Super su mi ovi vаši minusi, tj epidemija minusa!
Za VK dan tj VK obrok ja ti od srca preporučujem da ipak radiš kako Bog zapoveda... OK, voliš da ispituješ i eksperimentišeš, ali ima i boljih načina (da spojiš ugodno, istraživačko i korisno)... Ne jede ti se taj glupi puding, pa pravi VK obrok sa nečim drugim. Npr, neko voli meso (a ti kažeš da voliš), i inače uzima određenu porciju mesa sa salatom i neutral.povrćem. Za VK obrok uzme npr pljeskavicu u lepinji sa kajmakom i velikim pivom (i eto bar 2,5 x više kalorija u tom obroku nego što bi bilo da je bilo standardno meso+salata) npr.... Ili kao što Narcisa jede onu svoju omiljenu sirnicu.. Ili kao kada se ode na neku slavu ili rođendan pa uzme od svega po malo ili puno i dobije pravi VK obrok u pravom trenutku..
Ovsena kaša kupovna...
Ja te molim da to ne radiš. Doručkovala si slatkiše i večerala slatkiše. Nije bitno što je niskokalorično, to ti nije dobro rešenje. Ako ti se baš jede kaša, smućkaj sopstvenu od 100% proverenih sastojaka i bez šećera. I nemoj da ti to bude svakodnevni doručak (a kamoli večera). Mislim, ti kako hoćeš ali ti ja pričam kako ti je bolje... postoji mogućnost da si sklona gojenju, kažeš da se manje krećeš nego možda neko drugi, u fazi si skidanja kilograma, to ti nije potrebno.
Zar nije bolje da za doručak uzmeš hleb (ili dvopek) i malo nekog proteina (suhomesnato, sir, jaje) ili dva proteina (sir + jaje ili meso + sir) plus malo bilo kakvog povrća ili salate / turšije?....Pravi muški doručak.
Razmisli....