lepe su, ali je meni lepsa kombinacija sa braon i ako braon uopste ne volim da nosim 

lepe su, ali je meni lepsa kombinacija sa braon i ako braon uopste ne volim da nosim 

I ja prvo htela braon, zbog mojih bundica, ali im nisu uopšte stigle, pa sam onda htela sive, ali ispostavilo se da su prodali moj broj
, i na kraju sam uzela crne, ali čak i one su mi predivne, a i mogu da se stave svetle pertle u boji platforme i da se osveži kombinacija. 

Dobar odabir Dudo 

, a mnogo su bile moćne.

,pogotovo one prve,za njih stajem u red
.A ,pošto nama stvarno nepriliče te čizmice do grla,ti kupi dva para tvojoj zveri.Ona je već mačka,pa će i da liči na mačka u čizmama
.Stvarno što modelatori,mogu da izbace iz svojih glavica, takve stvari,da nekada danima razmišljam šta je neko hteo da kaže takvim modelom.Ali ima nas raznih i raznoraznih,pa ukusi su različiti i to je to
.Ja sam jedne godine dobila takve do grla od antilopa.Tada je on bio hit.Nešto prelepo,a meni bilo žao da ih škartiram ,pa sam ih nosila ispod širokih svečanijih pantalona.Bilo mi toplo nogama,ako ništa drugo
.Naćeš ti već što ti treba,bitno da je dužnik platio dug
.Lep dan ti želim,draga dudice i sad mi pade napamet,jer završiste vi restauraciju studentovog stana
.Voli te drug
.
Nema za mene veće radosti od lepe obuće... a i rešava mi pola problema sa oblačenjem, uz ovako nešto mogu da se nose skroz jednostavne stvari, što najviše i volim. 
, eto sad i sa ovim novim modelima čizama, ja mogu da ih zamislim npr. na našoj Crnoj Maji, ali meni su taman do guše. A stan smo manje-više dovršili, ostaje eventualno za proleće da se sredi tišljeraj ako budemo imali snage, i još neke sitničice koje se više tiču estetike, ali u celini je to sad sjajno.
Student se baškari u pravom dvosobnom stanu za manju kiriju od prethodne, a i ja čekam prvu zgodnu priliku da mu se uvalim.
Baš mi nešto legao Novi Sad.

, Mirka! 

Cizmice su extra!A da neverujes prodavnica se nalazi na 100m od mojih, tj od mesta gde ja dolazim leti I gde Sam nekada zivela;) Moj kraj;))))Ima par lepih modela meni upadose u okce i jedne lepe cipelice... Nikad mi ne bi palo na pamet da u blizini ima tako dobrih modela! Veliki pozdravcic iz vec hladne Moskve 

Kad bih opet takve našla, čuvala bih ih kao oči u glavi.
, baš te podugo nije bilo. Svaka čast ovima iz tvog kraja, prvo što nisu nabili cene kao što su mogli, a drugo što su extra ljubazni i predusretljivi. Eto, sad znaš gde da svratiš kad budeš dolazila kući.
Za hladno vreme počeću da ti zavidim, ovde je tako neki čudan vazdušni pritisak da smo se svi srozali. Uživaj u Moskvi malčice i za mene! 

toliko kukumavči čim vidi tanjir da smo već počeli da jedemo kradom. Sledeća faza će verovatno biti takva da će da nam otima tanjire. Izgleda da su ljubimci generalno korisni za dijetu... videla si kako je Ozi smotao Lasati čokoladu.
Moracu da pocnem da jedem nocom...
Ja sam stalno u ravnoj obuci ali kad resim da se 'popnem' na stikle imam stvarno par vrtoglavo visokih i sto je najsmesnije odlicno se na njima snalazim iako ih retko upraznjavam... 

A i da ne pričam o noćnim aktivnostima... jutros sam skupljala čarape po celoj kući.
Za predveče mi ostaje susret s tom drugaricom koju nisam videla više od 15-16 godina, ako nešto ne iskrsne, i tome se radujem neviđeno... A u međuvremenu stigle čizme i moja sreća je danas potpuna.
, sveža paprika
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.