Najstrasnije bi bilo da si ostala kuci. Putovanja i upoznavanja sa drugim kulturama i mestima nemaju cenu, a tih po kile na vagi je sitnica koju ces lako da popeglas. Sa moje tacke gledista, mnogo lakse nego da nisi upoznala jos jednu destinaciju!
Podrzavam Kufija za merenja - a za nas zene bih dodala i 3. one dane - (P)MS.
Sto se tice kolicine hrane, da za veceru pojedes i vise nego za rucak, tesko mozes da nabijes kalorije na UN-ki tako da ti se pokvari rezultat. Sve zavisi od licnog tempa zivota - kada nam je potrebno najvise kalorija i hrane, kada ustajemo i lezemo, kada smo aktivni, kada nam treba dopuna...
Evo ja sam upravo zavrsila s poslom a 4 je ujutru. Vecerala sam oko ponoci. Doruckovacu oko podne, cim otvorim oci. Neko ko ustaje u 7 i leze u ponoc svakako ne bi trebalo da drzi moju satnicu. Niti bih se ja budila u 8 da doruckujem "jer je to vreme dorucku".
Licno ne verujem u price "nemoj da jedes posle X uvece jer to sve ide u salo". Vise to ima smisla da "natera" coveka da jede poslednji obrok u to neko vreme 3-4h pre spavanja, a da posle preskoci grickalice uz TV. A mozda je bolje resenje uz TV meziti tursiju, nego silovati psihu "dijeta" mislima, sto cesto dovodi do odvaljivanja od svega "zabranjenog" po isteku "dijete".