Odgovori 914 postova
Un.....
  • oliveras
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 9 godine
    Re: Un.....

od oliveras » pre 9 godine

Drago mi je da si se javila i da trudnoca i kilogrami su u redu... :mahalo:
    Slika
    12.07.2013-04.2015 pocetak 97.7 kg. kraj 80 kg.
    UN 29.11.2015-27.02.2016 pocetak 86.6 kg. kraj 79.5 kg.
    07.05.2016 pocetak 78.5 kg.
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 11 godine

od ivaiva » pre 9 godine

Hvala Olivera! :009: Tu sam ja sve vreme,pratim vas,ali se retko oglasavam... :)
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

od narcisa » pre 9 godine

Ne brini se dnevnik iscuriti neće :D . Provjeravam ja povremeno drugu stranu i podignem dnevnik za koji mislim da ima smisla reanimirati.
    Drago mi je što sve protiče kako treba, a po svemu sudeći taj višak će otići mnogo brže nego prethodni.
    Odjeća za curice je savršena. Ja zaglavim na dječijem odjelu i poželim čarobni štapić da povećam sve te predivne stvarčice. "U moje vrijeme" :D to nije bilo tako fino. :mahalo:
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od leonida » pre 9 godine

I garderobica i cipelice ... koliko puta sam poželela da uvećam te dečje cipelice ...
    Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).

Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 10 godine

od MiShīCá Mãllä » pre 9 godine

Eto i mene draga moja Ivaiva...prvo sto mi je zapalo za oko kad si napisala sa nekom cini mi se greskicom da je "dvojcica" tako nesto, zamisli mene na trenutak sam skontala "dvojica" i pomislila blizanci,...ha ha
    Drago mi je zbog tebe i zbog devojcice, jer sam ja misljenja - da je to moguce naravno, da bi svako trebao da iskusi zivot i sa decakom i devojcicom, oboje imaju neku draz...tacnije i posle u zivotu,...ali podvlacim crtu, i kazem - to je moje misljenje...
    Meni je divan osecaj za Slavu ili Bozic i Uskrs dok obojica sede sa strane tati i govore Oce nas...meni je srce puno...i mnogo vise su decaci vezani za mamu, bar moji :-P , dok kao sto i sama kazes dodje obnova garderobe za pred zimu ili leto a ja se "slucajno" zagubim u zenskom decijem delu...
    Nek su oni nama zivi i zdravi i neka izrastu u dobre ljude, a volecemo ih bili oni decaci ili devojcice...
    Tebe puno pozdravljam i saljem veliki poljubacccccc :009:
    P.S. Kad ti je tacan termin?
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac

Dečaci jesu više vezani sa za mame, a ćere za tate kad su mali, ali kad poodrastu, to se nekako obrne ... verovatno je to prirodno.
    U svakom slučaju, deca su bogatstvo, bila ona dečaci ili devojčice ... meni je samo kad su bili mali bilo žao što dečaka nikad nisam mogla da obučem tako lepo kao devojčicu (a po karakteru, na njemu bi to lepo bar trajalo, za razliku od ženskog vražića ...).

• ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 9 godine

Narcisa,hvala na brizi za moj dnevnik,trebace mi. :009:
    Mishice,bas sam razmisljala gde si i zasto te nema tako dugo.Termin mi je 12.9.A sto se tice pola bebe,ovog puta mi je bilo totalno sve jedno sta ce biti.U prvoj trudnoci sam bas zelela devojcicu,ali me je moj decak vrlo brzo ubedio da nisam bila u pravu.Kada je tebi termin?
    Leonida,i moj je sada vise vezan za mene,ali verovatno zato sto je jos beba,cak je i sisao onako,rekreativno do pre mesec dana.Pojede sarmu za rucak ,pa pred spavanje sisa kao prava beba. :D
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 9 godine

Protrcala sam po dnevnicima i u vecini je skrobno povrce proglaseno za vrlo omrazene namirnice i vecina vas je za to da se potpuno izbaci iz ishrane(mozda sam lose shvatila).Volela bih da mi neko objasni o cemu se tu zapravo radi.
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Moj lični razlog je da mi se više ne sviđa. Sastavno je prilično Uh, prouzrokuje nadutost-tromost, ne daje sitost i pravi celulit. Proteini su uvijek pametniji izbor. :mahalo:
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac

Ne treba ga izbaciti (naročito ne mahunarke koje su veoma zdrave) već ograničiti dok dijeta traje - po mom iskustvu 2 puta nedeljno je sasvim OK. Problem je što, bar iz mog iskustva, vežu vodu, usporavaju proces mršavljenja, zapravo ne usporavaju ga toliko koliko, verovatno zbog te vode :neznalica: stomak bude nesrazmerno veći od ostatka tela. Kad se koriste povremeno, 2 puta nedeljno, npr. dođe do pravilnije srazmere ... tj. sa istim brojem kilograma izgledaš bolje jer je višak pravilnije raspoređen, a nije skoncentrisan samo u stomaku.
    A kombinacija skrobno povrće + protein definitivno usporava varenje ... otkada to izbegavam, moje varenje je savršeno :013:

• narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Podižem dnevnik da se slučajno ne izgubi dok sam u odsustvu.
    Nadam se da je sve kako treba. :009:
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 9 godine

Divna si Narcisa!Hvala ti! :009:
    Iskreno,ja sam zaboravila na dnevnik,a bilo bi mi zao da nestane.
    Sto se kilaze i hrane tice,poslednjih mesec dana se nisam merila,a apetit mi je prestrasan .Gladna sam cim ujutru otvorim oci,gladna sam ceo dan ,a i nocu se budim sa rupom u zelucu .Tesi me to sto je uskoro kraj.Vec mi je sve tesko i teska sam sama sebi.U prosloj trudnoci sam letela ,a imala sam sigurno 15 kg vise.Dobro,sada ima ko da mi isisa i poslednji atom snage,a opet me natera da zaspim sa osmehom kada vidim kako mirno spava pored mene. :angel2:
    Pozdravljam vas sve i javljam se uskoro sa lepim vestima! :009:
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 9 godine

Boze,sta se to ovde desava?!Usla da vidim sta se desava,ko je nov,ko kako napreduje i u koji god dnevnik da udjem ,neka rasprava ,a o svemu se pise osim o hrani. :005:
    Ima i normalnih dnevnika,ali su najaktivniji ovi drugi.
    Bas mi je drago sto trenutno nisam tu i nadam se da ce se situacija srediti do mog povratka.
    Pozdrav za sve "normalne"!
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Dodju takva vremena. Procice.
    Vidimo se uskoro. :009: :mahalo:
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 10 godine

od MiShīCá Mãllä » pre 9 godine

Ivka moja,odgovorila sam ti u mom dnevniku :)
    Ali sam zelela i da uletim i iscitam sta je i kako je kod tebe...
    Da obrisem malo prasinu kad ono i nije tako prljavo :headbang:
    Ljubim te i tebe i stomacic :009:
Odgovori 914 postova