Najjači samo ostaju i nikada se ne daju, svome Bogu veruju i svima prkose Najjači samo ostaju i nikad se ne predaju, najjači samo veruju u zakon pobede!!!
A, svi bi kod Mice na kafu... Evo mene, da se javim, pred polazak kuci, otrnela mi pozadina od sedenja, sad cu se razmdati malo do Zelenjaka, a onda stajanje i gurka u busu. Svasta mi se ruzno desava, i jedino dobro je sto sam dosledna dijeti. Ali, vec ste me upoznali, ne dam se ja!
Dodoh kuci, i malo se posvadjah sa muzem i ovom mojom razmazenom bolesnicom, pa da se javim ponovo. Sabina, ja sam cista Grebicka, iz Cacka, sa leve obale Zapadne Morave, rasla sam pored reke. Po zavrsenom faksu, zivela sam u Ivanjici, a od 2003, sam u Beogradu, u blokovima smo bili podstanari do 2007, a od tada smo u Zemun Polju, kupili stan na kredit, uh... Drago mi je da smo blizu. Mozda padne i kafica bez secera negde na keju.
Koji Mikan, nisam obavestena, moram odmah da se raspitam... Pa, nisam sigurna da se znamo, ja sam tek dve godine u ZP, u soliterima, a zalim sto sam otisla iz blokova, Las, bila sam ti preko puta, u bloku 61. Jedino sto je ovde zelenije i svezije preko leta.
Nego, nas dve komsinice bi stvarno mogle da setamo zajedno!