I onda i ono što kažu da prestanu da ti se jedu gluposti - komšinica malopre donela pun tanjir svežih mirišljavih kiflica slanih koje volim najviše na svetu, ako lažem vas lažem i sebe - uopšte mi se nisu jele! Ja sam u mojoj glavi bukvalno PRECRTALA hranu koju ne smem da jedem. Ali ovo ne mogu uvek, ovo sam uspela sada i pre 6 godina jednom, sve između je bio pokušaj od 5 dana. I zato sam toliko zahvalna sebi i svom karakteru što sam uspela ovoliko, ovo je za mene zaista večnost. Onda vidim i svi vi. Jer ovi brojevi na vagi ne dolaze preko noći, treba to nagomilati!
Opet bih volela i da iščitam o UN iako znam da je nikada neću držati jer počinjanje dana sa voćem je meni ravno samoubistvu, ujedala bih po kući i bila nezadovoljna. Ali mi se dopada ideja da jedan dan recimo jedeš samo ovo ili samo ono i mislim da bi se to moglo primeniti i kasnije, ispravite me ako grešim, recimo jedan dan samo za UH - pa ručaš špagete i sos, večeras kiflice mmm ali što reče Debelicka nakon toga nema više UH. Bože toliko je spominjem u svakoj temi da mi je već glupo, ali šta ću kada sam to pročitala od nje, nisam ja izmislila