Znam za čokoladice... inače ne jedem te "poznate proizvodjace" i ukus one za kuvanje mi je mnogo bolji ali je ovo bilo pri ruci...neko od kolega je kupio pa ostalo, a meni je hitno trebalo dizanje iz mrtvih
O da...humus je extra, ali pretnja da se uz njega pojede puno hleba
Danas
Doručak: jogurt, jabuka = 70 kcal
Ručak: pljeskavica, hleb, pavlaka, salata = 670 kcal (nnnnnnnnn)
Večera....jaja,luk, hleb, mleko, pavlaka, hleb = 620 kcal
+ pljeskavica = 800kcal
+ Somersby= 150 kcal
ukupno= 2310 kcal
I tako ja legnem u krevet i zvoni mi telefon i ove me drug da idemo u grad - odbila bih ja ali znajući me bilo je "za dva minuta sam kod tebe. Cao" i tako odemo, popije se koje piće i odemo u novo otvoreni roštilj i naravno ja se odlučim da to veče-dan bude VK i naručim pljeskavicu...prvo je gazda pametovao šta da stavim od priloga

što me izuzetno nerviralo. Šta tebe briga da li se to slaže ili ne uz MOJU pljeskavicu.

Gazda je inače stari poznanik, stariji covek koji je aktivan u noćnom zivotu naseg grada.
Još veće iznenadjenje me je očekivalo kad sam zagrizla meso - tamo negde od sredine lepinje... definitivno najlošija pljeskavica koju sam pojela u životu. JEla sam ih zaista svuda i po raznim gradovima i državama...čak i ona iz studentske menze je bila vrh naspram ove. Osećalo se meso na staru - prastaru masnu krmaču garant prinudno priklanu

! Da sam stavila jače priloge ne bih to osetila i drago mi je sto nisam jer tamo visš nikada. Nikada nisam naletela na pljeskavicu koju nisam mogla pojesti...bljak.
Sve u svemu...u gradu je bilo ok. Imam divnog prijatelja pored kojeg svi problemi deluju mali. I zahvalna sa Bogu što je takva osoba vec 20 godina u mom životu
Nisam mogla da edit-ujem post od juče pa sam ga ispisala ponovoDanas:
Doručak: mleko, šampinjoni, paradajz = 100 kcal
Ručak: pita sa šampinjonima i krompirom = 550kcal
Večera: kuvano meso, hleb, paradajz, masline= 775 kcal
ukupno: 1425 kcalSutra je merenje...ne nadam se rezultatima ovaj put i mislim da ova experimentalna nedelja nije prošla test

Videcemo sutra kako zaista stoje stvari.