Zao mi je zbog mace ali one su zilave... Oporavice se i brze nego sto ocekujes...

i ko je ovde zakovrnuo i polomi ga nazeb
.Propolis devojke,propolis
.Kako mene nije zakovrnulo ništa,sem obaveza
.Žurim ,nemam vremena da lupetam
.Lep dan ti želim i popi čajić 

Trebaće nekoliko dana da se oporavim, između ostalog su mi sinusi zapušeni skroz (imam sužene sinuse i svaka prehlada ih urniše) i oči mi cure kao fontane, što mi baš pomaže u radu, ali preživeće se.

dudank napisao:..., ali sam makar uspela da se okupam sinoć
dudank napisao:Zakovrnula ja s temperaturom,
)
brzo ozdravi i nemoj da sad koristis bolest za brljanje,mozes ti to i bez temperature
pivce i picu 

Nagrni na vitamine, ali nećemo baš toliko opraštati brljanje zarad oporavka.
Brzo se oporavi! 

Razmišljam da pređem na paleo dijetu jer mi se savršeno uklapa u životne uslove.
Može maca da hvata golubove, pa svi da ih jedemo onako žive sa sve perjem. Kafu smo kuvali na alkoholu i vati, a mogli bismo da se naučimo i nekuvanu da pijemo, šta nam fali.
Sad sam (valjda) zdrava, juče sam odrintala regularno svoj radni dan, ali ni za šta drugo nisam imala snage, baš me izlomilo. I sva sam bila naduvena od prehlade i prašine, juče sam se
kad sam konačno stala na vagu, dva kila više. Danas je već 1.300 g manje, a nadam se da će sutra biti kao na tikeru, mada ću probati da ubudžim bundevaru u dnevne kalorije. Trebalo je da bude već odavno gotova, ali pošto je nešto slabo sunce, pa nismo mogli da je pečemo na prozoru... elem, sad je pristavljam.
Inače je pravim sa vrlo malo šećera, pa ne bi trebalo da bude katastrofalna, a ionako ne smem da pojedem više od jednog-dva parčeta da se ne bih opet nadula.

Inače je to jedan od prvih slatkih recepata koje sam u životu naučila... ja padam na te starinske stvari. 
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.