.

najbolji osećaj!
! Čestitam za kilažu! A i BMI ti je značajno promenjen.
)

sreća, sreća, radost.
. Odlučila jesam i ne želim ni da razmišljam o odustajanju ovaj put. Zacrtala sam da ova godina bude godina promena za mene i daću poslednji atom snage da to tako bude. Ne garantujem da neće biti brljanja, ali ja se na izgubljene kile ne vraćam sigurno 

realno...količinski nisam toliko unela koliko sam SVEGA pokušala da pojedem. Nema onog "ne moras sve danas" - moram baš danas. Zadovoljila sam svaki ukus( neke i nepotrebno ali me baš zanimalo da li mogu da strpam istu kolicinu u svoje telo kao i ranije- ne mogu. I sad idem dalje 
ajmo redom sve da se proba normalno
sarmu pečenje i salatu sam bukvalno probala (zalogaj/dva) i ostavila za sutra, a sitna kolača sam pojela 3. jedan onaj sto se lepi kornfleks medom i 2 bajadere.
kada sam ostavila onaj puding i šlag uzela sam pomorandžu i pojela! Samo sam je pokupila sa stola. JEdnostavno mi se jela! Jela mi se pre voćka nego slatkiš u kom sam se nekad davila. Voćka koju jedem skoro svaki dan! Oduševila sam samu sebe.
sve je tačno što pričaju, kada se navikneš i oslobodiš telo od šećera, organizam se gnuša istih. Bravo!!
a za narandžu nemam reči! Kapa dole. Pitam se da li ću ja ikad poželeti da zamenim slatkiš voćkom... 
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.