Mršo, shvatih ja tebe (zar ne rekoh u nekom momentu da ste me ubedile da u nekoj sledećoj izmeni ne odbacujem ni te... svojih godina), nego mi je slatko što se od neke opaske razvila čitava trač partija - što i nije čudno pored ovolikih žena

Pretpostavljam da je ona potvrda da si žena tražena samo figurativno, ali evo, ja javno potvrđujem ne samo da si žena nego - i te kakva žena

Ja da sam neko muško, definitivno bi bila moj tip ... po raznim osnovama
E, al' pošto nisam, razmatram ponudu muških na tržištu... I potvrđujem da je kao kad biraš npr. auto: puni oglasi, ponuda deluje bogato, dok ne kreneš da tražiš konkretno, a ne daj Bože ako još i kriterijume podigneš tokom pretrage

Nisam ni ja ljubitelj neke piletine... mislim prave, ali valjda se tako zadesilo da mi trenutno više pašu ovi ... malo mlađi.
Inače, nekako sam se uvek muvala oko tih nekih svojih godina... pa mi "naleteo" jedan podosta stariji površinski očuvan i učinilo mi se da je možda i bila greška što ranije nisam zavirila među te... Ali se isposavilo da je unutra ipak ... da ne kažem truo (oprostite mi, ali ja radim u auto servisu pa mi je i terminologija malo iščešena

), ali svakako loše održavan. Možda nije pravilo, ali malo dobih averziju prema modelima iz tog doba...
Među mlađe zalutah skroz slučajno i bez namere... ali ispade da oni uopšte nisu tako loš izbor. Naprotiv.
I tako malo počeh da razmišljam o tim godinama... muškim i ženskim i učinilo i se ono što vam rekoh... ali opet se vraćam na to da ne mora biti pravilo. U stvari, sad bez šale, svaka generalizacija je pogrešna... Ipak je svako od nas priča za sebe i ima pravo da to bude, a ne da se uklopi u bilo kakav kliše i unapred zacrtanu šemu.
Leonida, kapiram to za muža... i različit "trempo starenja". Ja nemam muža, ali između brata i mene je razlika 15 meseci (on je stariji). Kad smo bili mali, mislili su da smo blizanci, kad smo malo poodrasli, da sam ja starija. Posle smo se nekako izjednačili, ali u nekim mlađim danima, opet su svi koji nas ne poznaju tipovali da je on mlađi. Sad, pošto smo svakodnevno zajedno i ljudi nas viđaju zajedno, ne pamtim da je neko pitao ko je stariji... samo iznenađenje kad kažemo da je razlika godinu dana... iza kojeg sledi pitanje: "Samo?!"
A meni on deluje znatno mlađe od svojih vršnjaka... ne samo po izgledu.