od Debeliccka » pre 12 godine
Drage moje, hvala što ste svratile...i što verujete u mene (kako ste samo naivne ha ha ha...)
Lola hvala na čestitkama, Limunada znam o čemu pričaš...
No, da pređem na stvar..
Mislili ste da ste videle brlj, ali se varate! Spremila sam vam specijalno izdanje: ako u sledećih dva minuta otvorite moj dnevnik (stay tuned) dobijate i ekskluzivnu verziju super brlja sado mazo brlja, i to potpuno besplatno...
Debeliccka u epizodi ,,Hronika jednog brlja’’
Vreme radnje: Dan 84
Mesto radnje: Dnevnik PreDebeliccke
Motiv: nepoznat, ili što bi rekla ona mala Vranjanka, Mis šarma, - Nemam objašnjenje ovakvog fenomena, predosećanje budućeg događaja zaista nisam imala
Ovako je trebao da izgleda Dan 84:
28.Jan- S dan - 84/91
D: Banana
U: Pomorandža
U: Mala jabuka
R: Grašak sa šargarepom i malo pečuraka, 4 kis.krastavčića, beskvasni hleb
V: Malo paradajz soka, 1/2 ručka bez hleba, cvekla salata
Međutim, onda su mračne sile umešale svoje prste. Dolazi do neviđenog zapleta...
Nakon večere nastaje stravična potreba za hranom.....ne za nečim konkretnim, ali potreba da se nešto uzme (možda malo i zbog prezasićenja režimom, 84.dan, više to nego glad, a ne ni gladne oči)....Otimam se otimam neko vreme i na kraju kapituliram...
Aneks Večere:
Aneks 1 – parče beskvasnog raženog hleba sa malom čašom paradajz soka
Aneks 2 – pola Bambi crne čokolade 70 % (kao mnogo je bitan ovaj procenat kakaa, trebala sam i datum proizvodnje da napišem i bar kod i koješta, broj fiskalnog računa, sve to ima mnogo veze sa mojim stomakom)
Aneks 3 – kugla sladoleda
Rezultat, sat vremena nenormalne nadutosti i bola u stomaku, od kojeg sam skoro pa jaukala naglas...
Šta je naravoučenije ? (osim da ne trebam to da radim...)
Molim stručnu javnost da mi pomogne da ovu bolnu, grešnu, kaloričnu, autodestruktivnu, autogol epizodu iskoristim u edukativne i što korisnije svrhe (zbog budućih dana i svih nedužnih čitača dnevnika koji su postali deo ovog nemilog događaja kao pasivni posmatrači i svedoci)...
Dakle molim stručne službe da mi objasne šta je to, UH valjda u večernjem terminu (mada mi na UH dan ne smetaju)...odvikavanje od ovakve hrane?
Sigurno neću više jer je bilo i previše bolno, fizički bolno (sad je bol prestao, ostao je ,,samo,, ogroman stomak)..
Eto, shvatite me kao pokusnog kunića (ovo sam ja sve zbog vas i istraživanja radi)...
Post je predugačak pa mi ne dozvoljava da ofarbam anekse u razne boje, radi bolje evidencije, inače bih..
5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...