Ali ovo juče baš mi prijalo, završila sam šta sam htela, a sinoć je već moralo da se nastavi sa standardnim poslom.
Premostiću s nekim voćem do večere, malo vanredan dan, šta da se radi.
Upisaću naknadno, zasad nemam ni inspiraciju šta bih kasnije klopala.

dudank napisao:Pa i nije baš toliko kreativno, iskreno rečeno. Meni prija upravo zato jer je jednostavan mehanički posao, smiruje me kad mogu da odvojim vreme za nešto gde se ne koristi previše mozak jer je dovoljno već izmoren od redovnog posla. Kad mi bude zafalilo kreativnosti, radije ću da se odlučim za neke malo ozbiljnije stvari.![]()

Naravno, nikad ne bih gubila vreme na nešto što mogu da kupim, pa još za iste pare... toliki mazohista nisam.
I inače ručni rad kao takav ne podnosim organski, samo ono što je stvarno korisno i gde imam osećaj da sam doprinela kućnom budžetu ili nekog posebno obradovala (uključujući i sebe, npr. nekom originalnom haljinom, hahah
), sve ostalo je za mene čisto gubljenje vremena.
A komšije su nabavile 'ticu koja se dere po čitavu noć... tj. ne dere se, lepo peva, ali peva u 3 i 4 ujutru koliko je grlo nosi, noćas nisam mogla od nje da spavam. Ne znam koja je to ptica koja danju ćuti, a noću galami. Da pošaljemo macu da se raspita, hahah. 
, ništa krucijalno, ali krenulo je posle 2 nedelje neprekidnog skakutanja oko 53. Ništa neću da menjam na tikeru jer me čekaju tri-četiri dana brljanja, sutra bi trebalo da idem u NS da se borim s majstorom i s kupatilom i ne verujem da će biti uslova za neko ozbiljnije spremanje klope, bićemo svi prinudno na zidarskoj dijeti.
U svakom slučaju povrće i meso za ručak... možda za večeru karfiol sa sirom i jajima, ali to je još neizvesno.

dudank napisao: Da pošaljemo macu da se raspita, hahah.
dudank napisao:Ali lepa vest je ta što sam počela klizim ispod ovog na tikeru, ništa krucijalno, ali krenulo je posle 2 nedelje neprekidnog skakutanja oko 53. Ništa neću da menjam na tikeru jer me čekaju tri-četiri dana brljanja, sutra bi trebalo da idem u NS da se borim s majstorom i s kupatilom i ne verujem da će biti uslova za neko ozbiljnije spremanje klope, bićemo svi prinudno na zidarskoj dijeti.
![]()
Svaka ti cast na kontroli brljanja. Jeste da te to cini puzem, ali mi je to super kod tebe 

Što me podseti da ove nedelje nisam imala nikakvo brljanje, u to ime častiću se večeras
.
dudank napisao: Meni prija upravo zato jer je jednostavan mehanički posao, smiruje me kad mogu da odvojim vreme za nešto gde se ne koristi previše mozak jer je dovoljno već izmoren od redovnog posla

.Bože ,ako si spremna da ti cicka napravi greh,oMa je pošalji gore.To ti govorim iz ličnog iskustva.Imali smo papagaja Ćiru (oMa sam tužna
),već davno pokojnog.Svi smo ga obožavali.Igrali se sa njim kada je bio van kaveza.Znao je da nam sleće i u tanjire dok smo jeli.Jedan vikend smo išli na put i odnesemo ga kod svekrve.Kažemo joj da ga stavi na regal,bila zima,pa nije mogao biti napolju i da ga nepušta jer je imala jako pitomu mačku godinama.Zvali smo je Cicka,ulazila je sama u kuću,otvarala sama vrata.Kao da smo znali šta će se destit.Nije nas poslušala i pustila ćiru da leti po sobi,a mudra mačketina ušla ,kao u crtanom filmu i vrebala pogodan trenutak i udavila na Ćiricu našg milog
.Tako draga ,ti pošalji svoju zver da reši problem.Trebaju ga prekriti noću,jer oni pevaju i na mesečinu i na noću sijalicu.Kako njima nesmeta.Sigurno ture tampone u uši i spavaju.Za šivenje sam ti rekla, svaka čast.Moja mati je samouka što se šivenja tiče.Ja nisam nikad imala želju da naučim šitit,ali zato štrikanje obožavam.Dugo sam štrikala godinama,dok je bilo kupiti kvalitetnu vunicu.Kod nas u gradu nema nigde sada vunice,a mi u mestu smo imali fabriku,koja je plela poznate džempere od runske vune.Sebi sam tonu džempera oštrikala,a i ćeri.Sada imam manje vremena,ali toliko bi imala ,da bar nešto oštrikam u toku zime.Za vagu svaka čast
.To i liči na tebe kada se uozbiljiš
.Nema Leba i ostalih delicija i odma vaga ide nadole.E ,sada za maistorsku dijetu,biće ti oprošteno,a to ćeš sve potrošiti zbog posla sa maistorima.A, šta bi sa zemom.Jer on konačno završio i odveo Britni u Doboj
.Mila moja budi mi vredna.Jelovnici su za pohvalu,bRez brljanja.Lep dan želim 

Ti poslovi s jednostavnim ritmom baš smiruju živce, ja sam posle prve operacije pre 10 godina non-stop štrikala zato što mi je to jedino odvlačilo misli od bolova, čak nisam mogla ni da čitam koliko je bolelo. Od štrikanja sam posle odustala, mm zbog nečeg to ne podnosi, kaže da mu izgledam kao one zaludne žene što se hvataju pletiva samo da bi izgledale uposlene
, pa i sama sebi tako izgledam, a realno se više i ne isplati, jeftinije je kupiti, ali šivenje je ostalo kao povremeno nužno zlo koje ja pretvorim u zabavu. 
Izgleda da su se noćas konačno setili da je pokriju ili šta već, uglavnom naspavah se kao čovek. O zemi ne bih da komentarišem, pojavio se da dovrši lajsne, ali je ostao dužan 1000 dinara - ubiću dete, gde ima da student zajmi pare majstoru! - pa sam sad našla ja svog zemljaka odavde iz jednog sela, da vidimo kako će on da se pokaže. Uskoro krećem naoružana krpama i sunđerima i štrudlom za studenta, i još koječime, teža torba od mene
, ali to su lepote majčinstva. 
), salata
.Ako draga i celu štrudlu sineku da izedeš nećeš osetiti,jer ćeš se dobrano naraditi i još angažovala svog zemu sada
.Nemogu da verujem
.A, de će taj da vodi Britni
.On će sigurno tebi da ostane kratak 1000 dindži.E ,muka mi od tih maistora.Ubiše mi apetit ovih dana,tako da ono parče kraljevske torte moj metabolizam nije ni primetio
.Strašni su
.

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.