Majkomila....

...nisam rekla da će biti knjiga...

....Nisam ti ja baš za to...Mislim, mogu da pišem postove, meilove, ako treba i kolumne....ali nisam baš za knjige....Niti znam kako bih još i za to pronašla vremena....
Evo pišemo ovde svi po nešto....nije ni ovo loše...?
Loptice hvala, nije ni tebi mane!
Limunada takođe, samo napred, kako meni reče Divlja ruža ,,Viđena si za uspeh,, , tako i ja tebi kažem!
Marayya, hvataj bidermajer! Vidiš, nekad je dovoljno imati maštu i igrati se rečima i izrodi se nešto i iz toga....Marayya Mršavić takođe dobro zvuči (MM kao Merlin Monro)...ajde kad skineš još 3 kg, dajemo ti prezime!
Što se tiče današnjeg dana, nema nešto posebno da se kaže....osim da se napiše jelovnik....Gledam oko sebe i shvatam da živim u svinjcu, ali valjda ću neki od ovih dana odvojiti vremena i da malo upristojim stan...
E da, prijatelj me nije video nedelju dana i kad smo se videli u subotu kaže mi da stavim neki kamen u džep da me vetar ne oduva...kaže sigurno si skinula bar 2.5 kg...(u odnosu na prošli susret)...
Jao kako je dobro što se sa brojkom na vagi stvar ne završava i što postoji paralelna dimenzija i paralelni svet obima koji rade svoje i kad vaga stoji...
Evo i jelovnika za danas:
4.Feb - V dan - 91/91 Kraj prvog dela i početak ostatka života
D: 2 male jabuke
U: pola banane
U: malo brusnica, 2 suve smokve
R: salata: pola banane + kivi+ pomorandža + mala jabuka
U: šolja povrtne supe - kocka
V: mix - kikiriki bez soli + brusnice (mala šolja) Sutra počinje drugi deo UN održavanje...
Vidimo se!