Danas sam najavila VK dan ( svesno sam odlučila da bude VK dan a ne VK obrok kako bi trebalo po pravilu) i mogu da kažem da je današnji jelovnik postao nedeljni.

realno...količinski nisam toliko unela koliko sam SVEGA
pokušala da pojedem. Nema onog "ne moras sve danas" - moram baš danas. Zadovoljila sam svaki ukus( neke i nepotrebno ali me baš zanimalo da li mogu da strpam istu kolicinu u svoje telo kao i ranije- ne mogu. I sad idem dalje

doručak: parče gibanice, domaća kobasica
uzina: namena je bio puding i šlag - napravila, pojela bukvalno 2 kašike i odustala ( u ovome sam se nekad davila i bio mi je omiljen slatkiš, sad mi nije jasno zašto)
večera: parče gibanice,
Poslali su ti sa slave:
sarmu, pečenje, salatu i kolače

ajmo redom sve da se proba normalno

sarmu pečenje i salatu sam bukvalno probala (zalogaj/dva) i ostavila za sutra, a sitna kolača sam pojela 3. jedan onaj sto se lepi kornfleks medom i 2 bajadere.
Pišem ovo i smeškam se...svaki VK dan u mojoj glavi je izmaštan, 300 djakonija tu ima, ali ja se zaista najviše obradujem dobrom, jakom parčetu mesa

kada sam ostavila onaj puding i šlag uzela sam pomorandžu i pojela! Samo sam je pokupila sa stola. JEdnostavno mi se jela! Jela mi se pre voćka nego slatkiš u kom sam se nekad davila. Voćka koju jedem skoro svaki dan! Oduševila sam samu sebe.