Za feta sir imam opravdanje

Ja generalno kuvam neslano ... mislim meni je dovoljno slano, ali ostali imaju mnogo srećnije izraze lica kad ja kukam da sam greškom presolila jelo ... izgleda da to kompenzujem tako što mi se povremeno jede baš slani sir ili u sezoni baš dobro zasoljen kuvani kukuruz. I praseće pečenje mogu da jedem samo ako je fino zasoljeno ... sve ostalo ... minimum morske soii (koristim isključivo jednu grčku vrstu na koju sam navikla i našla negde da je ocenjena kao so odličnog kvaliteta, a na moju sreću ... ima je u Mađarskoj).
Teretanu nisam uključila zbog mršavljenja ... tako sam i objasnila gazdarici, radim kardio samo 15-ak minuta da se zagrejem, već zbog toga što moram da zategnem ove atrofirane mišiće i ... ispravim tužnu posledicu dugogodišnjeg nepravinlnog sedenja - na moju žalost, kičma je počela da se krivi (zapravo se već prilično iskrivila), pa moram intenzivirati te vežbe za leđa ... kako se ispostavilo, to mi je bitnije od ovog viška kože na sve strane ... i moram da naučim da pravilno sedim, što će mi, kako mi se čini, teže pasti od ove dijete ...
Zdravo bi bilo uključiti ponekad dan sa mahunarkama, ali ja ... posle onog posta .... nemam želju da vidim nešto slično jedno vreme ...