Luna...ja sam mesni čovek ali mogu samo da se nadam da u tome ne preterujem

Skrob mi je namučio stomak, meso mi odgovara više
Da...dogurah do 2010 jedva...
Danas dan
Doručak: jabuka, pomoradža =75 kcal
Ručak= lički kupus ( kupus, meso), hleb, paradajz sok =640 kcal
Večera: kao i ručak =454 kcal
+ pomorandža, banana, jabuka = 165 kcal
ukupno = 1345 kcal
Nadjoh da je 100 gr dimjene kuvane šunke malo više od 400 kcal...
Obećala sam bila da ću se potruditi da na VK dan ne bude ceo dan, već samo večera. Juče je opet ispalo da sam ceo dan jela pa...podosta - za mene je podosta kad osetim bol u želudcu. Za večeru sam pojela 3 palačinke punjene mlevenim mesom i šampinjonima dinstanim na ulju. JEdva sam ih pojela i to nije sad neko prenemaganje, zaista mi je želudac bio pun nakon 1,5 palačinke...ostatak sam bukvalno nagurala. Za VK dan bi trebalo da doguram bar do 2000 kcal možda i da prebacim za par stotina.
Kako to da uradim ako ceo dan ne pojačam unos u odnosu na ostale dane.
NE mogu za jedan obrok da pojedem 1000 kalorija, a kamoli preko.
Da li je rešenje da trpam susam, lan? Ne znam, jer nikad nisam imala naviku ni potrebu za začinima. Masnoća i punomasne namirnice ne želim jer mi ne prijaju. U kući nije bilo nista domaće slatko, niti sam juče pored (za mene) konkretne hrane imala želju za slatkim, a kupovno izbegavam jer to zaista ne želim da jedem

Opao mi je apetit...
Razmišljala sam o smanjenju hleba...tek onda bih bila u problemu po više osnova.
Nekad sam bila u fazonu da odem kod majke i plačem jer nikad nisam sita - nisam znala šta ću sa sobom ( ja sam mamino dete

). Sad se brinem jer sam prezasićena sa 1200 kcal.
Ja sam u situaciji da ne smem da idem puno preko 1200 kcal jer realno to ne trošim...ali ne bih želela da se taj minimalni unos odrazi na zdravlje
Pišem ovo ovde jer verujem da nisam jedina sa ovakvom brigom...