Odgovori 3271 post
Ex Debeliccka Mrsavicc po zakonima hedonizma (slike 170)
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

Re: Dnevnik Ex Debeliccke (Polu)Mrsavicc

od Debeliccka » pre 12 godine

Hvala na podršci, samo...ne može se baš reći da tugujem :) ....Ja sam priznala, ali ne znači da sam tužna..
    Vidimo se večeras :)
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • lola ns
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 13 godine

od lola ns » pre 12 godine

Debelicka tebi fino ide ova dijeta vidim ja :) posto sam nova ovde i sad citam tvoj dnevnik pa da ti cestitam na izgubljenim kg,svaka cast :)
  • limunada
    Početnik
    Početnik

od limunada » pre 12 godine

I uvek se pitam,kako nekome objasniti kad ni sebi samoj ne mogu zasto sam zabrljala jeduci nesto sto inace ne volim bas... tu se potvrdjuje ona moja konstatacija da ipak postoji neka protiv sila koja gura na svoju stranu,da ne kazem da djavo nikad ne spava.

Ovo je samo moje glasno razmisljanje u tvom dnevniku,nikako kritika tebi upucena. Ti si za svaku pohalu!
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Drage moje, hvala što ste svratile...i što verujete u mene (kako ste samo naivne ha ha ha...)
    Lola hvala na čestitkama, Limunada znam o čemu pričaš...

No, da pređem na stvar..
    Mislili ste da ste videle brlj, ali se varate! Spremila sam vam specijalno izdanje: ako u sledećih dva minuta otvorite moj dnevnik (stay tuned) dobijate i ekskluzivnu verziju super brlja sado mazo brlja, i to potpuno besplatno...

Debeliccka u epizodi ,,Hronika jednog brlja’’
    Vreme radnje: Dan 84
    Mesto radnje: Dnevnik PreDebeliccke
    Motiv: nepoznat, ili što bi rekla ona mala Vranjanka, Mis šarma, - Nemam objašnjenje ovakvog fenomena, predosećanje budućeg događaja zaista nisam imala

Ovako je trebao da izgleda Dan 84:
    28.Jan- S dan - 84/91
    D: Banana
    U: Pomorandža
    U: Mala jabuka
    R: Grašak sa šargarepom i malo pečuraka, 4 kis.krastavčića, beskvasni hleb
    V: Malo paradajz soka, 1/2 ručka bez hleba, cvekla salata

Međutim, onda su mračne sile umešale svoje prste. Dolazi do neviđenog zapleta...
    Nakon večere nastaje stravična potreba za hranom.....ne za nečim konkretnim, ali potreba da se nešto uzme (možda malo i zbog prezasićenja režimom, 84.dan, više to nego glad, a ne ni gladne oči)....Otimam se otimam neko vreme i na kraju kapituliram...

Aneks Večere:
    Aneks 1 – parče beskvasnog raženog hleba sa malom čašom paradajz soka
    Aneks 2 – pola Bambi crne čokolade 70 % (kao mnogo je bitan ovaj procenat kakaa, trebala sam i datum proizvodnje da napišem i bar kod i koješta, broj fiskalnog računa, sve to ima mnogo veze sa mojim stomakom)
    Aneks 3 – kugla sladoleda

Rezultat, sat vremena nenormalne nadutosti i bola u stomaku, od kojeg sam skoro pa jaukala naglas...
    Šta je naravoučenije ? (osim da ne trebam to da radim...)
    Molim stručnu javnost da mi pomogne da ovu bolnu, grešnu, kaloričnu, autodestruktivnu, autogol epizodu iskoristim u edukativne i što korisnije svrhe (zbog budućih dana i svih nedužnih čitača dnevnika koji su postali deo ovog nemilog događaja kao pasivni posmatrači i svedoci)...
    Dakle molim stručne službe da mi objasne šta je to, UH valjda u večernjem terminu (mada mi na UH dan ne smetaju)...odvikavanje od ovakve hrane?
    Sigurno neću više jer je bilo i previše bolno, fizički bolno (sad je bol prestao, ostao je ,,samo,, ogroman stomak)..

Eto, shvatite me kao pokusnog kunića (ovo sam ja sve zbog vas i istraživanja radi)...
    Post je predugačak pa mi ne dozvoljava da ofarbam anekse u razne boje, radi bolje evidencije, inače bih..
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 16 godine

od 314pezos » pre 12 godine

Dovoljno se jasno sve vidi i bez farbanja a za anekse od mene Slika
    Slika
    Slika
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

To sam već doživela u vidu pomenutih bolova, bez preterivanja, jaukala sam...
    No, izgleda da to stvarno ne sme da se radi! Valjda UH (uh ah eh !!!), pa razne namirnice, pa večernji sati i eto problema!
    Ima li neki pametan savet kako da jedem sutra na UH dan, posle ovog skandala za stomak?
    Stvarno želim savet... :(
    Slika

• 314pezos
    Urednik
    Urednik

Ima leka, ali je opet greh al pošto si već grešila to ti neće pasti teško za večeras ... oljušti jedan limun i pojedi ga onako kao što jedeš jabuku, u suštini pomoći ti neće ali će ti skinuti taj zadovoljni i sretni osmeh sa lica Slika
    Slika
    Slika
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Nemam osmeh jer sam odbolovala svoj sado mazo super brlj...
    Limun jedem bez problema, čak štaviše...
    Da si ozbiljan poslušala bih te (nisi jel da?), ali imam blagi utisak da me zezaš i da je svrha limuna samo skidanje osmeha...
    Pijem ujutro toplu limunadu svakako
    A sutra po redu UH..
    Slika

• 314pezos
    Urednik
    Urednik

Naravno da je svrha skidanje osmeha :21: kad bi pojela tako ceo limun toliko se stegne vilica i iskrive usne, da pušači i pored sve želje ne mogu ni cigaretu da zaglave usta :)
    Slika
    Slika
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Limun jedem bez problema, bez sve šale...
    Kad osetim da će da me zaboli grlo, isečem na velike kriške, brzo pojedem, napravim grimasu naravno, ali sve brzo prođe!
    Apsolutno preporučujem!
    Slika

• moravka
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od moravka » pre 12 godine

Dodjoh da malo gvirnem sta se radi kod tebe kad tamo :o :o :o
    Rekoh sebi, citajuci predhodne stranice:"ona je postala zvezda foruma", a ona ni manje ni vise nego pola Bambi cokolade i kuglu sladoleda! :nasilan:
    Nego, posto se covek na svojim greskama uci najbolje onda neka ti to bude lekcija koju nadam se neces zaboraviti! Posto ti je sutra UH-dan zaboravi slatkise i napravi neku dobru pizu za rucak i pola za veceru....cokoladu bi ja izostavila bez obzira sto bi trebalo! Mozda gresim ali ja bi tako radila! U svakom slucaju moj Mrsavko zelim ti brz oporavak i skorasnji minus! :009:
  • tinčicaaa
    Početnik
    Početnik

od tinčicaaa » pre 12 godine

oooo znam tu bol.... :cry: moja je teorija bila o tom nemilom dogadjaju ovakva: mozak je primio info sta si jela za rucak...i sad,ocekuje da ce to isto biti za veceru,jer je vec stvorio naviku...kad ono kabum! bomba u zeludac u vidu slatkisa...neprijatelj napao iz zasjede.... i mozak javlja da to nije bilo fer....kako ovaj jedan sto kod mene dolazi u trgovinu: sve su to teorije zavjere.....hahahaahahaha
    nadam se da si malo bolje... :009:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Moravka moj Anđeče Mršavosti:
    Priznajem (ali ću se braniti sa slobode), kajem se, stidim se, odslužila sam kaznu ( u vidu stravičnog bola) i šta reći...
    Zvezda padalica
    Zvezda prejedalica
    Zvezda budalica
    Evo primera šta ne raditi kada ste (i kada niste) na dijeti!
    Picu ne pravim nikad za ručak jer sam na poslu a tamo nema vegi pica da se kupi...
    Nego, tonus hleb i paradajz supa...

Tinčice, pa valjda je to, šta drugo...84 dana ustaljenog ritma a onda šok!
    U životu sam jela i veće količine pa nisam imala nikakve reakcije... a vidi ovo, kao bombardovanje Nato pakta po mom stomaku...
    Poslednja izmena od Debeliccka u 28 Jan 2013, 23:40, izmenjeno 1 put ukupno.
    Slika

• tinčicaaa
    Početnik
    Početnik

od tinčicaaa » pre 12 godine

samo se nadam da nisu nanijete vece stete koje bi trebalo sanirati u vremenu oporavka poslije bombe....
  • PufPufna
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 14 godine

od PufPufna » pre 12 godine

Mršavićka, definitivno trebaš da imaš svoj blog, genijalni su ti postovi. :16: I šta ako si brljalla? Pomilovaće te stomak za cirka 13 dana u vreme mladog meseca. :-P
Odgovori 3271 post