ups ja i matematika dva svijeta, sad vidim da su ljudi to sve bas lijepo uklopili, poklapa se sa redovnim vodenim danom i nakon njega meseko, hvala Gigo 

ako sad pocnem turbo un u drugom mesecu (12 dana pre vodenog) kad prodje vodeni nastavljam sa normalnom un ili je i dalje turbo un? Samo to mi nije jasno....
Inace meni je sad bio prvi vodeni i vaga je pokazala 63kg... i ja ne znam sada sta da mislim... imala sam stagnaciju na sredini prvog meseca, a sad pri kraju prvog oko 3-4kg je spalo... 

...ali s obzirom da je ovo meni praktično drugi ciklus možda bih ipak mogla...

lasata napisao:Mislim da to ne bi bilo OK... Drugi mesec UN dijete je poznat po stagnaciji i zato se uvodi turbo UN rezim 12 dana pre drugog vodenog dana... U trecem mesecu se takodje uvodi 12 dana pre treceg vodenog dana jer se te poslednje dobro zalepljene kilice najteze skidaju... U prvom mesecu se definitivno ne preporucuje...
Mozda bi mogla da pribegnes zameni dana pa da ti umesto vocnog bude proteinski, posle njega vocni pa nastavljas sa skrobnim danom...

U jednom trenutku, tamo negde desetog dana stajala sam ispred frižidera i trpala hranu u usta i sir i salamu i hleb i paštetu... ma sve što sam stigla i to jako brzo da ne bi mogla da sprečim sebe hahaahahah:) I tako jedno dva dana... vratila sam se ponovo na standardnu dijetu a turbo ću izostaviti. Ovako držim sve pod kontrolom:)
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.