Odgovori 3271 post
Ex Debeliccka Mrsavicc po zakonima hedonizma (slike 170)
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

Re: Dnevnik Ex Debeliccke (Polu)Mrsavicc

od Debeliccka » pre 12 godine

Kod mene nema pravljenja ručkova, po ceo dan van kuće...
    Kad mi neko predloži da napravim picu za UH ručak, to mi deluje kao naučna fantastika...
    Ručam danas voćnu salatu - jabuka, pomorandža, banana...
    A sutra prazni dan...e baš neka...
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • tinčicaaa
    Početnik
    Početnik

od tinčicaaa » pre 12 godine

da si blize,dala bi ti jednu svoju papriku... :009:
  • Teta Neda
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od Teta Neda » pre 12 godine

Ne smijem vise odsustvovati s foruma po par dana! Pa ne mogu zeno da stignem tvoj dnevnik da procitam a kamo li druge! Kod tebe bas aktivno, veselo i uvijek puno gostiju! :D Privukla si nas, nema sta :009: Mislim da svi uzivamo u tvojim postovima i nemoj da ti padne na pamet da nam odes, poslacemo policiju za tobom! :D
    Slika
    Moje fotke u trudnoci (lozinka- trudnjaca): http://s1303.beta.photobucket.com/user/ ... /TRUDNJACA
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

E Tinčice, ne bi bilo ni malo loše da smo mogle danas da se udružimo na vitaminizaciji - ti meni povrće za ručak, ja tebi voćnu salatu za večeru! :009:
    Nedo, baš mi je drago da si svratila kod mene! Hvala ti puno, baš mi laska ako ti je zabavno kod mene! Ljub :009:
    Ne idem ja nigde, ima meni da živim sa svojom kilažom....sad će 91 pa drugih 91, a tek onda...dok se pronađem....Ali valjda ću da isprepisujem od pametnijih...

30.Jan- V dan - 86/91
    D: Banana
    U: Mala jabuka
    R: Salata = banana+jabuka+pomorandža
    U: Kikiriki 30 gr
    V: Salata = jabuka+grejp+malo brusnica+ nekoliko kikirikija
    :oops:

Sutra voda, voda, kafa, voda, voda, kafa, voda, čaj, voda, voda....
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • Patrik
    Početnik
    Početnik

od Patrik » pre 12 godine

Mrsavicka je li na vodeni dan pijes tursku kafu ili neku drugu? :neznalica:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Na vodeni dan (i na bilo koji drugi dan) pijem tursku bez šećera ili espresso.
    Čajeve pijem manje jer sam od njih gladna, bez obzira što nemam ništa protiv čaja..
    Slika

• Loptica90
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od Loptica90 » pre 12 godine

Sad sam se setila neke pesme od pre 100 godina (ne znam u koji žanr se to čudo svrstava): ,,Pijem crnu kafu bez šećera, onda mi je ručak i večera, za doručak voda k'o dodatak- gorka mi je kafa, al' mi život sladak!'' :16: :zuba:
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od AnaV » pre 12 godine

Stihovi ove pesme me baš nasmejaše! Odakle si ih izvukla Loptice?
  • Tamarichka
    Početnik
    Početnik

od Tamarichka » pre 12 godine

Hahahahaha i mene su nasmejali! Bome, kada bismo svi doruckovali kafu, a vecera voda, bile bismo praaave mrsavicke! :013: I nezdrave.... :(
    Ako nemas nista pametno da kazes, nemoj ni da se javljas.
  • tinčicaaa
    Početnik
    Početnik

kako napredujes? i meni ista muka slijedi za koji dan....
    jesi proucila odrzavanje? :009:
  • Loptica90
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od Loptica90 » pre 12 godine

Anči, Tamarichka, hahahah :D To sam daaavno negde čula, baš davno, a meni se takve lude stvari odmah urežu u sećanje :D Inače sam neko ko zna baš mnogo pesama, i mnogo tekstova, i volim da pevam, i onda šta god da neko kaže, mene to asocira na neku pesmu :D
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Znam da ide: P S S P UH V, (dakle ciklus od 6 dana) da takođe treba da bude 3 vodena dana....25-ti, 56-ti i 87-ti.
    Pravila kao i na ovom našem režimu - supa posle P ručka, crna čokolada posle UH večere...
    Međutim, na P dan možeš da uzmeš skrobnu večeru a na S dan proteinsku večeru - ako hoćeš (a možeš i da nastaviš ovako ,,jednoobrazno,, kao do sada)....

Na temi UN održavanje su vodili polemiku oko neke kombinacije dana (što znači da se kasnije nešto promeni u odnosu na ovaj raspored što sam ti napisala)...ali to nisam razumela (pitaću Gigu kasnije)

Makica je pitala ovo:
    Postoje dve kombinacije zadnja 4 dana kod odrzavanja,(P,UH,V,P) i (P,S,UH,V) koja je tacna?Nista mi nije jasno,treba mi brz odgovor

A Giga joj odgovorio ovo:
    Jedino je tačno ono što piše u knjizi koja obrađuje održavanje a taj raspored je (P,UH,V,P) a raspored (P,S,UH,V) je zadnji ciklus tokom dela dijete

Ali ima vremena do tada...
    :)
    Edit - dodato:

314pezos je napisao:
    -
    - Naravno možete i dalje za večeru jesti pola ručka kao što ste i do sada, ali sada postoji alternativa. Proučavajući primere došao sam do zaključka da se za proteinske dane predlaže alternativa u vidu kombinacije skroba sa povrćem ili testa sa povrćem a za skrobni dan se vidi alternativa u nekoj lakoj proteinskoj večeri. Za večeru i dalje važi pravilo, bez hleba. Alternative nema jedino na UH dan i na vitaminski, tu i dalje važe stara pravila.
    Vaš Giga
    Slika

• tinčicaaa
    Početnik
    Početnik

hahahahaha vidi nje sto se raspisala.... imas pravo...do tog zadnjeg ciklusa imamo vremena...ali kad pogledas,brzo ce to proci....
  • Buvica
    Početnik
    Početnik

od Buvica » pre 12 godine

U ovom dnevniku bas veselo, moram da se pridruzim :D
    Debelicka, moram ti priznati da si genijalac, tvoji postovi su vrh... 8)

Ima jedna pesmica juce sam je cula (a vidim da je Loptica90 pominjala neku pesmicu) ova je genijalna, ali za nas idealna (bar za mene)...
    P.S Zanr necu komentarisati, suvisno je, ali poslusajte i nasmejte se slatko :009: :009:
    Evo linka http://youtu.be/mv7wjr2biXI
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Tinčice, ispitaćemo sva pravila, a ako treba uvešću i svoja pravila ...brljavila..nema veze.
    Mene minus ne zanima, (a da li ja zanimam njega?) nego održavanje i nastavak promene sebe...Može i po neka čašica, i po neka količinica, ....izvedemo svoju vitkost negde i nazdravimo sa nekom vatrenom vodicom, brljucnemo tu i tamo, ali održimo kontinuitet sa pravilima.

Buvice, hvala ti :)

31.Jan - V O D E N I dan - 87/91
    voda, voda, voda, 1 limunada bez šećera....

Ako hoćete baš sve da znate, ovako ide redom od ustajanja jutros na ovamo:
    vodica sa lanenim semenom pripremljenim sinoć, mala čaša tople limunade, velika kafa i velika čaša vode, voda, voda, voda, čaj*, voda, espresso, limunada, voda, voda, voda, voda, voda....voda na entu...

*onaj jedan čaj (zeleni) sam se zeznula što sam uzela, jer sam ja od čaja užasno gladna...nemam objašnjenje ali je definitivno tako..o tome je bilo polemike i pre u jednom dnevniku pa su mi se svi čudili..

Sve OK, jedan sasvim dobar vodeni dan..
    Možda i ovaj prođe bez minusa kao prošli, ali nema veze, biće neke koristi svakako...

Sutra P dan sa piletinom, alkoholnim brljem i svakako grehom na kraju...za proslavu 88.og dana!
    :) :013:

PS
    Skidala sam sebi tabelu za UN odrzavanje pa sam skinula i ovu za prvih 91 dan, pa ako nekome treba, posluzite se (napravio Giga)

GIga:

Za one koji su na RINAS iliti na UNki malo sam izmenio tabelu od autora tablice Karolja uređenu u Excelu.
    Možete je skinuti na https://www.dijeta.net/knjige/Dijeta_RINAS_raspored.zip
    Jedino polje na koje treba da staneete je ovo što ti je na slici uokvireno crvenim
    i da kucate datum u formatu DD/MM/GGGG a na slici je to datum 16/2/2009 i zatim pritisnete ENTER
    (probano na 3 verzije Excela i sve radi)

Za sve koji su uspešno završili sa RINAS iliti UN dijetom, izradio sam tabelu u Excelu za praćenje održavanja nakon UN dijete
    Možete je skinuti na https://www.dijeta.net/knjige/Dijeta_RIN ... avanje.zip
    Slika

Odgovori 3271 post