Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3)

od dudank » pre 16 godine

To je bilo kazneno stajanje, kad već nije imao ko da me :nasilan: . Možda bi pomoglo da sam stajala na vagi dok sam jela. :neznalica:
  • tratinčica
    Amater
    Amater

od tratinčica » pre 16 godine

Ili moj sistem: "Kad sam već pojela tol'ku picu, daj i ovu čokoladu i smoki....i pivo..bombone, tortu od rođendana, gde je torta daj nešto slano........ :shock: :shock: :shock: .Ovo bi bio samo deo nekih mojih jelovnika :17: :17:
    To je kreativnost :-P
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Paz' kad se od piceće radosti nisam ni setila da postoji pivo... :16: :16: :16: Jel' se to zove zavisnost? :005:

Tratinčice, za idući pms/ms zovem te kao stručnog konsultanta za pravljenje wild jelovnika, može? :D Hoću i onaj smoki... :evil:
    Poslednja izmena od dudank u 31 Aug 2009, 22:17, izmenjeno 1 put ukupno.
  • Liki
    Amater
    Amater

od Liki » pre 16 godine

Nije to ni zavisnost, a ni kreativnost, to je ljubav :ljubav2: :16: :16: volem pizzu više nego išta :17:
    http://ljiljaprica.blogspot.com
  • Misha79
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Misha79 » pre 16 godine

E, a sad bi Las rekla ''E pa to nas je i dovelo ovde gde smo...'' I ja sam fan nezdrave hrane... al' sad sam na odvikavanju. Dobro vece svima, ja sam Jelena T. iz Nove Pazove i ja sam HRANOHOLICAR. :D
    Najjači samo ostaju i nikada se ne daju, svome Bogu veruju i svima prkose
                             Najjači samo ostaju i nikad se ne predaju, najjači samo veruju u zakon pobede!!!

WHERE THE HEAD GOES, THE BODY WILL FOLLOW
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 16 godine

Danas ne smem nista da kazem... :010:
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • mvera
    Amater
    Amater

od mvera » pre 16 godine

Daj Las, zabrljaj i ti, da nama ostalima bude lakse.
  • Misha79
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

I ja kazem, Las, bre, dani malo tom dusicom, ZNAM da si ti to vec unapred sagorela FA, a moras priznati da si poslednjih dana bas bila na turbo pogon.
                             Najjači samo ostaju i nikad se ne predaju, najjači samo veruju u zakon pobede!!!

• lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 16 godine

Taj turbo pogon je moje normalno stanje... Kad nema turbo pogona ja se sva zarozam i ne znam sta bih od sebe... Zato jedva cekam jesen da krenem na jogu pa da se malo okrenem sebi i da ne leprsam neprekidno okolo kao leptiric... :)
    Zgresila sam i sto je najvaznije ne kajem se... :headbang: Izvestaj kod mene u dnevniku...
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Lako je Lass da brlja i da se ne kaje kad zna da je karakter i da neće da tera 365 dana zaredom... :D A neću bogme ni ja, ovo je bio svesni brlj, tj. ovde sam bar naučila da i to može malo da se kanališe. :) Kad baš osetiš ne možeš da izdržiš, onda bar planski utoli želje, a ne da jedeš nekontrolisano sve što ti padne pod ruku, bar tako ja rezonujem... :neznalica:

Mishice, sad bi moja prababa rekla "Di mož' rana da bude nezdrava..." ;)
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

od BeogradjankaONLINE » pre 16 godine

E, a to sa brljevima sve teze pada kako vreme na dijeti vise odmiche, bar meni .. stono kazu - vreme je ucinilo svoje ... a sto Duda kaze - kontrolisano brljam :)
  • Misha79
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

dudank napisao:Mishice, sad bi moja prababa rekla "Di mož' rana da bude nezdrava..." ;)

Moja baka je uverena da je dijeta samo za bolesne ljude i zblanula se kad je jednom u banji videla kako zene idu na aerobik, kaze ''mlate se tamo, njih 20 ludaka i neka zenska sto broji''.

• dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

BeogradjankaONLINE napisao:E, a to sa brljevima sve teze pada kako vreme na dijeti vise odmiche, bar meni ..

I meni... :cry:
    Misha79 napisao:'mlate se tamo, njih 20 ludaka i neka zenska sto broji''.

U suštini je realističan opis. :16: Mogu misliti kako je to izgledalo iz njenog ugla, sigurno je žena čitavog svog veka maštala da se ODMORI od posla, a onda vidi gomilu ljudi koji namerno hoće da se UMORE... :)

Juče izdržah, a danas vagoman odmah naskočio na vagu i video da nema pomaka... štaviše... i odmah sam se skiselila. Ne zbog vage, nego što očigledno moram da računam novi limit kalorija, sa ovim starim sam se definitivno zakucala u mestu. :neznalica: Javljam se s jelovnikom kad pročešljam tablice!

PS Da ne zna neko link od onog kalkulatora gde se računa i brzina srčanog rada? Jednom sam ga našla (imam ubrzan rad, pa i to utiče na slabljenje), ali sad ga nigde nema na netu. :?
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 16 godine

Nisam znala da brzina srcanog rada utice na dijetu. Ima li negde vise o tome, verovatno ima, ali ja nemamvremena, sef mi visi nad glavom, kod kuce druge obaveze.
    Meni srce radi usporeno, puls mi je u mirovanju 60-64. Da li je to dobro ili lose, ja mislim da je generalno lose, posebno i zbog visokog holesterola, koji cu, nadam se dijetom skinuti.Holesterol hoce da skace na nervnoj bazi, a ja i imam realnih briga, i preosetljiva sam, pa kad mi je prvi put otkriven visok, pre petnaest godina, pazila sam na hranu, pridrzavala se dijete za holesterol, na kontroli, skocio, u medjuvremenu sam imala dosta briga.
    Moze li neko da mi da link o ovome, molim.
  • biljka
    Amater
    Amater

od biljka » pre 16 godine

Ja mislim da je UN-ka zapravo idealna baš zbog toga što se pored razdvajanja hrane na skrob, proteine i UH unosi vrlo malo kalorija, tako da ne znam koliko ti je to potrebno ... :o
Odgovori 9033 postova