Da, da, razumele smo se. Hvala na podršci. Blond dobro došla, nisam te dugo videla, jedva sam te prepoznala, a čini mi se da si i smršala.
Alfa, upravo to, nisam gurman, a svoja gojenja sam dozvolila što sam valjda u trenucima pogrešnih identifikacija stanja i potreba, jela – ali ne zato što nešto volim nego što sam mislila da treba da jedem...ko će mi znati...U stvari znam ja, ali da ne ponavljam stoti put isto..
Tara, da...još malo pa idem na onaj drugi proces, jedva čekam da vidim kako će se to odvijati, istraživanja radi, i dalje psihoanalize radi...
Blondić, čitaj spomenar mislim dnevnik, pa ćeš videti kako ja...svakako po malo, i ovako i onako...bar sam se mrdnula sa one stagnacije, ali nije to mene ni najmanje sekiralo...
Teta Nedo, rešila sam supom...da, nego na te slatkiše nisam ni pomišljala. Zato sam ih i spomenula da bih naglasila da nisu dolazili u obzir. Moji brljevi uglavnom i nisu zbog nedozvoljenih namirnica (osim par puta za 82 dana) nego nekad količine, nekad kikiriki i alkohol naravno ali neka alkohola....Ne zato što sam alkoholičar, jer nisam, nego neka iz drugih razloga...
AnaV, sviđa mi se da ti se sviđa. Dođi opet kad god ti je usput, ja sam onaj treći dnevnik levo pa ti svrati kad god prolaziš. Ja kod tebe takođe dolazim a i volim pametne žene (mislim volim ja i pametne muškarce, ali povremeno i neke manje pametne)...
Tinčica je moj redovni saradnik / suradnik, pratimo se i brbljamo do besvesti, kao što vidite...
Tinčić draga, baš ti hvala!
PufPuf, ako ti prijaju ovi šamari, onda ih ,,uzimaj,, što češće i koristi, drago mi je da te dobro ,,išamaram,,.
Limunadice, hvala ti, neka se drugi ne naljute – ali ako će ti takvo ,,idolopoklonstvo,, prijati, onda ga se drži....Koristi sve metode koje ti pomažu – od nezaslađenog čaja do idolopoklonstva, sve je dozvoljeno. Ovde cilj može da opravda sredstvo! Hvala ti još jednom!
Ja evo kucam ovo, kad u međuvremenu ulete i Radica, e sad mi je već neprijatno.
Radice, hvala, hvala, hvala!
A tek što je meni trebalo sve ovo! Pitaj moj ticker pa će da ti kaže koliko mi je trebalo!
Kao što već rekoh jednom, skidoh se sa slatkiša ali navukoh na forum! Ali forum bar ne šteti ni zdravlju niti goji!
Volim vas!