ja sam poslednja osoba ovde kompetentna da komentariše "kilogram gore dole" jer na to ni ne reagujem
Loše raspoloženje i poso... uffff...
Na žalost, sve je sve gore i nije više ono "samo da prođe januar" nego se loši meseci ređaju jedan za drugim i užasno mnogo se radi za jako malo novca... i baš se svi mučimo. Ja mnogo puta kažem i stvarno tako mislim, nije mi teško da na poslu provodim 10 ili čak 12 sati dnevno... nije mi problem da stalno učim i preuzimam više obaveza, nema veze što sam u hroničnoj svađi sa vremenom... problem je što i pored svega toga ne uspevamo da obezbedimo ni neke elementarne uslove i bar neku stabilnost. Kod nes je situacija specifična (u stvari je svuda "specifična" na svoj način) jer radim kod brata (dakle, nije zajednički posao, već je njegov posao u koji sam se ja uključila) i naravno da sam sentimentalna i puna razumevanja... jer je činjenica da je egzistencija čitave njegove porodice oslonjena na posao, a sa druge strane - koliko god da ja radim, on radi znatno više, a u situaciji sam da znam i koliko novca uđe i koliko izađe iz firme. I baš se mučimo... i najgore od svega je što je sve neizvesno i nestabilno... ne zato što radimo loše, već zato što su uslovi poslovanja i života takvi kakvi jesu...
Dakle... razumem i tugu i uslovno depresiju... samo što su to stvari na koje je nemoguće uticati, pa je jedini "recept" okrenuti se onome što zavisi od nas i što je - lepo.
Kad si pomenula pse (ne znam koje pse imaš?), jutros je nešto pucalo kod mene (kasarna je preko puta, pretpostavljam da imaju neko gađanje ili nešto slično) i ja nepravim grešku i najnormalnije izlazim iz dvorrišta (bez problema otvorim kapiju i izvezem auto dok Dona jede), ali ... Uplašila se i pobegla mi, a to što ja kasnim na posao - nju baš ni malo ne dotiče

I tako... ostavim auto, uzmem bicikl i povodac... pa smo se malo jurile po kraju

. Jutarnja rekreacija!
Prvo sam bila besna... posle mi je bilo smešno... a u stvari mi je prijalo. Da nisam toliko lenja na jutarnje ustajanje, stvarno bismo mogle prošetati svako jutro.