 'ladno mi buknulo to mesto. Sad je nisam stavljala pet dana i već je bolje, dr kaže da je više i ne stavljam, nego da vidimo kako će se to ponašati bez nje. U svakom slučaju lep osećaj, a vala i red je da ne finansiram više Nivu. 
Bila sam dobra, videla si... i već kreće kilaža naniže, čim je prase prestalo da brlja.
Nego, nikako da sredim donji tiker... bila sam ga jesenas ostavila na 52 u nadi da ću "časkom" da se vratim, a sve vreme se batrgam od 52,5 do 53... sad ću da ispravim i da upišem sadašnju, pa da se lepo vidi šta radim. 
, predivni, sveži... usput pokušavamo maci da damo tabletu, ko je to radio, zna o čemu pričam.
(limun, masl. ulje, sremuš) - oko 250

Nije uopšte bila loša FA. 
Čitala sam neki dan malo više o želucu, i koliki ti je - toliki ti je, ne može da se "smanji", kao što neki veruju... ali očigledno mu se dešava neki proces. Koji treba iskoristiti, hahah.

Aj da okrenemo jedno jagnjence i popijemo po koju!!dudank napisao: daj mi da pečem štagod na ražnju ili da čuvam gajbu piva, pa ćeš videti...
Ubacis joj tabletu u kockicu pastete,to sigurno pali.Tako sam ja Boniju davala kalcijum kad je bio mali.dudank napisao:ali poenta je da sam juče pola dana puzala četvoronoške i ubeđivala se s mačkom

E, a maca... mace ne gutaju zalogaje, nego sve lizuću i lickaju, tako da je generalno teško uvaliti im bilo šta. To izgleda otprilike ovako http://www.forum-opp.com/index.php?topic=11163.0 
Mada praznici nisu sami po sebi iskušenje, u kućnoj režiji uvek može da se organizuje klopa da bude u okviru dozvoljenog a da svima bude lepo. Meni je veći problem da se uzdržim i da ne spucam kilo jabuka svaki dan, ili litar mleka, to su mi najgora iskušenja.

Tacno ne pamtim kad sam se poslednji put ovako slatko ismejala... Suze su mi isle od smeha... Bas ti hvala za ovu vezbu za stomacne misice...

I inače mi je bio bez veze dan što se tiče jela, nešto sve s nogu. A onda sam na kraju legla i zbog nečega maštala o pijanom krompiru... obično ne maštam pred spavanje o jelu
, a pogotovu ne o krompiru, ali još mi ne izlazi iz glave... možda bih mogla i da ga napravim, pa da ga pojedem umesto hleba.
Još se dvoumim, nek ide zasad ovo što ide, dalje upisujem jer danas nemamo plan jela:
), bez hleba jer ima trun pirinča
dudank napisao: To izgleda otprilike ovako http://www.forum-opp.com/index.php?topic=11163.0

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 13 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.